TÜrk Telekomun Kota Oyunu Dİkkat!!!(t.c.h.)

suskun türkiyenin hakkıdır bizden alırlar cem yılmaza verirler oda bizi güldürür öyle güle güle geçirirler nedense bu şikayetleri herkesten duyuyoruz bide adamlar dalga geçiyo 2 gb bizden diye özelleştirdiler kimse bişey demedi sabit ücrete 1 kişi itiraz etti oda kazandı sessiz kalın kazıklanın :) bu arada bende sessizlerdenim :victory

ttnet in sitesinde bu tür prog.lara fazla güvenmemenizi,
bazı şeyleri eksik hesapladığını soyluor..

ttnet.net.tr den login olup oradan bakabilirsn ne kadar down ve up yaptığına..

herkez buraya dikkat proxy kotayı skyo yani ip değişince kota şaşıp ölece kalıyo ben 4 gb ile sınırlıyım ama 24 saat downlad falan yapiyom her ay 29 ytşl geliyo by

valla ben sınırsıza geçmeyi düşünüom..:melek:melek

ben böle internetin

ADSL zaten kazık bide üstüne sabit ücret... fena geçiriolar :mad:
başka bi seçenek olsa keşke :vur

aynı sorunu bende yasadım lanet ınsanlar gecırıyorlarr fiyatta

bende 2 aydırlı aştım kotayı yaf...belli başlı bir proğram bile indirmedim..:S: babam beni furacak memur gibi oldum valla ay başını bekLeki bişey indiresin:(((

kardeş benim basıma bu tip bir olay geldi bizim modem hecklenmişti.
Bu nedenle 4 aylım 455 milyon odemek zorunda kaldık ve türk telekom bunu kabul etmedi.Kullanıcı hatası olarak nitelendiridi.
Bunun en iyi caresi sınırsız almak hiç bir sorun yaratmıyor.

Kotayla niye uğraşıyorsunuz alın sınırsız bakın keyfinize gördüğüm kadarıyla benden fazla ödüyorsunuz :)

sırf bu yüzden ttnet i bıraktım. başka bir şirketin limitsiz tarifesine geçtim. zaten bedavadan para kazanıyolar :)

TTnet ' in kotasını aşmanız için o kadar çok neden var ki ;
-Msn görüntülü sohbet
-Youtube vs gibi sitelerde video izlemek
-Netten oyun oynamak
vs
yani sınırsıza geçip her ay sabit 49tl ödemek varken 19tl diye kanıp her ay en az 35-45tl arası ödüyorsunuz,acaba kotayı aştım mı korkusuda cabası.

Kotalıyken Net'in tadı olmuyor arkadaslar. :D

Birşeyi indirirken gezinirken 10 kez düsünüyosun kotayı aşıcam diye. :D

Sınırsıza geçin netin tadını çıkarttın. Ben geçtiğim ilk hafta 25 GB Dosya indirmiştim. O ay 67 GB İndirdim siz düşünün artık. :D

Bu ayda daha 3 gün olmasına rağmen 3,5 GB olmus. :D

dostum bende de aynısı oldu ve mudurlugune gidip şikayet dilekcesi verdim ve araştırma sonucunda oyle bir kota aşımı olmadıgı fazla alınan paranın bir dahaki ayın faturasından dusuldu sende git itiraz et dilekce ver hata yapıyorlar sessiz kalırsan odersin ses cıkarırsan incelenir ve odemezsin..

ne modemin arayüz takip programı nede ey dsl türü programlar kota kullanımı ile ilgili net bilgi veremez zaten kullanım kılavuzlarını okursanız orda da yazmaktadır
tt net kotanızı 12 saat kapatıp tekrar açtığınızda öğrenebilirsiniz
ki öğrenirken bile download durumundasınız demektir
yani her durumda da tüketiciyi bağlamışlar
küresel kuşatma diyoruz biz buna

hemen hemen bnde aynı sorunlardan muzdaribim arkdaşlar... Dosya vs. indirme sıfır... facebook,gmail bikaç tanede forum kullanıyorum ayın 8i ttnetin sitesnden bakıyorum: 1,30gb!!! var bi i.nelik ama....

dostum maddi imkanların müsaitse sınırsıza geç derim ben geçtim telekomun kota şişirmesinden kurtuldum(kotayı 500 mb geçtimmi 35-36 tl geliyor onu veren 45ide verir hesabı)

dogru diyosun türk telekom bazen kafasına göre yapıyo bisiler ee nede olsa TÜRK telekom ne yapsa yeridir :)

Geri