TÜrk Telekomun Kota Oyunu Dİkkat!!!(t.c.h.)

1024 ADLS(6 gb limitli)=29 YTL... Ben de her zaman 30YTL-55 YTL ödedim.

1024 KABLO (sınırsız)=39 YTL. Bugün kabloya geçiyorum ve rahat rahat net kullanabiliceğim

Şunu demek istiyorum İnterneti çok kullananlar için LİMİTSİZ tarifeleri tavsiye ederim,çünkü kotayı fazlaca aşıp limitsiz tarifelerden de fazla para ödemek mantıklı değil.

bende basvurdum da heralde subattan sonra sınırsız olcakmıs bekliorum o zaman iste TTyi batırmak icin elimden geleni yapıcam :D:biggrin

ttnetın verdıgı modemler baglandıgınız sıtedekı reklem bannerlerını dahı ındırıyor sız bılmosunuz bıle buna bıle dustu ıste ttnet bu arda bılmeyenler ogrensın

Yaa onu bırak bide son ödeme günü ayın 25 i benim fatura yaa 25. inde yada 26. sında geliyor hep..

Sanırım bu herkese oluyor hemen hemen.. Bide ceza ödüyoruz oh ne ala...

sınırlının sınırsıza nazaran odemede dezavantajlı oldugu soylenir ama kullanıcısına gore degişir diyorum.
sınırlı netle sınırsız net arasında performans acısından gozle gorulur bir fark var bence...deliler gibi download yapmayan birisi olarak kotayı 0,5 kat aşmayı tercih ediyorum.veriyorum 50 liramı.istedigim zaman youtube dayım, istedigim zaman da indiriyorum şarkılarımı, programlarımı...
sınırsız net kandırmaca.fazlasıyla yawaş...(download delisi olmadıgınız surece)

sınırlının sınırsıza nazaran odemede dezavantajlı oldugu soylenir ama kullanıcısına gore degişir diyorum.
sınırlı netle sınırsız net arasında performans acısından gozle gorulur bir fark var bence...deliler gibi download yapmayan birisi olarak kotayı 0,5 kat aşmayı tercih ediyorum.veriyorum 50 liramı.istedigim zaman youtube dayım, istedigim zaman da indiriyorum şarkılarımı, programlarımı...
sınırsız net kandırmaca.fazlasıyla yawaş...(download delisi olmadıgınız surece)

Hız testi yaparak sitelerden bu sorunun cevabını bulman kolay.

kardeşim o programlar net meter du meter vb. progral tcp/ip değerlerini bazal mıyor o yüzden farklılık oluyor

bu telekomun işine ancak tek kelimeyle

6lxyhvq.jpg

ben de airties proğramıyla takıo ediyordum.ama sonra ara sıra ttnetE de baktım.artık proğrama bakmıyorum.sen proğramı boşver dostum.

en güzeli ttnet net'e bir güzellik yapsada sınırsız olsak ne güzel olur. değil mi

Yaa onu bırak bide son ödeme günü ayın 25 i benim fatura yaa 25. inde yada 26. sında geliyor hep..

Sanırım bu herkese oluyor hemen hemen.. Bide ceza ödüyoruz oh ne ala...

faturayı ödemek için faturanın gelmesi şart değil abone no ile son günü geçirmeden yatır ceza ödeme

sende 4gb fazladan indirmişsin be arkadasım farkedemedın mı bıyerde bi yanlışlik oldugunu hemen sucu telekoma at çakallık yapıyolar dıye :)))

arkadaşla benim kanatım türktelekoma güven olmaz çünki türktelekoma sınırsız bağlantı için 7 defa dilekçe verdim kabul etmediler en sonuda gittim yapmazsanız kesiyorum neti dedim yaptılar şimdi diceksinizki ne alaka güvenmemeyle çok alaka sınırlıyken kotayı geçmememe reğmen iki ay üst üste 122 ve 115 ytl geldi mahkemeye verdim ama bişey çıkcanı sanmıyorum

bende ey dsl kullanıyorum kılı kılına doğru bildirim veriyo. ttnetten kota bilgilerimi alıyo. tavsiye ederim

Geri