Street Fighter Serileri!

Bir de soru sormadan önce adam akıllı bölümlere baksanız.Herşey emulation bölümünün içinde ve bu konuda var zaten,sadece biraz sabır ve serinkanlılık...

hocam çok güzel iş çıkarmışsın tebrik ederim bende olmayan birkaç oyunu da eklemiş oldum. yalnız bir sorum var. bu sfex2 oyununu sen açabildin mi? ne mame'de ne de winkawaks'da görünmüyor bu oyun. rom adı hatalı diyeceğim ama o da pek mümkün görünmüyor. bir fikrin var mı bu konuda?

teşekkürler

Aga Bunun Emulatörü Nerde Indirebileceğimiz Bi Link Werirsen Memnun Olurum

ya arkadaşlar street figther 2 nin 8 lisi vardı o da çok güzel bulabilirmisin acaba bana

ben x-men vs street fighter ı indirdim ama bunların özel hareketlerini bilmiyorum arkadaşlar acaba bunu anlata site filan varmı teşekkürler...

baba ben streat fıghter kucuk adamları arıom ama bayadır bulamıom
yardım pls

eski günlere gittim heyt beeeeeeeeee:D:D

X-Men Vs. Street Fighter:

Download

xmvsf.gif

------------------------------------

bu oyunu oynamak için ne yapmam yada neyi indirmem gerekiyorr? yardım ederseniz sevinirim

ben zero 2 alpha indirdim burdan içinde ne exe dosyası çıktı yada bişe çıktı anca bi kaç resim bida rar dosyaları çıktı

teşekkürler dostum ayrıca anti rapid linkler için ayrıca teşekkürler

ya arkadaşlar bu verdiginiz oyunların nerdeyse hepsi calışmıyor bir tek street fighter sfa acıldı gerisi traş acılmıyo.eger anlayanınz varsa lütfen yardım etsin.herkes tamam diyo icraat yok zamana yırında arkadaşlarınıza yardım edin bence arkdaşlar

Kardeş Street Fighterin Küçüklük Versiyonu Vardı Mesala Ryu 14 Yaşlarında Filan Oyunun Isimi Neydi Biliyomusun

Street Fighter Alpha 2: 13.64 mb.

Download

yStreet_Fighter_Alpha_2.png

---------------------------

Street Fighter (World)

1.1 mb

Download

Street%20Fighter%20II%20World%20Warrior1.jpg

Street Fighter EX Plus:

Download

sfex2p.png

Street Fighter II' Turbo

1.31 mb

Download

supersf2turbo.png

--------------------------

Street Fighter Zero 2 Alpha:

1.77 mb

Download

CPS_Street_Fighter_Zero_2_Alpha.png

--------------------------

Not:bütn hepsi deil ama bilinenlerin çoğunu ekledim ayrıca emulatorü indirmeden çalışmaz onuda mortak kombat serisinden veya react0r abimin açtığı konudan bulabilirsiniz..
:vur:vur:biggrin

iyi günler bişi soracam bu emülatörün içene oyun nasıl atacaz????

Geri