System Of A Down Hakkında [Herkes Baksın]

System Of A Down Şarkı Sözleri Kaldırılsın ve Yasaklansın Mı?

• Kesinlikle Evet Bu Gruba Tamamen Karşıyım

Kullanılan: 149 67.7%
  • Kesinlikle Hayır.Herkes Dinleyip Dinlememekte Özgürdür Kaldırılmasın

Kullanılan: 58 26.4%
  • Kararsızım

Kullanılan: 13 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
i106274_57414952.jpg

reklam degil , benim sitem falan da degil

Dünyanın tek soad anti fan sitesi

www.anti-soad.org

rock müziğin amacı toplumun sıkıntıları yaşadıkları insanların sıkıntıları we sawaş gibi nedenlerden dolayı çektiklerini anlatmak olurken barış için yapılan bir müzzik olurken soad gibi dengesiz adi grupların dinlenilmesine karşıyım..yokolsun tüm faşistler...anti-soad...yukardaki site hakkında werilenler doğru nephentes e katılıorum..

Sayın Hackhell Kullanıcıları Bu Konu Hakkında Yorumlarınızı Esirgemeyiniz.
Seviyeli Bir Biçimde Görüşlerinizi Bildiriniz.

chuckies' Alıntı:
Sayın Hackhell Kullanıcıları Bu Konu Hakkında Yorumlarınızı Esirgemeyiniz.
Seviyeli Bir Biçimde Görüşlerinizi Bildiriniz.
SOAD, ermeni bir gruptur ve çoğu ermeni gibi Türklerin yaptığı ermeni soykırımı yalanını Türklerin kabul etmesini istiyorlar.. Grup Türk düşmanı bir grup, bu doğru. Fakat bu düşüncelerini hiç bir şarkıya, daha doğrusu "müziğe" bulaştıracak kadar moktan bir grup değil.. Şimdi diyeceksiniz ki "Holy Mountains diye bi şarkıları var Türklere katil vs.. diolar" hayır efendim demiolar. Mümkün de değil zaten demeleri. O şarkıyı SOAD değil de başka bir grup söylese belki severek dinleyecektiniz çünkü o şarkıda Türklere hakaret yok. Akıllı bir Türk düşmanı SOAD fanının Atatürk'ün fln resimlerini kullanarak yaptığı uyarlama bir klip yüzünden heryerde bu grup sorumlu tutuldu ama adamlar napsın..

Şunu da unutmayalım, müzik ve siyaset birbirinden tamamen ayrı şeyler ve birarada kullanılması hiç hoş tepkiler almaz, bu grup da bunu kullanmıyor zaten. Bunu da geçeyim, Türk düşmanlığı konusuya değineyim biraz.. Hiçbir millet, başka bir millete dost duygusuyla bakmaz, bakamaz, sonuçta bir soğuk savaş dönemindeyiz ve her devlet başka devletlerle ilişkilerinde kendi siyasi çıkarlarını ön planda tutar. Yani efendim bunlar Türk düşmanıymış bilmemneymiş çok da önemli değil, herkes Türk düşmanı.. Yunanistan'ın Türkiye üzerindeki idealarını bilmeyen çok az kişi vardır sanırım, ama Yunan müziklerini dinlerken bunları sorun yapmıyorsunuz..

Bırakın bunları ya.. isteyen istediği müziğii dinler kime ne.. İlle birilerine laf edecez diosanız hiç bi zararı olmayan SOAD dinleyicilerine laf edeceğinize PKK karşıtı olduğunuzu gösterin, eğer ülkenizi bu kadar seviyorsanız kolay olanı, "bu grup Türk düşmanı sen ne biçim adamsın bunları dinliosun" diyeceğinize gidip PKK'ya karşı bişiler yapın..

Şimdi bu yazıyı okuyunca kimbilir ne düşüneceksiniz, açıkçası umurumda da değil..

