System Of A Down Hakkında [Herkes Baksın]

System Of A Down Şarkı Sözleri Kaldırılsın ve Yasaklansın Mı?

• Kesinlikle Evet Bu Gruba Tamamen Karşıyım

Kullanılan: 149 67.7%
  • Kesinlikle Hayır.Herkes Dinleyip Dinlememekte Özgürdür Kaldırılmasın

Kullanılan: 58 26.4%
  • Kararsızım

Kullanılan: 13 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chuckies

_-€X-_
Reaction score
0
Verdiğimiz System Of A Down şarkı sözlerinde çeşitli spekulasyonlar çıktı ve tartışmaya kadar gitti.

Türk düşmanı falan denildi başlık kapatılsın silinsin komple dahi diyenler bile oldu.
Bakınız:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=63044

Grubun Türklere yönelik kesin ve net bir tavrı olmadığından çelişkide kaldım konusunu kapatmakta ve yasaklamakta.

Şimdi size soruyorum üyelerden gelen talebe göre karar vereceğim
Başlığı kapatıp soad şarkı sözlerinin verilmesini yasaklayayım mı yoksa böyle devam mı edelim ya da benim için fark etmez mi diyenlerdensiniz

Konu Oylamaya Sunulmuştur Gerekli Oy Seviyesine Ulaşıldıktan Sonra Kapatılacaktır

Eğer Bana Siz Handi Seçeneği İşaretlediniz Diye Soracak Olursanız Oy Kullanmadım.
Ama Ben Buranın Yetkili Kişisi Olarak Kapatılmasından Yana Değilim En Başta Bir Paylaşım Olarak Görüyorum Herkes Dinleyip Dinlememekte Özgürdür Diye Düşünüyorum.Kişisel tercih meselesidir Kanımca.
Arama Motorunda Çok Fazla Aranılan Bir Konu Görüntüleme Sayısından da anlaşılabilir.
Profesyonel Düşünürsem Bir Moderator olarak Kapatılması Bölüme Gözle Görülür Hit Kaybettirecektir.
Bölümde Kayıtlı Kullanıcı Pek Fazla Online Olmamasına Rağmen Misafir Kullanıcı Küçümsenmeyecek bir sayıda dolaşmaktadır [gün içerisinde 35 -40 lara vurmaktadır] ve bir çok kişide sonradan daha iyi konudan verim almak için üye olmaktadır.
Eğer ben bu kadar hitte tavan yapan bir konuyu kapatırsam kullanıcı sayısında ivme aşağı yöne doğru olacaktır diye düşünüyorum.
Bunları göz ardı edemem bir yetkili olarak geniş düşünmek zorundayım

İyi Oylamalar

Not:Kesinlikle tartışma olmasın tartışma çıkaran mesajlar kesinlikle
silinecektir
.

Böyle bir anket yapmanız bile yanlış bence yakıştıramadım son çıkan kliplerini izlemeni tavsiye ederiz Türkleri çocuk katili gibi göstermişler bir yanda ermeni çocuk cesedleri duruyor bir yanda da Türk komutanları Atatürkün resmi çıkınca sahneye killers diye bağırıyolarlar bence anketi kaldırman gerekli

İlk günden beri dinliyodum ben bunları ama türkler ve köpekler olayından sonra bıraktım dinlemeyi ve son klipte yaptıkları ...................... yüzünden iyice nefret etmeye başladım

Juma' Alıntı:
Böyle bir anket yapmanız bile yanlış bence yakıştıramadım son çıkan kliplerini izlemeni tavsiye ederiz Türkleri çocuk katili gibi göstermişler bir yanda ermeni çocuk cesedleri duruyor bir yanda da Türk komutanları Atatürkün resmi çıkınca sahneye killers diye bağırıyolarlar bence anketi kaldırman gerekli

bende senle aynı şekilde düşünüyorum

ama herkes fikirlerini belirtsin önce onları bi dinleyim di mi???

boşverin soadı moadı kafanıza göre takılın bu konular bizleri aşar sadece konuşmakla kalır hayat güsel hayatımızı yaşayalım :D:D:D:D

