hüseyin064
New member
- Reaction score
- 0
arkadaşlar ben teni üyeyim sizlere emek veren insanlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum
mustafa_33' Alıntı:slm. diycem konu belki size gereksiz gelebilir ama kusra bakmayın. bilgisayar konusunda biraz acemiyim.
msn ana sayfasını aşağıya indirdiğimde sayfa aşagıya değilde sağ alt ikona iniyo. bunu nasıl çözebilirim? şimdiden teşekkürler
tolga90' Alıntı:arkadaşlar bnm bir derdim war yaw photoshop 7.0 kullanıorum dewianart'tan brush indirdim normal yoldan herkezin bildiği yoldan yüklemeye çalışıorum bi hata werio acaba 7.0 a brush yüklnmiyormu ama diicem ama bi kaç brush yükleyebildim ama bazılarını yükleyemiorum neden acaba bu konuda beni aydınlatırsanız çok sewinicem
saygılar...
furkan1988' Alıntı:Brush dosyasını klasöre yapıştırırken mi , yoksa photoshop u açarken mi hata alıyorsun ?
tolga90' Alıntı:edit/preset manager diyip brush seçiyorum load iyip ekliyceğim brushı seçiyorum we load diorum böle bi hata werio
hata:
ne yapmalıyım yardım ltfn
furkan1988' Alıntı:Yarım yamalak ingilizcemle anladığım , "fırçalar yüklenemedi çünkü Photoshop'un bu versiyonuna uyumlu değiller" gibi bişey arkadasım..
Yani photoshop7 bu fırçaları kullanamıyor..
Nasıl düzelteceğini bilmiyorum ama imkanın varsa PhotoshopCS2 yi indirebilirsin aşağıdaki linkten, fırça , plug v.s. yüklemende hiçbir sorun çıkmaz , çıksada bizde CS2 kullandığımız için daha kolay yardım edebiliriz..
http://hackhell.com/showthread.php?t=22464
Kolay gelsin...