Tüm Fırçalar [brushes] Buraya !!!

arkadaşlar ben teni üyeyim sizlere emek veren insanlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum

adamlar flash ıcındekı baska sayfaya vermsıler lınkı ben dıger sayfları kaldırdım onun yerıen dısarıya vermek ıstıyorm ama actionsu degıstıremezsınız dıyo nasıl olacak bu iş

o zaman flash içinden kaldırma sayfaları
linke tıklanınca açılan flash sayfasından ayrı buton ile ver lnki ...

Acil yardım - Picturesque

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar bu bölümde vermem uygunmu bimiyorum ama altta vermiş olduğum Picturesque diye bir programın var resimde görmüş olduğunuz şekiileri yapıyor. benimde çok hoşuma gitti. yalnız program MAC için yapılmış. PC versiyonunu bulabilirmiyiz. Eğer bulamazsak alttaki resimlerdeki resim efektlerini photoshopta nasıl yapabilirim. yardımcı olursanız sevinirim. çok teşekkürler

VillageStrokeCurve.png

KristinaFadeCurve.png

screenshot1.png

eh bırakta mac olarak bi farkımız olsun :p

arkadasım bunu yapabilmen icin path (pen tool) cizmen gerekir.
cizdikten sonra da onu secili hale getirip resmi icine maskeliceksin.
alt eritmelerde gradient le yapacan. (ama once layer table ından layer e maske vermen gerekli)

hade kolay gele :D

Pollat arkadasım ;

Aynını Photoshop CS2 de Plug-In kullanmadan da yapabilirsin, Nasıl mı ?

Bu efekti vereceğin resmi aç ve siyah bir zemin üstüne bırak,
Resmin olduğu layer'dan bir kopya al ve Lasso Tool (L) yi seçip Ctrl+T yapıp bir kez sağ tuş tıkla.
Flip Vertical i tıkla , resim baş aşağı dönecektir.Ana resmin altına gelecek şekilde sürükle bırak.

Kopya resmi seçili hale getir Ve Layer Mask ver.

Daha sonra Graident Tool(G) yi seçip kopya leyer üstünde sürükle. Sana o şeffaflığı verecektir..

Kolay Gelsin..

slm

slm. diycem konu belki size gereksiz gelebilir ama kusra bakmayın. bilgisayar konusunda biraz acemiyim.
msn ana sayfasını aşağıya indirdiğimde sayfa aşagıya değilde sağ alt ikona iniyo. bunu nasıl çözebilirim? şimdiden teşekkürler

arkadaşlar bnm bir derdim war:D yaw photoshop 7.0 kullanıorum dewianart'tan brush indirdim normal yoldan herkezin bildiği yoldan yüklemeye çalışıorum bi hata werio acaba 7.0 a brush yüklnmiyormu ama diicem ama bi kaç brush yükleyebildim ama bazılarını yükleyemiorum neden acaba bu konuda beni aydınlatırsanız çok sewinicem
saygılar...

mustafa_33' Alıntı:
slm. diycem konu belki size gereksiz gelebilir ama kusra bakmayın. bilgisayar konusunda biraz acemiyim.
msn ana sayfasını aşağıya indirdiğimde sayfa aşagıya değilde sağ alt ikona iniyo. bunu nasıl çözebilirim? şimdiden teşekkürler

Yanlış yerdesin sorunu buraya sor;

http://hackhell.com/forumdisplay.php?f=20

tolga90' Alıntı:
arkadaşlar bnm bir derdim war:D yaw photoshop 7.0 kullanıorum dewianart'tan brush indirdim normal yoldan herkezin bildiği yoldan yüklemeye çalışıorum bi hata werio acaba 7.0 a brush yüklnmiyormu ama diicem ama bi kaç brush yükleyebildim ama bazılarını yükleyemiorum neden acaba bu konuda beni aydınlatırsanız çok sewinicem
saygılar...

