System Of A Down Hakkında [Herkes Baksın]

System Of A Down Şarkı Sözleri Kaldırılsın ve Yasaklansın Mı?

• Kesinlikle Evet Bu Gruba Tamamen Karşıyım

Kullanılan: 149 67.7%
  • Kesinlikle Hayır.Herkes Dinleyip Dinlememekte Özgürdür Kaldırılmasın

Kullanılan: 58 26.4%
  • Kararsızım

Kullanılan: 13 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßizim Türklügümüze gölge düşüren bu gurubun Sabitte bulunması içler acısı..ßir An Önce Locked Olsa seviniriz.ßir TÜRK OLARAK:

Arkadaşlar müzik evrenseldir.. saçma sapan konuşmayın ya... isteyen dinler istemeyen dinlemez.. senin eğer dinleyesin yoksa burda debelenme.. girme bu başlığa.. sana bu sabitte die illaki gireceksin die zorlamıyorlarki.. nedir bu galyana gelişiniz.. dinlemekte dinlememekte sizin elinizde..

Kesinlikle Karşıyım.Rock Müzik Dinleyicisi Olmama Rağmen Bu Adamları Sevmiyorum!

yaw çok konuşacak bişey yok aslında.2 seçenek var bence...ya kökten kaldırılsın(ki bazı kendini ve tarihini bilmezler yırtacak bi yerlerini) yada gerekli açıklamalar ve uyarılar yapılsın o gurup hakkında ve şarkı sözlerinin altında dursun( bence en mantıklı çözüm bu.kalırsa bile bu şekilde kalsın) özgür irade felan filan.........özgür iraden varsa hiç bir ülkenin vatandaşı olma.bu ülken,n herşeyinden yaralanıyosan,sahilinden havasından suyundan toprağından nasipleniyosan,bu ülkeye karşı sorumluluklarında var.özgür iradesi olanlar askerlikten de kaçıyo ona bakarsanız.dağa da çıkıyo.sen bu ülkeye bir şey ver ve sonra özgür irade sahibi olursun.bu ülkenin ekmeğini yiyen ve ihanet eden ekmeği yediği yerden kurşunu YER!!!!!!!!

ben gruba karsıyım ama şöyle mantıklı düsündükden sonra onların öyle düsünmesi gayet normal kaldıki ermeniler hakkında biz neler neler düsnüyoruz düşünce konusunu gectim bu bir müziktir müzikle (u]gr[A)şanlar bilirki müzik evrenseldir o yüzden kapatılmasına karsıyım ama oyumu kapatılsına verdim o ayrı :D bu yazdıklarımı oy kullandıkdan sonra uzunca düsünerek yazdım

ne klipleri nede söyledikleri beni ilgilendirniyor gerçekten severek dinlediğim bi grup. soada hayır diyip ahmet kaya dinleyenlerede küfürlerimi iltiyorum burdan:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri