Türk Torrent Siteleri

Arkadaslar elinizde herhangi bir sitenin davetiyesi var mı var ise [email protected] adresini rica etsem bir davetiye gönderebilir misiniz?

dostum madem özellikle belli bir siteden davetiye istemiorsun davetiye aramana gerek yok listedeki bazı torrent sitelerine davetiyesizde üye olabilirsin zaten...dene bak ;)

bana pm atsınlar( Kullanıcı adım tüm torrent sitelerinde onur19) Ratio oranına göre davetiyeleri gönderilecektir...
yazıyosun form a sonrada
dostum madem özellikle belli bir siteden davetiye istemiorsun davetiye aramana gerek yok listedeki bazı torrent sitelerine davetiyesizde üye olabilirsin zaten...dene bak ;)

diye cewap yazıyon ?????????????

bana pm atsınlar( Kullanıcı adım tüm torrent sitelerinde onur19) Ratio oranına göre davetiyeleri gönderilecektir...
yazıyosun form a sonrada

diye cewap yazıyon ?????????????

yarım yamalak alıntı yapmayın....tamamı alttaki gibi

Bitturk,arena-tr,leechturk v.b sitelere üye olmak isteyen arkadaşlar buraya istek mesajlarını bıraktıktan sonra diğer üyeliklerinin bulunduğu torrent sitelerinden (türk veya yabancı siteler olabilir) bana pm atsınlar( Kullanıcı adım tüm torrent sitelerinde onur19) Ratio oranına göre davetiyeleri gönderilecektir...

mesela beyaztorrent e üye olabilirsiniz...üyelik alımı açık...anlamışsınızdır umarım....

arena-tr davetiyesi var elimde diğer sitelerden ratiosu yüksek birine yollayacam( en düşük power user olan )....pm atın...

Selam,
Arena Tr yada zamunda davetiyesi gönderecek arkadaşa şimdiden gönül dolusu teşekkürler .

bittürk ve turktorrent.biz davetiyesi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim

slm arkadaşlar banada bitturk davetiyesi lazım ne zmandır istiyordum.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Geri