Brush dosyasını klasöre yapıştırırken mi , yoksa photoshop u açarken mi hata alıyorsun ?

brush

furkan1988' Alıntı:
Brush dosyasını klasöre yapıştırırken mi , yoksa photoshop u açarken mi hata alıyorsun ?

edit/preset manager diyip brush seçiyorum load iyip ekliyceğim brushı seçiyorum we load diorum böle bi hata werio

hata:
67rg85l.jpg

ne yapmalıyım yardım ltfn

tolga90' Alıntı:
edit/preset manager diyip brush seçiyorum load iyip ekliyceğim brushı seçiyorum we load diorum böle bi hata werio

hata:
67rg85l.jpg

ne yapmalıyım yardım ltfn

Yarım yamalak ingilizcemle anladığım , "fırçalar yüklenemedi çünkü Photoshop'un bu versiyonuna uyumlu değiller" gibi bişey arkadasım..
Yani photoshop7 bu fırçaları kullanamıyor..

Nasıl düzelteceğini bilmiyorum ama imkanın varsa PhotoshopCS2 yi indirebilirsin aşağıdaki linkten, fırça , plug v.s. yüklemende hiçbir sorun çıkmaz , çıksada bizde CS2 kullandığımız için daha kolay yardım edebiliriz..

http://hackhell.com/showthread.php?t=22464

Kolay gelsin...

Furkan benim de bir derdim war :D photoshop da yağmur efekti yapmak istiyorum.. bi tane gosterimli anlatım var da .. image ready de şaşırıyorumm .. buna fena halde kafayı takmış durumdayım :D kardess bi yardım et bana ...

saol

furkan1988' Alıntı:
Yarım yamalak ingilizcemle anladığım , "fırçalar yüklenemedi çünkü Photoshop'un bu versiyonuna uyumlu değiller" gibi bişey arkadasım..
Yani photoshop7 bu fırçaları kullanamıyor..

Nasıl düzelteceğini bilmiyorum ama imkanın varsa PhotoshopCS2 yi indirebilirsin aşağıdaki linkten, fırça , plug v.s. yüklemende hiçbir sorun çıkmaz , çıksada bizde CS2 kullandığımız için daha kolay yardım edebiliriz..

http://hackhell.com/showthread.php?t=22464

Kolay gelsin...

çok saol abi ilgilendiğin için zaten bende cs2 kullanıyordum ama baktımki pcyi çok kasıo shoptan başka bişile ilgilenemiyorum bende kaldırdım ve 7 yi buldum ondada yüzümüz gülmedi napalım kısmet
tekrar çok saol

Benim sorum PS CS3 ile ilgili......

CS2'de gif dosyasını önce imageready ile açıp sonra ps'ye geçiş yapıyordum editlemek için...

Ama şimdi CS3'de imageready yok,animations ekranını ps'ye entegre etmişler,FAKAAT...

Gif yaratabiliyorum ama hazır gifleri nasıl açacağım,açmak istediğimde uyarı veriyor haliyle,sadece tek frame gösterilecektir diye...Kare kare her frame'i nasıl açacağım ?!

Saygılar.....

cs3 kullanmadım hiç ama kyle bi cs3 ust menulerinden window altında animation diye bi seçenek varmı bi onu dene animation penceresi çıkacaktır +

open deyip açmak istediğin gif i seçince hemen ismi yazan kısmın altında compuserve gif filan gibi bişiler yazıyomu yada seçenekler neler bi resim koysan ?

Animations var,açık durumda zaten...Dediğin gibi compuserve gif ibaresi de var onu seçmek birşey değiştirmiyor ama....

Ben sırf Window kısmında Animation'ı görünce demekki imageready'i entegre etmişler diyip cs2'i sildiydim,sonra deniyeyim diyince bu sorunla karşılaştım,araştırma yaptım ama bulamadım bi bilgi...Elbette imageready yoksa ve window altında animation'ı ekledilerse bir yolu olmalı ama nasıl ?! :(

http://i19.tinypic.com/4kx9209.jpg

http://i17.tinypic.com/52xf8sn.jpg

Geri