Türk Torrent Siteleri

en iyileri hangisi ise 2 tanesine davetiye verebilir misin..Ben tam anlamadım ..eğer bu davetiye işi ücretli mi şimdi..?

selamlar.. torrent ilk defa kullanicam.. arena tr uyelik icin tikladim da.. davetiye istiyor..
onur19 yazdik.. bide assagida davetiye kodu istedi.. sana zahmet onur.. [email protected] adresine tüm üye sitelerinden davet yollada tek tek ugrasmayım :)

selamlar.. torrent ilk defa kullanicam.. arena tr uyelik icin tikladim da.. davetiye istiyor..
onur19 yazdik.. bide assagida davetiye kodu istedi.. sana zahmet onur.. [email protected] adresine tüm üye sitelerinden davet yollada tek tek ugrasmayım :)

ben mi uğraşayım tek tek...

tüm arkadaşlar için söylüyorum arena-tr,bitturk,leechturk,turktorrent.biz için yeşil yazı ile yazdığım şartları yerine getirirseniz davetiyeniz yollanır( o an davetiye bende mevcutsa)

diğerleri için de zaten üyelikler açık...eğer açık değilse de buradan hangi siteyi istiyosanız yazın yollayayım...ama tüm sitelerden davetiye yolla diyenleri hiç kimse kaale almaz hiçbir zaman...bir tane site söylerseniz elimizde varsa yollanır...davetiyeler sınırlı ondan önümüze gelene davetiye yollamıyoruz...

bana arena.tr Lazım
varsa gönderir misiniz?
iyi forumLar

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Türk torrent siteleri az sayıda bulunmakta ve hemen hemen hepsi davetiye ile üye almakta ve bazı zamanlar üyeliklerini açmaktadırlar.Bizde bu başlık altından bu siteleri paylaşalım ve bu siteler üyeliklerini açtıkları zaman birbirimize haber verelim...

Referans olarak beni göstermek isteyen arkadaşlar referans kısmına onur19 yazabilirler :)

Arena-TR :: GIRIS

BiTTuRK Tracker v6 :: Hoşgeldiniz BiTTuRK Tracker v6

Leechturk :: Leechturk'e Hoş Geldiniz

TurkTorrent.biz :: Hoşgeldiniz TurkTorrent.biz

TorrenTurkey.Com :: Giris

tektorrent.net :: tektorrent.net'e Hoş Geldiniz

BeyazTorrent :: Hosgeldiniz BeyazTorrent

TrackerTurK .::. Index

http://www.torkent.net/

TurkeyTorrent.Net :: TurkeyTorrent.Net'e Hoş Geldiniz

TOrrent-ultRA.CoM | TORA | Dizi | Film | Muzik | TV Programlari | Programlar :: Hosgeldin TOrrent-ultRA.CoM | TORA | Dizi | Film | Muzik | TV Programlari | Programlar

TorrentPlus.net :: TorrentPlus.net'e Hoş Geldiniz

Neue Internetprsenz

404 Not Found

Torrent-Cell.com :: GİRİŞ

Bitturk,arena-tr,leechturk v.b sitelere üye olmak isteyen arkadaşlar buraya istek mesajlarını bıraktıktan sonra diğer üyeliklerinin bulunduğu torrent sitelerinden (türk veya yabancı siteler olabilir) bana pm atsınlar( Kullanıcı adım tüm torrent sitelerinde onur19) Ratio oranına göre davetiyeleri gönderilecektir...

Not: Arkadaşlar bu sitelerin dışında bildiğiniz Türk torrent siteleri varsa bana pm den ulaşın burada onları da yayınlayalım

Davetiye isteği olanlar bu konu başlığı altına mesaj bırakabilirler ben veya diğer üye arkadaşlar tarafından davetiyeleriniz yollanacaktır.

Davetiye isterken lütfen hangi siteden davetiye sitediğinizi belirtip mail adreslerinizi yazınız

Arena-TR :: GIRIS
sitesine davetiye istiyorum.Teşekkürler. [email protected]

Geri