[ RigaL ]' Alıntı:
SOAD, ermeni bir gruptur ve çoğu ermeni gibi Türklerin yaptığı ermeni soykırımı yalanını Türklerin kabul etmesini istiyorlar.. Grup Türk düşmanı bir grup, bu doğru. Fakat bu düşüncelerini hiç bir şarkıya, daha doğrusu "müziğe" bulaştıracak kadar moktan bir grup değil.. Şimdi diyeceksiniz ki "Holy Mountains diye bi şarkıları var Türklere katil vs.. diolar" hayır efendim demiolar. Mümkün de değil zaten demeleri. O şarkıyı SOAD değil de başka bir grup söylese belki severek dinleyecektiniz çünkü o şarkıda Türklere hakaret yok. Akıllı bir Türk düşmanı SOAD fanının Atatürk'ün fln resimlerini kullanarak yaptığı uyarlama bir klip yüzünden heryerde bu grup sorumlu tutuldu ama adamlar napsın..

Şunu da unutmayalım, müzik ve siyaset birbirinden tamamen ayrı şeyler ve birarada kullanılması hiç hoş tepkiler almaz, bu grup da bunu kullanmıyor zaten. Bunu da geçeyim, Türk düşmanlığı konusuya değineyim biraz.. Hiçbir millet, başka bir millete dost duygusuyla bakmaz, bakamaz, sonuçta bir soğuk savaş dönemindeyiz ve her devlet başka devletlerle ilişkilerinde kendi siyasi çıkarlarını ön planda tutar. Yani efendim bunlar Türk düşmanıymış bilmemneymiş çok da önemli değil, herkes Türk düşmanı.. Yunanistan'ın Türkiye üzerindeki idealarını bilmeyen çok az kişi vardır sanırım, ama Yunan müziklerini dinlerken bunları sorun yapmıyorsunuz..

Bırakın bunları ya.. isteyen istediği müziğii dinler kime ne.. İlle birilerine laf edecez diosanız hiç bi zararı olmayan SOAD dinleyicilerine laf edeceğinize PKK karşıtı olduğunuzu gösterin, eğer ülkenizi bu kadar seviyorsanız kolay olanı, "bu grup Türk düşmanı sen ne biçim adamsın bunları dinliosun" diyeceğinize gidip PKK'ya karşı bişiler yapın..

Şimdi bu yazıyı okuyunca kimbilir ne düşüneceksiniz, açıkçası umurumda da değil..

kanka yüreğine sağLık ne güzeL izah etmişsin =)

[ RigaL ]' Alıntı:

Konser AfisLeri we GörüntüLeri Burda..

AdamLar Konser BiLetLerine KöpekLer we TürkLer qiremez Yazsın..

Siz OnLarın Fanı oLup
onLarın SarkıLarıyLa Kıçınızı Yırtmaya Dewam Edin !!!

Hah.. afişlermiş.. biletlerde bilmem ne yamzıyormuş..Kaç defa biletini aldın? yada gördün? SOAD'ın resmi! sitesinde açıklama yapıldı..bunların gerçek olmadığı.. gruba darbe vurmak için atılan çamurlar olduğu hakkında..

Oturduğun yerden erkeklik taslayıp dinlemeyin bunları demekle olmuyor..

Yazımı anlayan anladı gerçi ama tekrar dikkatli okursan belki sende anlarsın ne demek istediğimi.. =) Tüm ülkeler türk düşmanı...

ayrıca bizim biryerimizi yırttığımız yok.. Gösteriş adına harfleri büyütüp renkleri değişerek sen devam et forumun ortasında kıçını yırtmaya =)

ya ßeyLer neyi tartı$ıosunuz??? neye küfür ediosunuz???!!

Sorun turkLer KatiL demeLeri mi? hakaret etmeLeri mi??
hadi ßu forumda ßunlar kaLdırıldı.. PayLa$ımı engeLLendi... noLcak sonuç??
hackhellde Soad La iLgili hiç ßi$ey yok!! éé ßunu kim duycak?? hackhell kullanıcıları ßa$kası diil..
o insanlar ßu $arkı sözlerini yazarken ßi soykırıma inandırılmı$ insanlar.. cephe de farklı tarafta sava$maya caLı$an insanlar.. ßu $ekilde ßi çözüm söz konusu ßiLe oLamaz!!!
Çözüm Soykırımın olmadıgını ßi $ekilde insanlara anlatmak yada anlatmaya calı$mak..
ßunun dı$ında ßi çözüm söz konusu diil.. yani ßurda kaldıralım diyerek küfür ederek hiç ßi yere gelinmez..

