Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

selamun aleykum ehtiyar ( ehtiyarlar kendini bilir :):) ) ve de genç kardeşlerim..

Nasılsınız bu gece...

ve aLeykûm seLam enişte
hamdoLsun Allaha romatizma kaLp şeker fıtık yaşıyoruz işte :D
sen nassın

muhabbet iyide dün nerelerdeydiniz gençler...

sonsuzluğa ablam börek yaptı ve ben çay ikram eyledim ama yoktunuz...

kaybettiniz şasnsınıza küsün...

nasip diye birşey var ağa
bize nasip değiLmiş afiyet baL şeker oLsun

hamdü senalar olsun ramazan ı şerifi bize kavuşturan ALLAH'a ... iyiyim sağol sen nasılsın ?

elhamdülillah iyiyim Allah razı oLsun

iyiyiz hamd olsun
ikRa abi angel_ina ablamın doğum günü onun konusunu açtım :melek

okudum asLanım eLine sağLık

ve aLeykûm seLam enişte
hamdoLsun Allaha romatizma kaLp şeker fıtık yaşıyoruz işte :D
sen nassın
Allah şükrünü artırsın kardeşim,Mevlam iman sağlığı versin gerisi hikaye ...

Şükürler olsun ben de iyiyim..Mubarek Ramazan ayı bereketiyle geldi , eşimiz dostumuzla iftar ediyoruz , neşemiz yerinde hamdolsun...

Allah şükrünü artırsın kardeşim,Mevlam iman sağlığı versin gerisi hikaye ...

Şükürler olsun ben de iyiyim..Mubarek Ramazan ayı bereketiyle geldi , eşimiz dostumuzla iftar ediyoruz , neşemiz yerinde hamdolsun...

ecmain inşallah enişte

sağLığımızda yerinde elhamdülillah ehtiyarLığımıza bakma sen
sağLık önemLi ama iman daha önemLi

Rasulullah Efendimiz (s.a.v.)

İman müstesna size sağLıktan büyük bir nimet veriLmemiştir buyuruyor..

Ah o sıddık mecLisLeri yok mu Ramazanın rahmeti..
Ne yemeğine doyuLur ne sohbetine ne çayına
Ramazan bitince içim burkuLuyor Allahualem

selamlar sevgiler saygılar.

muhabbetiniz bol olsun.

gokkorikko uzun zamandır görünmüyordun sanırım? hoşgeldin...

aleyküm selam hoşbulduk sonsuzluğa abla sanal alem benim çok vaktimi aldı geçmişte zaman kaybı oluyor. sınavda var kpss hazırlanıyoruz gibi bişey. arada bir uğrar siz değerli ablalara abilere kardeşlere selam ve dua ile muhabbet ederiz...

aleyküm selam hoşbulduk sonsuzluğa abla sanal alem benim çok vaktimi aldı geçmişte zaman kaybı oluyor. sınavda var kpss hazırlanıyoruz gibi bişey. arada bir uğrar siz değerli ablalara abilere kardeşlere selam ve dua ile muhabbet ederiz...

inşallah gokkorikko. Allah sınavda da kolaylıklar verir inşallah. hayatımız sınav olmuş artık. her yerde her şeyde bir sınavdır gidiyor.

Dünyaya geLme amacımız zaten sınav..
Ama bu diğer sınavLar yok mu
İnsanLara dünyaya geLiş amaçLarını unutturuyor..
Korkarım ki yakında marketLer kasapLar da müşteriLerini sınavLa seçecekLer..

Allah ıslah etsin..

inşallah gokkorikko. Allah sınavda da kolaylıklar verir inşallah. hayatımız sınav olmuş artık. her yerde her şeyde bir sınavdır gidiyor.
amin ALLAH razı olsun esas ve asıl olan bu dünya hayatının bir imtihan olması ahiret gününe de hazırlık yapıyoruz ALLAH ibadetlerimizi kabul etsin...

Rabbenâ âtina fid'dünyâ haseneten ve fil'âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.
Rabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-Mü'minîne yevme yekumü'l hisâb.

Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirette de iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru.
Ey bizim Rabbimiz! Beni, anamı ve babamı ve bütün mü'minleri hesap gününde (herkesin sorguya çekileceği günde) bağışla.

Dünya çok kalabalık, herkes bi biçimde bu sınavlara tabi tutuluyo, başaramayanlar eleniyor.
Sınavsız bi hayat düşünemiyorum, sınavın olmadığı yerde adaletsizlikte fazla olur bence..

Bugüne kadar girdiğim sınavların sayısını bile hatırlamıyorum , hala da griryorum...

Allah asıl imtihandan yüz akıyla çıkmayı nasip etsin...Dünyanın cilvelerine kanıp ta asıl sınava hazırlanmayı ihmal etmeyelim inşallah...

Bugüne kadar girdiğim sınavların sayısını bile hatırlamıyorum , hala da griryorum...

Allah asıl imtihandan yüz akıyla çıkmayı nasip etsin...Dünyanın cilvelerine kanıp ta asıl sınava hazırlanmayı ihmal etmeyelim inşallah...

insan terk edeceği bir şeyi ne kadar sevmeLi ona ne kadar değer vermeLiyse
Dünya ve dünyaLık hayata da o ehemmiyeti sevgiyi vermeLidir
Dünyaya kaLıcı değiL yatıLı geLdik ve geri döneceğiz..
İnna lillahi ve inne ileyhi raciun

AsıL sevgiyi ahiret hayatına vermek asLi görevimizdir..

herkeze hayırlı geceler ALLAH rahatlık huzur ve kolaylık versin işimizde evimizde yürürken rabbimizi zikredelim bol bol dua edelim Lâ ilâhe illallah, Allahü ekber, Sübhânallah, Elhamdülillah .

Ebu Hureyre’den (Radiyallahu Anh):

Bir gün bir hurma fidanı dikiyordum. Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam) yanıma geldi.

– Ya Eba Hureyre! Nedir o diktiğin? diye sordu.

– Hurma fidanı dikiyorum ya Resûlallah, dedim.

– Sana, o diktiğinden daha hayırlı bir dikme işi söyleyeyim mi? dedi.

– Söyle ya Resûlallah! dedim.

– Sübhanallah, Elhamdülillah, La ilahe illallah, Allahu Ekber, de... Bunların herbiri için, sana Cennet’te bir ağaç dikilir, buyurdu.

Geri