Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

Aleykümselam ve Cümletten Selamunaleyküm :)
Hayırlı cumalar ahali.Nasılsınız.

Klavuz13 kardeş avatarına hayran oldum gerçektende.O bayraktan bulabilsem süper olucak.

Herkesi selamların en güzeli olan Allah'ın(c.c) selamı ile selamlıyorum "Esselamualeyküm"
Bütün İslam aleminin cuması mübarek olsun İnşaallah.

selamün aleyküm kardeşlerimm nasılsınız

12 nisanda sınavın var Bir ric Allah rızası için dua edin kardeşlerimm

selametle kalın

Selamun aleyküm cümleten hackhell gardaşlar...

.:CHECHEN kardeş sen yeterki iste..

Bütün arşivimi yolluyayım sana kardeşim...

Bir emrin yeter...

Estağfurullah kardeş emir vermek bizim haddimize değil :)
Ben resim olarak değilde gerçek manada o bayrağa sahip olmak isterdim evimi şereflendirecek bir bayrak :)

cümleten tüm gönül dostlarımıza selamunaleyküm..
tüm kardeşleirme ve abilerime selam olsun.. yeni katılan kardeşlerimize helal olsun ne iyi ettinizde geldiniz..

yaşam zorlukları ve sıkıntılar , sizlere zaman ayırmamı zorlaştırıyor arkadaşlar. inşallah daha çok görüşebilmek dileğiyle.. allaha emanet olun ve hayırlı tatiller..

cümleten tüm gönül dostlarımıza selamunaleyküm..
tüm kardeşleirme ve abilerime selam olsun.. yeni katılan kardeşlerimize helal olsun ne iyi ettinizde geldiniz..

yaşam zorlukları ve sıkıntılar , sizlere zaman ayırmamı zorlaştırıyor arkadaşlar. inşallah daha çok görüşebilmek dileğiyle.. allaha emanet olun ve hayırlı tatiller..

S.A.

oooooo
kimler gelmiş,
hoşgeldin üstad,özlettin,sen gelmişsin de;

muskulus orbitularusun küçük bir parçası olarak

biz gelmezmiyiz !!!
buradayız inşallah

cümleten hayırlı günler

Cümletten Selamunaleyküm Selamı olanlara ise Aleykümselam.
Biraz durgunum bugün.Ahali bizim memleket biraz karışmaya başladı son zamanlarda.İç karışıklık diyelim.Yerel halk kürt olmayanlara karşı tutum içine girmeye başladı Allah sonumuzu hayreder inşaAllah.Özelliklede şehirdeki Çeçenlere karşı bi birleşme içerisindeler.Ölümlü dünya her an herşey olabilir.Siz genede üzerinizde Hakkım varsa Hakkınızı helal edin inşaAllah.

Hadin Allaha emanet...

Cümletten Selamunaleyküm Selamı olanlara ise Aleykümselam.
Biraz durgunum bugün.Ahali bizim memleket biraz karışmaya başladı son zamanlarda.İç karışıklık diyelim.Yerel halk kürt olmayanlara karşı tutum içine girmeye başladı Allah sonumuzu hayreder inşaAllah.Özelliklede şehirdeki Çeçenlere karşı bi birleşme içerisindeler.Ölümlü dünya her an herşey olabilir.Siz genede üzerinizde Hakkım varsa Hakkınızı helal edin inşaAllah.

Hadin Allaha emanet...

Allah senin ve bütün çeçen gardaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun.Moskoflar vız geldi üç beş çapulcu hiç birşey yapamaz inşAllah :goz:

Allah senin ve bütün çeçen gardaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun.Moskoflar vız geldi üç beş çapulcu hiç birşey yapamaz inşAllah :goz:

Elhamdurillah kendimizi kolluyoruz.Saldıran olmadıktan sonra saldıracak değiliz (;
Saldıran olursada yapacağımızı biliriz.Ancak en başta sükunet en sağlıklısı.Dua için Allah razı olsun inşaAllah

S.A. hayırlı akşamlar cümleten
Chechen kardeş
Allah celle celalühü yanınızdadır biiznillah
bizlerde ancak kalbimizle oradayız

أĸяα;2779039' Alıntı:
moda oLmuş sanırım
herkes seLam verip iLerLiyor..

saat 20:35 Reis burda..

ve Aleyküm Selam
makinayı aldım haberin ola

Geri