reavenn
qяσηι¢ υуυz
- Reaction score
- 0
aleyküm selam abicim :melek aldık işte ne kızıyon bacak kadar çocuğa
aleyküm selam abicim :melek aldık işte ne kızıyon bacak kadar çocuğa
aleyküm selam güzel insan ve mübarek insan ( ikra )...
estagfuruLLah mübarek oLsun Allah´ın keLamıdır
Biz o mübarekLikten ancak faideLeniriz
Sen nassın kardeşim?
selamun aleykum ehtiyar ( ehtiyarlar kendini bilir) ve de genç kardeşlerim..
Nasılsınız bu gece...
muhabbet iyide dün nerelerdeydiniz gençler...
sonsuzluğa ablam börek yaptı ve ben çay ikram eyledim ama yoktunuz...
kaybettiniz şasnsınıza küsün...
hamdü senalar olsun ramazan ı şerifi bize kavuşturan ALLAH'a ... iyiyim sağol sen nasılsın ?
iyiyiz hamd olsun
ikRa abi angel_ina ablamın doğum günü onun konusunu açtım :melek
Allah şükrünü artırsın kardeşim,Mevlam iman sağlığı versin gerisi hikaye ...ve aLeykûm seLam enişte
hamdoLsun Allaha romatizma kaLp şeker fıtık yaşıyoruz işte
sen nassın
Allah şükrünü artırsın kardeşim,Mevlam iman sağlığı versin gerisi hikaye ...
Şükürler olsun ben de iyiyim..Mubarek Ramazan ayı bereketiyle geldi , eşimiz dostumuzla iftar ediyoruz , neşemiz yerinde hamdolsun...
aleyküm selam hoşbulduk sonsuzluğa abla sanal alem benim çok vaktimi aldı geçmişte zaman kaybı oluyor. sınavda var kpss hazırlanıyoruz gibi bişey. arada bir uğrar siz değerli ablalara abilere kardeşlere selam ve dua ile muhabbet ederiz...
amin ALLAH razı olsun esas ve asıl olan bu dünya hayatının bir imtihan olması ahiret gününe de hazırlık yapıyoruz ALLAH ibadetlerimizi kabul etsin...inşallah gokkorikko. Allah sınavda da kolaylıklar verir inşallah. hayatımız sınav olmuş artık. her yerde her şeyde bir sınavdır gidiyor.
Bugüne kadar girdiğim sınavların sayısını bile hatırlamıyorum , hala da griryorum...
Allah asıl imtihandan yüz akıyla çıkmayı nasip etsin...Dünyanın cilvelerine kanıp ta asıl sınava hazırlanmayı ihmal etmeyelim inşallah...