Leechturk ve arena-tr davetiye dönderirseniz sevinirim.
[email protected]
[email protected]
selamlar.. torrent ilk defa kullanicam.. arena tr uyelik icin tikladim da.. davetiye istiyor..
onur19 yazdik.. bide assagida davetiye kodu istedi.. sana zahmet onur.. [email protected] adresine tüm üye sitelerinden davet yollada tek tek ugrasmayım![]()
Arena-TR :: GIRISArkadaşlar bildiğiniz gibi Türk torrent siteleri az sayıda bulunmakta ve hemen hemen hepsi davetiye ile üye almakta ve bazı zamanlar üyeliklerini açmaktadırlar.Bizde bu başlık altından bu siteleri paylaşalım ve bu siteler üyeliklerini açtıkları zaman birbirimize haber verelim...
Referans olarak beni göstermek isteyen arkadaşlar referans kısmına onur19 yazabilirler
Arena-TR :: GIRIS
BiTTuRK Tracker v6 :: Hoşgeldiniz BiTTuRK Tracker v6
Leechturk :: Leechturk'e Hoş Geldiniz
TurkTorrent.biz :: Hoşgeldiniz TurkTorrent.biz
TorrenTurkey.Com :: Giris
tektorrent.net :: tektorrent.net'e Hoş Geldiniz
BeyazTorrent :: Hosgeldiniz BeyazTorrent
TrackerTurK .::. Index
http://www.torkent.net/
TurkeyTorrent.Net :: TurkeyTorrent.Net'e Hoş Geldiniz
TOrrent-ultRA.CoM | TORA | Dizi | Film | Muzik | TV Programlari | Programlar :: Hosgeldin TOrrent-ultRA.CoM | TORA | Dizi | Film | Muzik | TV Programlari | Programlar
TorrentPlus.net :: TorrentPlus.net'e Hoş Geldiniz
Neue Internetprsenz
404 Not Found
Torrent-Cell.com :: GİRİŞ
Bitturk,arena-tr,leechturk v.b sitelere üye olmak isteyen arkadaşlar buraya istek mesajlarını bıraktıktan sonra diğer üyeliklerinin bulunduğu torrent sitelerinden (türk veya yabancı siteler olabilir) bana pm atsınlar( Kullanıcı adım tüm torrent sitelerinde onur19) Ratio oranına göre davetiyeleri gönderilecektir...
Not: Arkadaşlar bu sitelerin dışında bildiğiniz Türk torrent siteleri varsa bana pm den ulaşın burada onları da yayınlayalım
Davetiye isteği olanlar bu konu başlığı altına mesaj bırakabilirler ben veya diğer üye arkadaşlar tarafından davetiyeleriniz yollanacaktır.
Davetiye isterken lütfen hangi siteden davetiye sitediğinizi belirtip mail adreslerinizi yazınız
![]()
en iyileri hangisi ise 2 tanesine davetiye verebilir misin..Ben tam anlamadım ..eğer bu davetiye işi ücretli mi şimdi..?
merhaba torrenturkey'den davet'ye gönderir misiniz lütfen..
[email protected]