'Pulse
New member
- Reaction score
- 0
ßϊØĦλżλѓĐ' Alıntı:
MiLiTaNt' Alıntı:Arkadaşım öncelikle çok teşekkrü ederim fakat ben bunları indiremiyorum boş bi sayfa çıkıyo aşadaki gibi
yardımcı olabilirseniz sevinirim
hocam ben şeyi sorcam bu street fighterın bi süperi vardı böyle zangief le falan havalanıp bacak arası yapıyoduk baya yükseğe çıkarak bide baldrog la süper yapıyoduk adamın baya enerjiyi götürüyodu. o versiyonu hangisi sende var mı acaba
Ozzy666' Alıntı:alpha yı indirdim ben gamepad ile oynamak istiyorum ayarlıyorum gamepad'a ama çalışmıyo gamepad..sadece klavye ile oynayabiliyorum..bi de tuş ayarlarını nerden değiştiricez..ben bulamadım..
REDSOCKS' Alıntı:tuş ayarlarını mame den oynuyosan tab tuşuna bastın mı gelir ekrana ordan input game falan çıkıyo ordan değiştirebilirsin
Ozzy666' Alıntı:saol dostum tuş ayarlarını bulmuştum ama hala..nasıl gamepad le oynabileceğimi bulamadım..ayarlıyorum gamepad a çalışmıyo gamepad nasıl iş anlamadım
Arkadşım bende aynı sorunu yaşıyordum, biraz uğraştıktan sonra joystick ayarlarını buldum.Ozzy666' Alıntı:saol dostum tuş ayarlarını bulmuştum ama hala..nasıl gamepad le oynabileceğimi bulamadım..ayarlıyorum gamepad a çalışmıyo gamepad nasıl iş anlamadım