Türk Torrent Siteleri

hocam öyle diyorsunda benim dagittigim davetiyeleri bir görsen korkarsin cogu banli o yuzden gitti 30'a yakin bitturk davetiyem + diger sitelerde ki davetiyelerim. artik daha kati kurallari var sitelerin eger davet ettigin biri ban yerse seninde ban yeme ihtimalin var gerci sende artik taktik degistirmissin ratio örnegi istiyorsun :)

ben ilk davetiyemi burdan almistim 2yil önceydi heralde tekrar tesekkurler onur :)

Deme yawww...Benimkilerden ne uploaderlar ne moderatorler çıktı :D :D Şans işte :) Ama dediğin gibi artık eskisi gibi bol davetiye vermiyolar ve referans olduğun kişiden senide sorumlu tutuyolar...Ama bir bakıma da iyi oldu...Ben 100 ün altını pek görmüyorum...Halk bilinçlendi jardel upload yapıyo artık :D

Arkadaşlar aslında bir torrent sitesi değil ama buradan çok istekte bulunuluyo...1 adet depodepo davetiyem var isteyen ilk kişiye yollayacam...Burada paylaşımlar genelde rapidden yapılıyo...Rapid premiumu olan biri isterse daha yararlı olur....

Bu arada torrent davetiyesi isteyenler için tekrarlıyorum....Davetiye linki verdiğim sitelerin dışında diğer sitelere ( bitturk,arena-tr,leechturk v.b) üye olmak isteyen arkadaşlar buraya istek mesajlarını bıraktıktan sonra diğer üyeliklerinin bulunduğu torrent sitelerinden bana pm atsınlar( Kullanıcı adım onur19) Ratio oranına göre davetiyeleri gönderilecektir...

leechturk üyelik isteyenler konu başlığındaki linkten üye olabilirler...

Bugün 23:30 a kadar bitturk üyelikleri açıktır....

Arkdaşlar Arena tr den üyeligim kapandı düşük ratio filan yazııyordu..
açılmaz sanırsam yeniden yeni bir arena-tr üyelige ihtiyacım var yardım edersiniiz çok sevinirim.
[email protected] adresim şimdiden teşekkur ederim
yada [email protected] şuan ihtiyacım var.teşekkurler

davetiye isteği

öncelikle çalın için teşekküreler benim sizlerden isteğim arena-tr ve leechturk davetiyesi mümkünse teşekkürelerr [email protected] gönderirseniz sevinirim.

Geri