SOAD, ermeni bir gruptur ve çoğu ermeni gibi Türklerin yaptığı ermeni soykırımı yalanını Türklerin kabul etmesini istiyorlar.. Grup Türk düşmanı bir grup, bu doğru. Fakat bu düşüncelerini hiç bir şarkıya, daha doğrusu "müziğe" bulaştıracak kadar moktan bir grup değil.. Şimdi diyeceksiniz ki "Holy Mountains diye bi şarkıları var Türklere katil vs.. diolar" hayır efendim demiolar. Mümkün de değil zaten demeleri. O şarkıyı SOAD değil de başka bir grup söylese belki severek dinleyecektiniz çünkü o şarkıda Türklere hakaret yok. Akıllı bir Türk düşmanı SOAD fanının Atatürk'ün fln resimlerini kullanarak yaptığı uyarlama bir klip yüzünden heryerde bu grup sorumlu tutuldu ama adamlar napsın..chuckies' Alıntı:Sayın Hackhell Kullanıcıları Bu Konu Hakkında Yorumlarınızı Esirgemeyiniz.
Seviyeli Bir Biçimde Görüşlerinizi Bildiriniz.
[ RigaL ]' Alıntı:SOAD, ermeni bir gruptur ve çoğu ermeni gibi Türklerin yaptığı ermeni soykırımı yalanını Türklerin kabul etmesini istiyorlar.. Grup Türk düşmanı bir grup, bu doğru. Fakat bu düşüncelerini hiç bir şarkıya, daha doğrusu "müziğe" bulaştıracak kadar moktan bir grup değil.. Şimdi diyeceksiniz ki "Holy Mountains diye bi şarkıları var Türklere katil vs.. diolar" hayır efendim demiolar. Mümkün de değil zaten demeleri. O şarkıyı SOAD değil de başka bir grup söylese belki severek dinleyecektiniz çünkü o şarkıda Türklere hakaret yok. Akıllı bir Türk düşmanı SOAD fanının Atatürk'ün fln resimlerini kullanarak yaptığı uyarlama bir klip yüzünden heryerde bu grup sorumlu tutuldu ama adamlar napsın..
Şunu da unutmayalım, müzik ve siyaset birbirinden tamamen ayrı şeyler ve birarada kullanılması hiç hoş tepkiler almaz, bu grup da bunu kullanmıyor zaten. Bunu da geçeyim, Türk düşmanlığı konusuya değineyim biraz.. Hiçbir millet, başka bir millete dost duygusuyla bakmaz, bakamaz, sonuçta bir soğuk savaş dönemindeyiz ve her devlet başka devletlerle ilişkilerinde kendi siyasi çıkarlarını ön planda tutar. Yani efendim bunlar Türk düşmanıymış bilmemneymiş çok da önemli değil, herkes Türk düşmanı.. Yunanistan'ın Türkiye üzerindeki idealarını bilmeyen çok az kişi vardır sanırım, ama Yunan müziklerini dinlerken bunları sorun yapmıyorsunuz..
Bırakın bunları ya.. isteyen istediği müziğii dinler kime ne.. İlle birilerine laf edecez diosanız hiç bi zararı olmayan SOAD dinleyicilerine laf edeceğinize PKK karşıtı olduğunuzu gösterin, eğer ülkenizi bu kadar seviyorsanız kolay olanı, "bu grup Türk düşmanı sen ne biçim adamsın bunları dinliosun" diyeceğinize gidip PKK'ya karşı bişiler yapın..
Şimdi bu yazıyı okuyunca kimbilir ne düşüneceksiniz, açıkçası umurumda da değil..
[ RigaL ]' Alıntı:SOAD, ermeni bir gruptur ve çoğu ermeni gibi Türklerin yaptığı ermeni soykırımı yalanını Türklerin kabul etmesini istiyorlar.. Grup Türk düşmanı bir grup, bu doğru. Fakat bu düşüncelerini hiç bir şarkıya, daha doğrusu "müziğe" bulaştıracak kadar moktan bir grup değil.. Şimdi diyeceksiniz ki "Holy Mountains diye bi şarkıları var Türklere katil vs.. diolar" hayır efendim demiolar. Mümkün de değil zaten demeleri. O şarkıyı SOAD değil de başka bir grup söylese belki severek dinleyecektiniz çünkü o şarkıda Türklere hakaret yok. Akıllı bir Türk düşmanı SOAD fanının Atatürk'ün fln resimlerini kullanarak yaptığı uyarlama bir klip yüzünden heryerde bu grup sorumlu tutuldu ama adamlar napsın..
