System Of A Down Hakkında [Herkes Baksın]

System Of A Down Şarkı Sözleri Kaldırılsın ve Yasaklansın Mı?

• Kesinlikle Evet Bu Gruba Tamamen Karşıyım

Kullanılan: 149 67.7%
  • Kesinlikle Hayır.Herkes Dinleyip Dinlememekte Özgürdür Kaldırılmasın

Kullanılan: 58 26.4%
  • Kararsızım

Kullanılan: 13 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim şahsiyetimize Türklüğümüze Türkiyemize bööle laf edenler hakkında saçma bi tarşma yapmamız bile saçma...Türk'e Türkten başka yoktur Dost millet.... bu kadar basit..bu insanların bize karşı bu kadar kesin tavır sergilemeleri yine bu adamların ne kadar düz<eysiz olduğunu gösterr..biz bu söylntilerden sonra arşivlerimiz açmışız araştırılsın die..araştırmadan bilmeden soykırımdan bahsedilio neden?..ve böyle boş konuşan insanların bulunduğu bir abye girmek için can atıyoruz ...enteresan??!!..

Turklere Cocuk Katili Dicekler Turklere Kopek Dicekler Sizde O Sarkilari Insanlara Ulastircaksiniz Bu Siteden Olemi O Bizim Ayibimiz Olmaz O Hackhell'İn Ayibi Olur Bu Konunun Acilmasi Cok Sacma Bence

20 KİŞİ Kesinlikle Hayır.Herkes Dinleyip Dinlememekte Özgürdür Kaldırılmasın DEMİŞ BEN BU ŞAHISLARIN TÜRK OLDUKLARINA İNANMIYORUM ŞAHSEN BUNLARIN KANINDA TÜRK KANI YOK BİRİSİ SENİN VATANINA MİLLETİNE İĞRENÇ İFTİRALAR ATICAK HAKARETLER EDİCEK KÖPEKLER DİCEK VE BİZ BU GRUBU DESTEKLİCEZ WARMI BÖYLE BİŞEY YAA YAZIK COK YAZIK BÖLE İNSANLAR VARKEN BİZ GELİŞEMEYİZ

adadmlarda şeref adına hiç bir şey yoq
söledikleri şey ler tamamen salaklıktan başka bir şey değil çünkü bu milletin ne kadar büyük onurlu bir millet olduğunu bütün dünya bilip saygı duyuyor

Grubu sevmiyorum ama dinlenilmesinde orjinal albümü alınmadığı sürece bence sakınca yok. Hatta korsan albümlerinin satılması hoşuma bile gidiyor :D

Şarkı sözü ise bambaşka bir olay, çünkü grup siyasi ve bize aykırı sözler yazıyor. Paylaşılmasa daha iyi olur ama yasaklamak çözüm değil.

ruanda daki soykırım resimleri ve vidyoları ile çektikleri bir belgesel varki tüm türkleri canavar olarak takdim etmişler ve dünyadaki bütün soykırımlardan türkler sorumludur havası vermişler o gitarları baterileri vs. tüm enstrumanlarıyla tüm dünyanın ilgisini çekiyorlar ve bunun üzerinden ermeni propagandası yapıyorlar.
gençler dinlemeyelim hatta adının anıldığı yerde lanetleyelim bu yalancı düzenbazları
yok ben dinlemeliyim çok hoş müzikleri var diyorsan türk arkadaşım
soulfly grubunu öneririm metal müzik camiasında onlardan daha kaliteli tonlarda ve ritimde müzik dinlemiş olursun
türklere ve atalarımıza küfreden bu ermeni grubuna asılsız iddalarına prim vereceksen
sanada yazıklar olsun ey metalci

:clap :clap ANTİ_SOAD :clap :clap
Arkadaşlar modlarımız böyle bir anket açarak bize saygı gösterdiklerini gösteriyor.Mod kafasına göre mi takılsın tabi ki üyelerine soracak.Lütfen sadece açık kalsın yada kapansın şeklinde yorum yapalım modlarımızı zor durumda bırakmayalım.Saygılar.......

Ahahah Noob Soad hala bu konu açık mı soad dinleyen de Türk'üm diosa artık..:)

Millet lafa gelince millyetçi kesiliyor..Atasına ,anasına küfür eden herifleri dinlemeye gelince Napıyim güzel söylüyor diyorlar(Yorumsuz)

kesinlikle yaptıkları tam bir o.ç. ama eğer illa kaldıralım diyorsanız türk kelimesi geçen şarkıları kaldırın.onun dışında adamlar yaptıkları müziğin hakkını weriolar.çünkü iyiler harbiden...

ya artık bırakın bu saflıkları, iste adamlar sadece Türklere karsi degillermiş de
ole olsa zaten hic satamazlar sonucta bunlar bi muzik grubu ve o.ç.
teroristleri bile ii gosteren medya gibi sizi bafilemek icin fırsat kollayanlara nasil ii bi yonünü bulurum diye bakmayin..

