Tabata Beşiktaş'ta!!! [Tek BaşLık]

Transfer Doğru!
8 Milyon Euro Tabata Alınıyor Yazık Günah O Paralara..

ewet arkadaşlar daha yeni ntvspor ve cnntürk te izledim 8 milyon euro verilmiş beşiktaş son kurşunuda sıktı işallah hayırlı bi transfer olurda 8 milyon euro yu hakeder ama bu transfer politikası bu beşiktaşı galatasaraydan daha beter yapar

Delgado'nun sözleşmesini donduran Beşiktaş, Gaziantepsporlu Tabata'yı renklerine kattı.

Siyah beyazlıların Gaziantepspor ile 8 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardığı öğrenildi !..

LİG TV'nin son dakika gelişmesi olarak duyurduğu habere göre Beşiktaş ile Gaziantepspor Tabata için 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

Tabata'nın ise Beşiktaş'a 3 yıllık imza atacağı ve yıllık 1.3 milyon Euro alacağı belirtildi !..

GAZİANTEPSPOR İHYA OLDU!

Beşiktaş Tabata'yı da alarak Gaziantepspor'a bir sezonda toplam 14.5 milyon Euro ödemiş oldu !.. Kırmızı siyahlı takımın genç beki İsmail Köybaşı için 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen siyah beyazlılar, Tabata'ya da 8 milyon Euro bonservis ödeyince, Gaziantepspor'un kazandığı para 14.5 milyon Euro'ya çıkmış oldu !.. Bu rakamın karşılığı 30 Milyon TL!

www.haber7.com

bazı sitelerinde gece saat 03.30'da deco gelecek tamamen şaşırtma diye yazmışlar hatta karşılama planları bile yapanlar var :)

Bu sene yapılan transferlerin hepsi rezalet.

Bu Transfere sadece :durdurun ( Gülüp Geçiyorum )
10 Numara Yıldıza bak .
Yıllar Vizyonu olmayan , amacı Olmayan G.Antep'te oynamış - Ahı gitmiş Vahı Kalmış Tabata BJK'ye kurtarıcı ve Yıldız olarak gidiyor .
:hhmanD

8 milyon Euro ödeyeceği belirtilirken, futbolcunun da yıllığı 1.3 milyon Euro'dan 3 yıllığına sözleşme imzalaması bekleniyor.

Yuh 8 Milyon €
18 Verip Deco'yu alsaydınız anlardım da Bu adam 8 Milyonu bırak 1,5 Milyon Etmez .

Tabata'yı TanımLamak İçin ŞöyLe SöyLeyebiLiriz, Ahmet Hassan'ın GençLerbirLiği'nden Beşiktaş'a GeLdiği Dönemi Düşünün, O Dönemki Ahmet Hassan'dan Bahsediyorum Ama, İşte Tabata Bu, Kapasitesi BeLLi Bir Oyuncu, Bu Adamdan Extra ŞeyLer BekLeyemezsin... Tabata'yı ALıyorsa Beşiktaş Kusura Bakmayın Ama Avrupa'yı DeğiL Ligi Düşünüyor Demektir, Bu Benim Düşüncem...

mustafa denizli gelir bir yıl şampiyon yapar ikinci yıl batırır takımı bakınız : fenerbahçe şampiyon oldu ikinci yıl şlde sıfır çekti kartallarım özür sıra bizde almanya şampiyonu ingiltere şampiyonu çıktı bize puan alırsak csk kendi sahamızda yeneriz o kadar umut yok

Feyyaz Uçar: Tabata Transferi İçin "Gereksiz" Yorumunu Yaptı

Geri