Türkler hakkında hakaret içeren kısımlar dışında(Holly Mountains gibi) kaldırılması çok saçma bence.Adamlar Ermeni sonuçta soykırım var derler tabii.Bir de Türkler var sözde ermeni soykırımını savunan Orhan Pamuk gibi.O zaman onunda kitaplarını yasaklayalım.Bu konuda kimse birşey demiyor.Herkes Soad a yüklenmiş durumda. Bence kaldırılmamalı.Sanki adamlar bütün şarkılarında bize laf ediyor gibi lanse ediliyor.Zaten adamlar yaptıkları açıklamada sadece Türkler'in soykırımı kabul etmesini istiyoruz diyor.Bunu her ermeni der sonuçta nasıl biz sözde soykırımı kabul etmiyorsak(Tabii Orhan Pamuk gibiler bu bizin dışında)

Valla büyük bir tartışmaya doğru sürekleniyor konu bence kapat çok geç olmadan :)

Juma' Alıntı:
ya arkadaşım bilmeden etmeden konuşma.... www.youtube.com gir bak o vide ordan çekilmiştir.offical deildir....

hepsi o.ç. bugun vatan computer da bu grubun tişörtünü giyen bi adam gördüm sen turkmusun dedim ewet dedi e neden bunu giyon dedim neden nesi war felan dedi ole bi ufak tartışma oldu bence bu anket bile olmasın onların hakaretlerine artık dayanamıyorum :mad:

tartısma sayen bi konu bile diil kaldırılsın :sigara:

abi kaldırılmasın.herkes özgür bu konuda o şarkıyı dinlemeyiz olur biter zaten ben araştırdım soad yapmamış başka adamlar yapmış yani bzm onlara karşılık vergidiimiz gibi bi oç nin teki yapmış

Kesinlikle Hayır.Herkes Dinleyip Dinlememekte Özgürdür Kaldırılmasın

o klibi soadın çektiğini kimse bilmior ki bence soad çekmedi sadece başka biri ona bunu monte etti yani klip sizce soad çekse o kadar kalitesiz olabilirmi????

soadı savunmucam ama görmek istemeyen girmez olur biter burası bi paylaşım forumu herşey paylaşılır beğenmeyen varsa başlığı gördümü içeride gerdinlik çıkarmak yerine es geçsin hyr ama siz tartışma çıkarken için fırsat kolluorsunuz . . .

bu konunun gündeme gelmesini kınıorum!chuckies seni kınıorum!bu konuyu açtığın için!ve hala tartışma çıkarmaya çalışan herkesi kınıorum başka bişeyde yazmam hakaret bile gelse ama gereği yapılır!!!

o klıp olmus weya olmamıs zerre umurumda diil.. bu soad lar zamanında köpekler we TÜRKler konsere giremez dıye tabela koyuyorlarsa we bu yazı TUrkıyenın sayılı gazetelerındede cıkıyorSaki ben sabahta gözümLe gördüm.. Hayatta işim olmaz.. dinlememde .. diNleyenlede işim olmaz..

iSpiYonCu' Alıntı:
o klıp olmus weya olmamıs zerre umurumda diil.. bu soad lar zamanında köpekler we TÜRKler konsere giremez dıye tabela koyuyorlarsa we bu yazı TUrkıyenın sayılı gazetelerındede cıkıyorSaki ben sabahta gözümLe gördüm.. Hayatta işim olmaz.. dinlememde .. diNleyenlede işim olmaz..
başka söze ne hacet

onlar bizim milletimize kişiliğimiğe laf etsin ve siz hala onları dinleyin brovo walla...

konu kalksın, kalan kalkan yerleri biz indiririz :D:D:D

konu kalsın ama hala hayır kalkmasın diyenlere şaşıyorum bu şarkıyı onlar yazmış veya yazmamış onlar söylüyolar ve konserlerinde tüürkler ve köpekler giremez diyolar. siz hala bunları dinliyorsunuz yok onlar yazmamış yok onlar çekmemiş bu klibi sonuçta fırsat buldukça benliğimize, türklüğümüze hakaaret ediyolar ve siz hala bunları dinliyorsunuz. ispiyoncu sonuna kadar katılıyorum. kaldırılmalı bu başlık.
geçen de dersanede yeni gelen 6lardan bi kız gördm soad t-shirtli gıck oldm ala ala ya. holy mountain mıdr nedir o şarkının türkçe sözlerini bi okuyun belki bişeyler dank eder kafanıza. adamlar bize küfür ediyolar biz onlara para kazandırıyoz... daha yazardım ama ders çalışmam lazım:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri