TÜrk Telekomun Kota Oyunu Dİkkat!!!(t.c.h.)

programlara güvenilmiyo doğru hesaplamıyo siteden güncel bilgilerine bak benim programdan çok başım yandı fatuna hep 35 40 gelince sınırsız yaptım 5 tl daha veriyorum ama rahatca geziyorum öneririm...

2 ay eve girmedim.
ilk geldiğim gün gazete okudum hackhell a baktım
aksam baktıgımda 2.5 gb gösteriyordu kotayı
birsey indirmeme ragmen.
senelerdir internet kullanıyom.o kadarlık gezintiyle 2.5 gb yapmayacagını biliyorum.
ama naparsın onları borusu ötüyo.

bu telekomun işine ancak tek kelimeyle

6lxyhvq.jpg

Katılıyorum :mad: :mad:

arkadaşlar bişey söylemek istiyorum k.bakmeyın ama konuyu açan arkadaşın kullandığı program anladığım kadarıyla airtiesin programı eğer doğru ise modemin yaptığı alış verişini gösteriyor ttnet veya başka bişey veya o bilgisayara ait bişey değil.. anlıyacağın modemin üzerinden ne kadar transfer yapıldığını doğru bir şekilde gösterir...eğer böyleyse müşteri hizmetlerini ara durumu izah et eğer bunun dışında her hangi bir programsa şaşar sadece o bilgisayara ait bilgileri gösterebilir....

bendede birkaç kez oldu telekom un bir oyunu bu malesef hırsız bunlar

4 aydır 65 ödüyoruz pardon babam ödüyor telekoma da kafam girsin babamın sınırlı diye diretmesine de kafam girsin ama daha fazla dayanamaz diye düşünüyorum :D:D:D

Sen ttnetin sitesindeki kota sorgulamaya inan. Parayı Türk Telekom'a ödeyeceksin o programa değil ;)

Geri