çözüm yollarında kilometre ta$ı olacak önerileri olan varsa yorum yazsın..
yokSa da KaLdırılsın yada kaLdırılmasın.. hiç ßi önemi yok.. dinLeyen zaten dinlio..
1000 kişi dinlemiş yada dinlememiş onlar için önemLi oldugunu sanmıorum..

ßo$ konu$mayalım çözüm arayalım!!

diorum

kesinlikle yasaklanması taraftarıyım.

[ RigaL ]' Alıntı:
Hah.. afişlermiş.. biletlerde bilmem ne yamzıyormuş..Kaç defa biletini aldın? yada gördün? SOAD'ın resmi! sitesinde açıklama yapıldı..bunların gerçek olmadığı.. gruba darbe vurmak için atılan çamurlar olduğu hakkında..

Oturduğun yerden erkeklik taslayıp dinlemeyin bunları demekle olmuyor..

Yazımı anlayan anladı gerçi ama tekrar dikkatli okursan belki sende anlarsın ne demek istediğimi.. =) Tüm ülkeler türk düşmanı...

ayrıca bizim biryerimizi yırttığımız yok.. Gösteriş adına harfleri büyütüp renkleri değişerek sen devam et forumun ortasında kıçını yırtmaya =)

* Karsına Cıkar Yüzüne Karsıda Tartısırım.. Ben BunLarı Rock Barda Tartısıorum..

* Gösteriş Yada Etiket Yapmama Gerek Yok. Sadece Sen Gör Die Büyük Fontta we RenkLi Yazdım..

* Konusuorsun Konusuorsun Jim Marrison'un theOzy'nin Kaç Parcasını BiLiosun?

Yırtık Ucurtma TayLanAyık Gibi İsimLer Hakkında Ne Kadar biLqin war ?

kLawyede Hepinis Rock'cısınız..

Siz Rock - MetaL Müzik DinLiorsanız Ben Bu aLemin En KraL Rock - MetaL DinLeyicisiyim..

Sana Sadece Bi Soru Sorcam.. Rock Muzik BiLqini Burdan AnLıycam..

Jim Marisson'un 1 NumaraLı Özentisi Kim Bunu SöLe BakaLım..

BakaLım Ne Kadar Rock Müzik BiLqin war..

Hiç Bişeye Cewap werme Son SöyLediqime Cewap wer.. werebiLiosan Özür DiLiycem Sen Müzikten AnLıorsun Abi Diycem..

DeeRPaRtY' Alıntı:
* Karsına Cıkar Yüzüne Karsıda Tartısırım.. Ben BunLarı Rock Barda Tartısıorum..
Aferim çok büyük iş yapıyorsun.
DeeRPaRtY' Alıntı:
* Gösteriş Yada Etiket Yapmama Gerek Yok. Sadece Sen Gör Die Büyük Fontta we RenkLi Yazdım..
Yazdığın sayfaya girdiysem hangi renk ve fontta yazarsan yaz görürüm emin ol.

DeeRPaRtY' Alıntı:
kLawyede Hepinis Rock'cısınız..
öyle birsey mümkün değil fakat sayfalarca yazılanlara bakılırsa klawyede herkes Türk koruyucusu.

DeeRPaRtY' Alıntı:
Siz Rock - MetaL Müzik DinLiorsanız Ben Bu aLemin En KraL Rock - MetaL DinLeyicisiyim..
Evet bu alemde senden başka herkes şarkıların bazi kısımlarını duyamıyor heralde.. =)

DeeRPaRtY' Alıntı:
Konusuorsun Konusuorsun Jim Marrison'un theOzy'nin Kaç Parcasını BiLiosun?Yırtık Ucurtma TayLanAyık Gibi İsimLer Hakkında Ne Kadar biLqin war ?Sana Sadece Bi Soru Sorcam.. Rock Muzik BiLqini Burdan AnLıycam.. Jim Marisson'un 1 NumaraLı Özentisi Kim Bunu SöLe BakaLım.. BakaLım Ne Kadar Rock Müzik BiLqin war..
SOAD hakkında birşeyler yazmam yada rock-metal dinlemem binlerce iyi iş çıkaran rockcuları tanımamı gerektirmez sanırım.. Kaldıki sen özentisini soruyorsun=)

Ayrıca seni tebrik ediyorum ki bir özentiyi tanıyıp tanımamya bakarak insanların müzik bilgisini ölçebiliyorsun.. =)

Her yazdığım düşünceme cvp vermek zorunda da değilsin..kişilere değil konu içeriklerine yorum yapmanı öneririm.. iyi forumlar..

Türkiye'de medyada grubun "Holy Mountains" klibinde Türkiye'ye ve Atatürk'e hakaret edildiği iddia edilmiştir. Aslında grubun "Holy Mountains" şarkısına ait çektiği bir klibi yoktur. Ermeni soykırımının olduğunu iddia eden bir amatör, şarkıyı fon müziği olarak kullanarak, sözde soykırıma dair fotoğraf gösterisi içeren bir klip hazırlamış ve bu klip zamanla internette yayılmıştır. Medyada bu grubun klibi olarak lanse edilmiştir.
Medyada çıkan bir başka iddia ise, 1998 yılında, Slayer ile çıktıkları konser turnesinin biletlerinde, Türklere hakaret ettikleridir. Bu güne kadar kanıt bilet bulunamamıştır. Bunun yanı sıra, grup Slayer'ın alt grubu olarak çıktığından, konserin biletleri Slayer'ın tasarımıdır ve grubun söylediğine göre biletlerde böyle bir mesaj bulunmamakradır...

SystemofaDowna ait resmi sitesini inceleyin
Türkiye ile ilgili bütün olumsuz yorum içeren haberleri global bölümünde yayınlamışlar
şarkılarında da sözler kime edilmiştir bunu anlamak çokta zor olmasa gerek
onları sevmiyoruz+dinlemiyoruz

dinlemeyin kardeşim
milliyetçi olun :kotu:
derr akıllı ol nana:D

hackhell sadece türklere özel bi siteyse kaldırılmalı ama bildigim kadarıyla ermenı olanda vardır bu sitede rumuda kürtüde eyer bunu yasaklarsa ben derımkı neden ahmet kayanın belgeseli yanınlanıyor o zama buna karsı cıkarım iste kanıt http://www.hackhell.com/showthread.php?t=136681&page=3&highlight=ahmet+kaya o zaman bununda yasaklanması lazım eger soadı kaldırıyosa ahmet kayanında gıtmesı lazım bence yayınlanan yayınlansın buna msjlarımızla tepkimizi dile getirelim ben soadı önceden dinliyodum ama cıkan haberler ve ermenı soykırımı idda etmelerı üzerine sogudum ve artık dınlemıyorum v bu grubun bu soykırımı kullanarak prim yaptıgı kanısındayım ben sadece fıkrımı sögledım idda etmıyorum yanlıs anlasılmasın umarım ne anlatmak istedigim tamamıyle anlasılmıstır...

Soad'ın biz turkler hakkında demedigi,yapmadıgı,söylemedigi,üstümüze yıkmadıgı pislik kalmadı ki hala bu apt.l grubu dinnien warsa..........Bence burda soad ile ilgili tartısılması gerekn tek konu bize yaptıkları bize attıkları apt.l suclamalar vs...bunun karsısında bizim ne yapmamız gerektigini tatrısmalıyız bence!Birlik olup sahip cıkılmalı bu bayraga ki uu bi grupa dusman olupmu sahip cıkcam öle bayrak sevgisimi olur ne olcak ya adamlar kendi hallernde takılıo demeyn adamlar ciddi!Bizi alt etmk icin yapmadkları yk siz hala ölesine bakıyosanız bu konuya YUH!GözüMüzü acıp ÜLKEMİZE sahip cıkalım arkadaslar!
DİP NOT:peki sen bu konuda ne yapıosn?Ülkemize sahip cıkalm diosan ama?dienlere;kendim anti-soad stickerleri tasarlayıp bastırıyorum,anti-soad tisortunu duymussunuzdur umarum ve ayrıca elimden geldiignce bu konuda bilinclendiriorm arkadsları,cevremdeki bu konudaki aktivilere katılıom vs......

FUCK SOAD...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri