hit uğruna yapılan yanlış birşey bence çünkü gelenlerin çoğuda iyi değil kötü yönde yazılarla gelmiş yani hit yapan sevilmeleri değil sevilmemeleri....bana kalırsa tepki çekiyorsunuz bu konuyu burda tuttukça...ben anket kısmında ilk okuduğum an biraz kararsız kalmıştım herkesin zevki fln deniliyor diye ama sonra aşağıda hit düşürür fln yazısını görünce çok farklı şeyler düşünmeye başladım açıkçası...Yeterki hit yapsın ama içeriği ne olursa olsun öyle mi????Atatürk'ün bölümünün fln olduğu ve türklere ait olan bu sitede bence onlara yer yok....Sizce onlar bizim herhangibir grubumuzu kendi forumlarına aşağılamak dışında koyarlarmı onu da bırakın tenezzül edip dinlemezler bile????
Yada bilemiyorum yaaa kendini çocuk katili görenler,bayrağa saygı duymayanlar ve köpek sananlar dinleyebilir tabiii bence mahsuruda yok...bu aşağılama değil arkadaşlar adamlar bizlere bunları dediği halde dileyenler varsa söylenenleri hoş karşılıyor hatta kabul ediyor demektir...o yüzden ben söylediğimde de alınmamaları lazım bence dimi????Nasıl olsa benim değil soad ın lafarı bunlar:melek :victory