Street Fighter Serileri!

ya arkadaşlar Street Fighter III serisi oyunları çalıştıramıyorum. .chd hatası veriyor gerkli dosyaları .chd leri felan bulup indirdim yine çalışmıyor. kafayı sıyıracam valla. bu işin bir çözümü varmı. bilen lütfen yardımcı olsun. game lacks sound yazıyor özelliklerinde.

street fighter world varya yani klasik olan

şimdi ben klavyeyle oynuyorum ama KEN VE RIU NUN

ADUKET VE ARYUKET HAREKETLERINI YAPAMIYORUM YON TUSLARINA HANGI SIRAYLA BASCAZ SOLERMISINIZ BILEN VARSA

aduket -> hızlı bir biçimde aşağı ileri herhangi bir yumruk tuşu. sıra ile basılacak aynı anda değil.
aryuket -> sıra ile hızlı bir biçimde ileri aşağı ileri herhangi bir yumruk. biraz pratik ister. zamanla alışırsın.

X-Men Vs. Street Fighter: yardım

[QUOTE='Pulse]X-Men Vs. Street Fighter:

Download

xmvsf.gif

------------------------------------[/QUOTE]
kardes ben bunu indirdim ama hangş emulator olduunu bulamadım ve de nasıl calıştırcacıımı bilmiyorum illa ps 1 cdsi mi gerekio yardııım

Arkadaşlar valla harikasınız... Da.. da2sı var işte :D

Oyunların yanına X emülatörde çalışıyor denendi gibi küçük notlar düşerseniz çok makbule geçer..:sigara:

Yani bazıları mame de çalışmıyor .. Zinc veya kawaks istiyor..

:ter:

run_rabbit_85' Alıntı:
kardes ben bunu indirdim ama hangş emulator olduunu bulamadım ve de nasıl calıştırcacıımı bilmiyorum illa ps 1 cdsi mi gerekio yardııım

Mame de çalışacağını sanmam...

ben de indiriyom şimdi ve bi kaç Emülatörde tek tek deneyecem...

ZİNC de çalışır gibime geliyor ..

bakalım... olursa sana da sölerim :goz:

MAME32PLUS ile tıkır tıkır çalışıyor.... denendi.. :)

süper ellerine sağlık eski yıllar geldi aklımaaa

arkadaş nasıl kurucaz oyunu bi anlatırmısın zahmet olmazsa

Arkadaşım X-Men Vs. Street Fighter ı indirdim zipin içinden dosyalar çıktı bu dosyaları ne ile açacağız bi yardım et

zip i açmıcaksın sadece zip li şekilde emulatorun roms klsörüne atıcaksın

yaa arkadaşlar lütfen bana yardım edin, ben street fighter oyunlarını hangi emülator prog. ile oynayabilirim.
yardımcı olun LÜTFEN!!!!!!......

kanka cok tesekkurler ya wallai benimde cocukluk gunlerim aklima geldi bi an indirdim hepsini emegine saglik cok saol..

selam

kardeşler bir problem var bu strret fighter ve mame midir nedir ş işte onları kaydettik fakat ikisindende zip şifresi istiyor zip şifrelerini bilen birisi varmı.. .oyunu bırak kurmaytı zipten bile cıkaramıyoruz yardım edenrseniz sevirim

yaw arkadaşlar herşey çok ii güzelde bu dosyaların winrar şifresi ne???

arkadaslar street fıghter movıe yı bulup yukluyorum rom dosyasına kopyalıyorum ama gormuyo dıger oyunları oynuyorum acaba bunu nıye gormuyor tesekkurler

yav arkadaslar. ben bunları indirdim. fakat bu oyunları acan programların linkleri calısmıyo. versenize sunları rica...

çok araddım hepsi patlamıştı teşekkürler

Acil Yardim Dostlar Canim Sikildi.

ŞU neo geo nun adam akıllı emulatorünü bulabileceğim bir ye söyleyin

slm dost ben street fighyer plus champion edition ı indiridm oynuyorum klavyeden fakat bunun tusları degismiyo bu konuda bi bilign varmı arkadasım yumruk lar var ama tekme tusları yok kendi ayarlarında da yok tus secenekleri yardım lütfenn

slm dostlar street fighter campıons edition oynuyorum fakat klavyede tekme tusları yok oyunun ayarlar bolümunde de tus ayarlrı ile ilgili bişey yok yardımcı olursanız memnun olurum eyvallah:sigara:

Geri