Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

herkeze hayırlı geceler ALLAH rahatlık huzur ve kolaylık versin işimizde evimizde yürürken rabbimizi zikredelim bol bol dua edelim Lâ ilâhe illallah, Allahü ekber, Sübhânallah, Elhamdülillah .

Ebu Hureyre’den (Radiyallahu Anh):

Bir gün bir hurma fidanı dikiyordum. Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam) yanıma geldi.

– Ya Eba Hureyre! Nedir o diktiğin? diye sordu.

– Hurma fidanı dikiyorum ya Resûlallah, dedim.

– Sana, o diktiğinden daha hayırlı bir dikme işi söyleyeyim mi? dedi.

– Söyle ya Resûlallah! dedim.

– Sübhanallah, Elhamdülillah, La ilahe illallah, Allahu Ekber, de... Bunların herbiri için, sana Cennet’te bir ağaç dikilir, buyurdu.

Allah razı oLsun kardeşim
Allah rahatLık versin
seLametLe inşaLLah

selamlar sevgiler naaber yaa:D ismail sağool destek verdiğin için nargile konusunda da benden sana hep destek tam destek;) neyse ayın 22 sine kadar yoğun bi kampa giriyorum az mubarekleşip gelecem:D geldiğimde beraber bi okey döneriz inşallah fena oynarım heeee hayde kalun sağlicakla

selamlar sevgiler naaber yaa:D ismail sağool destek verdiğin için nargile konusunda da benden sana hep destek tam destek;) neyse ayın 22 sine kadar yoğun bi kampa giriyorum az mubarekleşip gelecem:D geldiğimde beraber bi okey döneriz inşallah
fena oynarım heeee hayde kalun sağlicakla

hoş geLdin genç git de geL bakaLım

gözlerimizi yollarda bırakma öğretmen hanım..

iso ne iş okuLu mu bıraktın her akşam burdasın :D

sonsuz abla görmed herhalde konuyu angel_ina
görse şaşmaz yazardı postunu topice

tekrardan doğumgünün kutlu olsun yağmurcum :melek

pasta6ej5.jpg

biraz geç gördüm canım kusura bakma. :melek sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayatın olur umarım. pastan da hazır buyur. :D

angelina.jpg

su olayı halletsem kralını tanımamda... eyw canım karsılıklı ; )

Geri