Brujah' Alıntı:
Millet lafa gelince millyetçi kesiliyor..Atasına ,anasına küfür eden herifleri dinlemeye gelince Napıyim güzel söylüyor diyorlar(Yorumsuz)
demekki guzel kufrediyolar ve hosuna gidenler var
dinlesin napalim
o ozgurlikte onun olsun ama yerini ii bilisn sonra hosuna gitmeyenlerin arasına girmeye kalkmasin..

DeeRPaRtY' Alıntı:
Konser AfisLeri we GörüntüLeri Burda..

AdamLar Konser BiLetLerine KöpekLer we TürkLer qiremez Yazsın..

Siz OnLarın Fanı oLup
onLarın SarkıLarıyLa Kıçınızı Yırtmaya Dewam Edin !!!

kimin hangi grubu dinlediği seni ilgenlendirmio.Kimsenin kıçını yırttığı falan yok.Eğer kıçını yırtan biri varsa o da sensin...

Kesinlikle kalsın.Kimseyi ilgilendirmiyo.Grubu sevmeyenler girmesin.Bu kadar basit..

bakero' Alıntı:
kesinlikle yaptıkları tam bir o.ç. ama eğer illa kaldıralım diyorsanız türk kelimesi geçen şarkıları kaldırın.onun dışında adamlar yaptıkları müziğin hakkını weriolar.çünkü iyiler harbiden...
BU NEDEMEK YA BÖYLE BİŞİ KABUL EDİLEMEZ KÜFÜR ETTİKLERİ ŞARKILARI YOK SAYAMAYIZ:mad:

amk .. finaller si..iş belamızı zaten pi.. sınıfta bırakmak ....yaz okuluna yollamak için elinden geleni yapıyorlar ....isterse maocu gelsin ulkenin başına hiç bunları düşünecek vaktim yok ....şu lanet universiteden ve hocalardan kurtulsam yeter bana

yaw arkadaşlar ..derdinize bakın ya inanamıyorum.. Kim ne dinlerse dinlesin. İranmıyız biz... Birbirimizi rahatsız etmedikçe .....
not: yıllarca midnight express yasaklandı da ne oldu... İzliyemediğimizden, suçlamayı bilmediğimizden dünyaya kendimizi savunamadık...
selamlar saygılar

hit uğruna yapılan yanlış birşey bence çünkü gelenlerin çoğuda iyi değil kötü yönde yazılarla gelmiş yani hit yapan sevilmeleri değil sevilmemeleri....bana kalırsa tepki çekiyorsunuz bu konuyu burda tuttukça...ben anket kısmında ilk okuduğum an biraz kararsız kalmıştım herkesin zevki fln deniliyor diye ama sonra aşağıda hit düşürür fln yazısını görünce çok farklı şeyler düşünmeye başladım açıkçası...Yeterki hit yapsın ama içeriği ne olursa olsun öyle mi????Atatürk'ün bölümünün fln olduğu ve türklere ait olan bu sitede bence onlara yer yok....Sizce onlar bizim herhangibir grubumuzu kendi forumlarına aşağılamak dışında koyarlarmı onu da bırakın tenezzül edip dinlemezler bile????

Yada bilemiyorum yaaa kendini çocuk katili görenler,bayrağa saygı duymayanlar ve köpek sananlar dinleyebilir tabiii bence mahsuruda yok...bu aşağılama değil arkadaşlar adamlar bizlere bunları dediği halde dileyenler varsa söylenenleri hoş karşılıyor hatta kabul ediyor demektir...o yüzden ben söylediğimde de alınmamaları lazım bence dimi????Nasıl olsa benim değil soad ın lafarı bunlar:melek
:victory

saçmalık..
adamlar gayet iyi müzik yapıyorlar ideoljileri umrumda bile değil..
ne bekliyodunuzki zamanında malatyada türkler tarafından taşlanmışlar..şimdi tabiki küfrederler..lütfen biraz empati..
KALDIRILMASIN..!!

:mad::mad:bence kaldırılsın bende dinliodm ama holy mountainin turkce cevirisini okuduktan sonra sildim sarkılarını resmen kufredio o.c ları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri