Tabata Beşiktaş'ta!!! [Tek BaşLık]

Arkadaşalar üzülerek söylüyorum ki; Beşiktaş Demirören ve İbrahim Kızıl' ın iş ortaklığına köprü oluyor. İsmail Köybaşı ve Tabata transferi bunu gösteriyo. burnuma pis kokular geliyor. Az para değil iki futbolcuya toplam 14,5 milyon ödeniyor.

Boca Juniors da oynayan Riquelme için 6 milyon euro teklif edildi. Boca 10 milyon euro isteyince gidip 8 milyon euro ya tabata alındı.

Riquelme için 6 milyon euro teklif ediyosun sonra gidip 8 milyon euro ya tabatayı alıyosun.Yazıklar olsun. İki transferde G.antep i zengin etiniz.

Arkadaşalar üzülerek söylüyorum ki; Beşiktaş Demirören ve İbrahim Kızıl' ın iş ortaklığına köprü oluyor. İsmail Köybaşı ve Tabata transferi bunu gösteriyo. burnuma pis kokular geliyor. Az para değil iki futbolcuya toplam 14,5 milyon ödeniyor.

14,5 milyon euronun hepsi antep kasasına girdimi acaba ???

yazık cok yazık
üzülüyorum harcanan paralara... Baskan Beşiktaş'ı kendine borclandırarak koltuga yapıştı
gercekten cok yazık 29 yasındaki oyuncuya 8 milyon ver, BJK seneye bonservisszi gönderir kesin

tabata_uzun_foto.JPG

Ferguson ve Zico Çare Arıyormuş Tabata'ya Bomba Etkisi Yapmış Tüm Dünyada.
ReaL Madrid Başkanı Demirören'in Bu Başarısını Hazmedemeyip Messi'nin Peşine Düşmüş.
TeşekkürLer Tüpçü...

Belki Beşiktaşlı Kardeşlerim Kızacak Ama
Üzülerek Söylüyorum ki
Yıldırım Demirören Transferden Zerre Kadar Anlamıyor
Büyük Hedefleri Olan Bir Kulüp Şampiyonlar Liginde Manchester United ile Eşleşmissin
ve 10,5 Numara Adam Arıyorsun. Aldığın Adam Rodrigo Tabata.
Fazla Söylenecek Bişi Yok Maalesef.

rezillik başka birşey diyemiyorum.. acaba denizli 79 puan hesabını yaparken tabata nın transferini de hesaba kattı mı ? demirci bu kadar para eder mi köybaşı ile bu tabata ? bak galatasaray elanoya verdi 6m euro getirdi.. delgado efendiye zamanında diş geçiripsözleşme dondurarak avrupadan daha ucuza hatta daha kaliteli adam bulamaz mıydınız ? bu kafayla gitmeye devam helal size.. siz apartman yöneticiliği bile yapamssınız yazık koskoca beşiktaş camisasının başına geçmişsiniz.

Brezilya'da bunun ayarında hatta daha iyisini brezilya'dan yarı fiyatına
aLınabiLrdi. . .

MeseLa Andre Dos Santos buna en güzeL örnek. . .

G.Antep haLkı seninLe gurur duyuyor YıLdırım Demirören!

Bugüne kadar kimse Antep'e bu kadar para vermemişti..

inönüye helikopterle getirin, yollarına kırmızı halılar serin, ilk etapta 50000 forma bastırın ne de olsa bir dünya yıldızını beşiktaşımıza kazandırdınız..helal olsun bu yönetime özlemini duyduğumuz bir futbolcuyu daha kadromuza kattınız ya artık ölsek de gam yemeyiz...!

Bu adam 28 yaşında kariyerinde büyük başarılarda yok 8 Milyon euro veriyorsunuz böyle transfer mi olur. Delgado ocak a kadar dondurmuş. Ocak ta nolcak Tabata ya by mı diyecek Başkan. Ocakta Delgado da gelsin bakalım ne yapacaklar. Bırakın avrupa yı brezilya dan adı az duyulmuş genç yetenekli bi oyuncu alsa daha az tepki toplarlardı hem ilerde deger kazanabilirdi. Tabata yı satsalar kaça satabilirler ki. Bide gittiler ismail i aldılar üste serdar kurtuluş verilirmi ya serdar en azından bi kaç mevkide oynuyabilen genç bir yıldız.ismail den artısı var eksisi yok üste para veriyorsun zapo bedava ya bursa da Higuain nerde bilmiyorum gordon schinderfeld maaşının yarısını ödeyerek kiraya verildi. Niye bu bütçeler bu kadar şişiyor kara para mı aklıyorlar anlamıyorum başkan çıkıp konuşuyor ben bırakırsam bu kadar alcağım var alır giderim diye.Bi ara Sinan engin yüzünden fazla paraya tranfer yapılıyo zannetmiştim zapo ve sivok a verdiği paradan dolayı yanılmışım hakkını yemişim.Her şey başkanın işiymiş.

Boşuna çene paylatmayalım arkaaşlar bu Demirören ölmedikçe evet başkanlığı bırakmadıkça demiyorum ölmedikçe, -çünkü bırakacağa hiç benzemiyor.- bizin yüzümüz gülmez.

Tabata iyi futbolcu ama verilen para çok fazla 8 milyon euro vermişler. Elano bile 7 milyon euro :D

Ben NtvSporda gördüm 8 Milyon Euro Ödendiğini Yuh dedim. :D

Elano - 7 Milyon Euro
Keita - 8,5 Milyon Euro

Tabata Elano'dan daha iyi oyuncu mu ? :D

Veya Keita düzeyinde bir oyuncu mu ki bu para o futbolcuya verilmiş anlamış değilim. :)
Şampiyonlar Ligi gelirinin yarısı gitti demek ki.

düz mantık yapalım demekki tabata elanodan daha iyi bir oyuncu

bu demiroren denen herif ne yaptigini saniyo acaba. antep baskani k..yla guluyodur heralde simdi .boyle sacmalik olurmu ya sen kimi aliyosun be adam .babanin parasiylami aliyosun .kulupten bu paralari soke soke alirim nasilsa diye sac bakalim.s..tir gitte kurtulsun bu kulup..

Yeni Stad Yapılacak Ya Anteße Çorbada Tuzum Bulunsun Dio Demirören :D

Geri