Şunu da unutmayalım, müzik ve siyaset birbirinden tamamen ayrı şeyler ve birarada kullanılması hiç hoş tepkiler almaz, bu grup da bunu kullanmıyor zaten. Bunu da geçeyim, Türk düşmanlığı konusuya değineyim biraz.. Hiçbir millet, başka bir millete dost duygusuyla bakmaz, bakamaz, sonuçta bir soğuk savaş dönemindeyiz ve her devlet başka devletlerle ilişkilerinde kendi siyasi çıkarlarını ön planda tutar. Yani efendim bunlar Türk düşmanıymış bilmemneymiş çok da önemli değil, herkes Türk düşmanı.. Yunanistan'ın Türkiye üzerindeki idealarını bilmeyen çok az kişi vardır sanırım, ama Yunan müziklerini dinlerken bunları sorun yapmıyorsunuz..
Bırakın bunları ya.. isteyen istediği müziğii dinler kime ne.. İlle birilerine laf edecez diosanız hiç bi zararı olmayan SOAD dinleyicilerine laf edeceğinize PKK karşıtı olduğunuzu gösterin, eğer ülkenizi bu kadar seviyorsanız kolay olanı, "bu grup Türk düşmanı sen ne biçim adamsın bunları dinliosun" diyeceğinize gidip PKK'ya karşı bişiler yapın..
Şimdi bu yazıyı okuyunca kimbilir ne düşüneceksiniz, açıkçası umurumda da değil..
[ RigaL ]' Alıntı:Hah.. afişlermiş.. biletlerde bilmem ne yamzıyormuş..Kaç defa biletini aldın? yada gördün? SOAD'ın resmi! sitesinde açıklama yapıldı..bunların gerçek olmadığı.. gruba darbe vurmak için atılan çamurlar olduğu hakkında..
Oturduğun yerden erkeklik taslayıp dinlemeyin bunları demekle olmuyor..
Yazımı anlayan anladı gerçi ama tekrar dikkatli okursan belki sende anlarsın ne demek istediğimi.. =) Tüm ülkeler türk düşmanı...
ayrıca bizim biryerimizi yırttığımız yok.. Gösteriş adına harfleri büyütüp renkleri değişerek sen devam et forumun ortasında kıçını yırtmaya =)
Aferim çok büyük iş yapıyorsun.DeeRPaRtY' Alıntı:* Karsına Cıkar Yüzüne Karsıda Tartısırım.. Ben BunLarı Rock Barda Tartısıorum..
Yazdığın sayfaya girdiysem hangi renk ve fontta yazarsan yaz görürüm emin ol.DeeRPaRtY' Alıntı:* Gösteriş Yada Etiket Yapmama Gerek Yok. Sadece Sen Gör Die Büyük Fontta we RenkLi Yazdım..
öyle birsey mümkün değil fakat sayfalarca yazılanlara bakılırsa klawyede herkes Türk koruyucusu.DeeRPaRtY' Alıntı:kLawyede Hepinis Rock'cısınız..
Evet bu alemde senden başka herkes şarkıların bazi kısımlarını duyamıyor heralde.. =)DeeRPaRtY' Alıntı:Siz Rock - MetaL Müzik DinLiorsanız Ben Bu aLemin En KraL Rock - MetaL DinLeyicisiyim..
SOAD hakkında birşeyler yazmam yada rock-metal dinlemem binlerce iyi iş çıkaran rockcuları tanımamı gerektirmez sanırım.. Kaldıki sen özentisini soruyorsun=)DeeRPaRtY' Alıntı:Konusuorsun Konusuorsun Jim Marrison'un theOzy'nin Kaç Parcasını BiLiosun?Yırtık Ucurtma TayLanAyık Gibi İsimLer Hakkında Ne Kadar biLqin war ?Sana Sadece Bi Soru Sorcam.. Rock Muzik BiLqini Burdan AnLıycam.. Jim Marisson'un 1 NumaraLı Özentisi Kim Bunu SöLe BakaLım.. BakaLım Ne Kadar Rock Müzik BiLqin war..