Türk Torrent Siteleri

merhaba,

arena-tr ya da torrenturkey den davetiye gönderirseniz çok memnun olurum..
pm ya da [email protected]

olsa da olmasa da şimdiden teşekkürler...

[email protected]
özelden de atabilirsiniz

mail adresiniz yok görünüyor yollanamadı....

merhaba torrenturkey'den davet'ye gönderir misiniz lütfen.. [email protected]

merhaba,

pm ya da [email protected]

olsa da olmasa da şimdiden teşekkürler...

Selamlar... Ben de torrenturkey'e bir davetiye alabilir miyim? E-mail'im [email protected]... Teşekkürler.

davetiyeler gönderildi....

kardeşim bana da gönderebilirsen hesinden davetiye gönderebilir misin?şimdiden teşekkürler...

Selam.. Benim de sadece zamunda var. Türkçe içerik bulmakta zorlanıyorum. Elinde olan bi davetiye varsa Türkçe içerik için gönderebilirsen çok sevinirim.
[email protected]

merhaba vbenim bir tane lechtürk davetiyesine ihtiyacım elininizde varsa gönderir misiniz
mail adresim: [email protected]
şimdiden teşekkürler...

merhaba benim bir tane arena tr davetiyesine ihtiyacım var elinizde varsa gönderirmsisiniz
mail [email protected]
teşeşkkür ederim

bitturk isteyen arkadaşlar: davetiyem var bayağı diğer torrent sitelerinden rationuz iyiyse davetiyenizi yollayacam kanıt için o siteden onur19 a pm atabilirsiniz...buradan da yazınki bakayım pmlere.... bunun dışında zaten 1 TL ye üyelik alabiliosunuz çok cüzi bir rakam olduğundan sadece ratiosu iyi arkadaşlara davetiye yollanacaktır....diğer arkadaşlar 1 TL karşılığında üyelik alabilirler davetiye aramanıza gerek yok...

leechturk isteyen arkadaşlar:
elimde 7 tane davetiye var...Ama davetiye sistemi de dahil her şekilde üyelik kapalı....maalesef yollayamıyorum daha fazla bu siteden istekte bulunmayın lütfen açılınca yollanacaktır...

bunun haricinde davetiye istediğiniz siteler için öncelikle üyelik açık mı değil mi bir bakın....diğer bilmediğiniz siteleri denemeden de hemen ben arena-tr istiom felan yazmayın lütfen bir deneyin belki beğeneceksiniz...samimi söylüyorum çok fazla fark yok bu sitelerin diğerleriyle....sadece davetiyesi zor bulundukları için daha değerli görünüyorlar...ayrıca bu sitelerde tutunmakta bayağı zordur...ondan zaten herkese davetiye yollamıyoruz...

Geri