Tabata Beşiktaş'ta!!! [Tek BaşLık]

ALLAH BELANIZI VERSİN.Yeter artık nedir sizden bu çektiğimiz.
Defolup gidinde kurtulalım sizin gibilerden.
Sözde C.Ronaldo'yu gölgede bırakacak transfer yapacaklardı.
Tabata'mı gölgede bırakacak Ronaldo'yu
Yeteeeeeeeeeeerr YıLdırım Demirören yeeeeeeteeeeerrr

Edit : Beşiktaş'tan heraLde bi açıkLama geLmiş.
Transfer yaLanmış.
Umarım öyLedir.

HayırLı OLsun Demek Adet OLmuş Ama Eğer Doğruysa Gerçekten Yazık, Günah VeriLen Bunca Paraya, Tabata İLe ŞampiyonLar Ligi, ALLah Yardımcınız OLsun...

Ulan hiç mi gülmeyecek yüzümüz

İyide alta kaynak ekleyiver o zaman
kaynak olmadan konu açılmıyor bilmiyorsun belki

Ligtv de Son dakika gördüm yeterli mi ?
Yorumum Yılın Kazığını beşiktaş yedi Tabata ya 8 milyon vereceğine Avrupa da Süper bir adam alırsın. Biz ELANO yu 7.5 a aldık. Beşiktaş İsmail köybaşı için Serdar kurtuluş + 6.5 Euro verdi. Bu kadar para neden verir anlamsızz.

Ligtv de Son dakika gördüm yeterli mi ?
Yorumum Yılın Kazığını beşiktaş yedi Tabata ya 8 milyon vereceğine Avrupa da Süper bir adam alırsın. Biz ELANO yu 7.5 a aldık. Beşiktaş İsmail köybaşı için Serdar kurtuluş + 6.5 Euro verdi. Bu kadar para neden verir anlamsızz.

İmzalamadan inanmam :goz:
Ayrıca kulupten acıklama henuz gelmedi :goz:

Ve bazı internet siteleride konularını kesin olarak değil iddaa edildi diye değiştirdi :goz:

umarım yalandır.antep i zengin edicek bjk.seneye sampiyonluga oynarlar bu gidişle
zaten 8 e alacagın bu topcuyu en fazla kaca satabilirsin ki.her türlü bjk içerde olur transfer gercekleşirse.

doruysa demiören allah beşiktaşımı borçlandırdığın her kuruşu çocuğundan çıkarsın

Ya bıktık abi bıktık biz kimleri bekliyoruz kimler alınıyo, Allah aşkına biri bizi kurtarsın şunlardan yaaa,

klüp doğrulamadı ama demin ntvde izledim. sergen %95 olur diyor tranfer için

bazı spor programları son dakika olarak verdi

Ya 8 milyon eurpya neler alınır bula bula tabatayımı bulmuşlar Allah aşkına

Tabata kim yaa? vallahi ilk defa duyuyorum

Kah kah gülesim var yıldırım Allah belanı versin emi bas git yeter çektirdiğin bize

Bu Elanoyu bile geçti. Elanodan daha iyi bir futbolcu mu?

Geri