Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

her nekadar gec te görsem .:CHECHEN arkadaşımızın başlığını
TEk kelimeyle tartismasiz Süper 1 olay
ve bu forumda en cok hosuma gidenlerden 1 tanesi de budur arkaşlar..
din mehseb gözetmeksizin. insanlar dialog kurup paylasımlarını gercekleştiriyor.

ve Bu da bu olayda bu aksam benim nekadar Hsume gitiğini acıklayamam
kisimine gore Verdiğim tekpki aşırı gelebilir.. Lakin.. Onemli bi husustur Anlayan Arkadaşlar anlar.
ve Selamun Aleykum..
Ben Masterisback
Sakarya + yalova :) Güzel kentim VE kentim insanımı severim. Samimi Ve ictendir.
istisnalar haric. :D

MasterIsBack aLeyküm seLam.. :) Hoş geLdin seni tanıdığımıza memnun oLduk.. :)

selamn aleykm arkadaslar
:D
umarım hersey iyidir yolundadır

ALeyküm seLam feryaLL.. :)

selamünaleyküm geceniz hayırlı olsun

ben Mehmet Adıyamanlıyım doğma büyüme istanbulluyum

aşırı derecede tatlı yemeyi seven biriyim

istanbul üniversitesinde inşaat mühendisliğinde okuyorum şimdiden okulu 2 sene uzattım inşaallah tez elden bitiririmmmm

selametle kalın forum sakinleri

أĸяα;2754120' Alıntı:
ve aLeykûm seLam Mehmet kardeş
Allah zihin açıkLıkLarı versin inşaLLah..
hoş geLdin aramıza

allah razı olsun hayırlı sabahlar kardeşlerim

istanbul üniversitesinde inşaat mühendisliğinde okuyorum şimdiden okulu 2 sene uzattım inşaallah tez elden bitiririmmmm

a.s hoşgeldin kardeş

Merhaba arkadaşlar ben Muzaffer ümraniyeliyim( İstanbul bilmeyenler için :)) . 22 yaşındayım. İTÜ inşaat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.

desene benim meslekten bir arkadaş daha burda inşallah tanışırız muzaffer abi

S.a arkadaşlar dediğim gibi yavaş yavaş oratama alışıyoruz,sanırım...ben Ahmet..İnşaat Müh. yim.Ulaşım konusunda çalışıyorum...bu siteyi beğeniyorum birzamanlar neler düşünüp kuran arkadaşlara ne mutluki binlerce insanı biraraya getirecek bir ortam oluşturmuşlar detaylara belki daha sonra gireriz...yakınan ilgilenenlere başarılar, gecmişte bende birgün inşaat formu kurmayı düşünmüştüm ama hayata geçiremedim..:(

Ahmet abii inşallah seninle de tanışırız ya benim meslekten ne arkadaşlar abiler çoğalıyor

Selamünaleyküm ey cemaati müslimin

Ben İskender yaş 28 okul geçen sene bitti 8 sene Cerrahpaşa tıp fakültesinde okudummmm zorla bitirdim Allah a binlerce şükürler olsun ki zar zor da olsa bitirdik

6 ay önce ayrıldığım kız arkadaşımla yeniden barıştık inşallah Haftaya kız istemeye gidiyorum Sülaleyi toplayıp gidecem hackhell den herkesi beklerimm

Bu aralar ders çalışmam gerekyor zira 12 nisan tıpta uzmanlık sınavım var onuda geçip bir uzmanlığa el atmak istiyorummm yoksa ömür boyu pratisyen olarak kalıcam

Allah rızası iin herkes dua etsin de geçeyim lu sınavı ya kurtulayım artık

Herkese selamlar olsun

abim hoş gelmişsin kız istemeye benide götürüyon dimi

ula sen hangi mehmetsin kardeş bende istanbul üniversitesinde inşaattayımm yok sa tanıdık mısın da hajımm kimsin yawwwww

Geri