TÜrk Telekomun Kota Oyunu Dİkkat!!!(t.c.h.)

gurhangur

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim 4gb. sınırlı internetim var bu güne kadar kota aşma problemi yaşamıyordum.Ama son gelen yani ağustos ayı faturam 48 ytl geldi.Faturada kotayı aşan miktar 1,5 gb olarak gösteriyodu.Bugüne kadar kota miktarını hep modemimin programından takip ediyordum.yani kendimi o programdeki bilgelere göre sınırlıyodum.ama bu son gelen faturadaki bilgiler ile programdaki bilgiler bir değildiProgramda 2 gb bile göstremezken ttnet te 6 gb. gösterio ve işin ilginç tarafıda bu güne kadar hep kota bilgilerimi o programdan takip ediyodum.3,5 gb geldiğimde bile kotayı aşan miktar olmuyodu.Yani sizin anlıcanız türk telekomamı inanayım yoksa programamı anlamadım.Program bilgilerine göre daha önceki faturalar hiç şaşmamıştı...

türk telekoma ...............

telekoma kafam girsin bende dogru dürüst nete girmedim ama agustos 5 gb olmuş yani 40 lira gelecek....

her ay asiyoruz zaten anlamadım gıttı

Evet ArkadaŞlar Ey Dsl Prog. Çok GÜzel Tavsİye Ederİm. Ben Hep Onunla Takİp Rdİyorum Ve Sorun YaŞamadim Bugune Kadar

sen o faturayı öde bir dahakinede dikkatlı ol bak bir site varmış bundan sonra oradan takip et en doğrusu odur. program sasar site sasmaz.

agustos ayı 6 gb... bu kadar kampanyayı bosa yapmadılar tabı zararı kapıyolar kımın parasıyla bızım

aynı sorun benim başımada geldi 100 mb aştım faturada 1.250 gb görüküyordu gittim konuştum düzelttiler

ya ben bişi sorucam :D aptal falan demeyin nolur :D neyse soruma geçiyim ya normal internet kullanımı kotaya yansır mı yani download falan yapmadığımızda? çok cahilim ya :( cvplayıverin bi nolur.. :(

evet arkadaşım sana katılıyorum telekom bu ay kotayı fazladan yazıyor ben 400 mb dosya indiriyorun sonra kotaya bakıyorum 512 mb gözüküyor aynen sana hak veriyorum telekom bu ay bayağı fazladan yazıyor kotayı bakalım sonu ne olacak

ey dsl bende sorunlu çıktı bence ttnet sitesine gidin en doğrusu orda

ya ben bişi sorucam :D aptal falan demeyin nolur :D neyse soruma geçiyim ya normal internet kullanımı kotaya yansır mı yani download falan yapmadığımızda? çok cahilim ya :( cvplayıverin bi nolur.. :(

Download yapmasan da her internet sayfasını açtığın zaman aslında download yapıyorsun.Yani 1 ay boyunca internette surf de yapsan kotana yansır.(Ve az bir rakam değildir )

benim ilk ayda böyle kabarık geldi sonra normalleşti

2 senedir kullanıorum neti hiç bi zaman 29 ytl gelmedi banada en düsük 50 en yuksek 61 ytl.. Turk Telekom her zamanki gibi insan dürtme derdinde :)

2 senedir kullanıorum neti hiç bi zaman 29 ytl gelmedi banada en düsük 50 en yuksek 61 ytl.. Turk Telekom her zamanki gibi insan dürtme derdinde :)

1024 ADLS(6 gb limitli)=29 YTL... Ben de her zaman 30YTL-55 YTL ödedim.

1024 KABLO (sınırsız)=39 YTL. Bugün kabloya geçiyorum ve rahat rahat net kullanabiliceğim

Şunu demek istiyorum İnterneti çok kullananlar için LİMİTSİZ tarifeleri tavsiye ederim,çünkü kotayı fazlaca aşıp limitsiz tarifelerden de fazla para ödemek mantıklı değil.

Geri