Solidworks 2010 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• Kullanılan toplam oy
    482
s.a

s.a arkadaşlar önvelikle çook teşekkür ederim. ben vista kullanıyorum acaba solidwork 2010 kurmak istiyorum ama hangisi uyumlu acaba 64 bit mi yoksa 32 bit mi uyumlu ?

Arkadaşım bozuk plak gibi neden bi saattir aynı şeyleri yazıyosun ? Devamı halinde başka yaptırımlara maruz kalacaksın, şimdilik mesajlarını siliyorum.

unable to find an appropriate resource dll swwi ye girip datadan solidworks u kurmaya calısınca bu hatayı alıorum

dırek solidworks ıkonundan kurmaya calısınca da cıft tıklıyorum ve hıc bı tepkı vermıyor aynı sekılde sldim den kurarkende hıcbır tepkı vermıor

xp sp1 kullanıyorum

wındovs 7 ultımatte hıc sorun olusmadan kurdum fakat xp de boyle bır hata alıyorum x86

yardımlarınızı beklıorum

microsoft visual c++ ve
-net.framework3.0 bu programları kurmama ragmen degısmedı durum

RAR dosyasını açarken; Please insert the disk containing "users/mert/desktop/solid........... into driver c:. yazıyor...

programı C: ye atıyorum, yine aynı sorun war... Lütfen yardımcı olun..

Bu arada Paylaşım için TEŞEKKÜRLER!

hocam ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş emegi gecenlere tşk ler ;)

ben hala bad image sorunu hallademedim netten tüm crackleri denedim ama olmadı c++ yüklü ve sitemin yeterince iyi neden açılmıyor anlamadım

Lütfen Yardım Çok Acil. İş görüşmem var.

Arkadaşlar 64 bit te 50 partıda indirdim. ama aç dediğimde aşağaıdaki hata oluşuyor.

! C:\Solidworks 2010\Solidworks 2010 X64 SP0\SW2010-SP0.0-X64-64Bit-TR_Multi-Full-By-azrailalialaydi.part07.rar: SW2010-SP0.0-X64-32Bit-TR&Multi-Full.iso şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)
Yardım edin Allah rızası için....
:crying:

değerli kardeşim azrailali,vermiş olduğun 2009 ve 2010 u indirdim kurdum herikiside sorunsuz çalıştı,sana ne kadar teşekkür etsek azdır, olumlu ve olumsuz yorumları hepsini okumadım ama benim işimi gördü tekrar teşekkürler emeğine sağlık olumsuz yorum yapan arkadaşların her işte olduğu gibi hatayı önce kendilerinde arayıp sonrada karşıyı suçlamalarını tavsiye ederim..devamınıda bekleriz.

SW2010-SP0.0-X86-32Bit-TR_Multi-Full-By-azrailalialaydi.part50.rar: SW2010-SP0.0-X86-32Bit-TR&Multi-Full.iso şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?) bu hatayı bende alıyorum ve ındırdıgım partları acamıyorum .sorun nedır acaba

kardeş bende aynı hata ile karşılaştım forum sitelerinde tavsiye ettikleri gibi winrar programının yeni bir versiyonunu kurdum sorunsuz açtı part ları bi dene istersen

2 senedir Solidworks konusunda yardımcı olmaya çalıştığım insanların yanında, onca bilgi paylaşmama rağmen, bi sorun yüzünden kalkıp bunca yorulup da, beni bu kadar kötülemenin hiç bi anlamı olamaz.

Tepki-1;
Bu programın kaç defa download edildiğini, konunun kaç kez görüntülendiğinden veya cevaplardan çıkarabilirsiniz. Bunca insan bu konuyu incelerken, kimse sizin gibi "Dosyalarım otomatik olarak siliniyor" demedi. Buna ek olarak 2009 sürümünü de eklersek, sizin söylediğiniz durumun ne kadar "İhtimal" olduğunu siz düşünün. Yine de ben, hiç bi üyemize "Yalancı" muamelesi yaparak, "Yardım Etmez"lik etmedim., etmem de...!

Tepki-2;
Bahsettiğiniz diğer forumların hiçbirini ben yayınlamış değilim, 1 forum hariç, zira orda da yine nickim "azrailalialaydi"dir. Yayınladığım sürüm de 2009'dur. SW2010 programını, şahsen, bu forum hariç hiç bi yerde yayınlamadım. Birileri konunun sağlamlığını gördükten sonra, inceliyorlar, download ediyorlar, eğer sorun yoksa, başka forumlarda yayınlayarak, linkleri değerlendirmiş oluyorlar. Böylece, hem linklerin sağlamlığı, hem de konunun sağlamlığı kullanılarak, o forumdaki üyelere de yardımcı olunuyor. Kısacası, bu forum hariç diğer forumlardaki konuların hiç biri bana ait değildir. Eğer birileri tarafından incelenip, bu kadar yaygınlaşıyorsa bu konu, söylediğinizin "Yalan" olduğuna tepki duymak şöyle dursun, ne kadar komik olduğunu görmekten kahkahayla gülmek geliyor insanın içinden...!

Tepki-3;
Siz belki, bilgisayarınızda bir sorun yaşadınız, ve kendinize göre, bi yorum yaparak buraya bunları yazdınız. Dediğiniz gibi bi durum varsa, neden onca insan, o kadar forum içinden benim konuyu takip etmekte! Ben SW2009 yayınladıktan sonra, şu an yayınlanan SW2010konularının hepsi benim SW2009 formatında. Konuya resimli anlatım dahil etmeler felan... Hatta bi sitede, benim yazdığım notların sadece kelimelerin eş anlamlılarının kullanıldığını gördüm. Bu denli takip edilen bi konuya oturup da bu yorumu yazmak sizin için ne kadar kolay olduğunu düşünmek zor değil. Ama bu denli takip edilen bi konunun ne denli hazırlandığını siz düşündünüz mü hiç???

* TR'de ilk defa bu forumda açılan bi konu.
* Rapidshare premium kullanılarak hazırlanan bi konu.
* Daha sonrasında istek üzerine, Hotfile alternatif linklerinin de eklendiği bi konu.
* 25 KB/sn Upload hızıyla hazırlanıp, 9.682.856 KB upload içeren bi konu. (2 paylaşım sitesinden ayrı ayrı)
* Dakikalarca, resimli anlatım hazırlanan bi konu (Resimli anlatım için ne kadar zaman harcandığını, resimlerden çıkarabilirsiniz.)
* Güncel tutulan bi konu. (Sorunlarını yazanlara ne kadar yardımcı olmaya çalıştığımızı görmek zor olmasa gerek.)
Ve daha aklıma gelmeyen diğer durumlar....

Bu çabanın karşısında sorununuzu yazmak yerine yazdığınız şeyleri düşünün!

Tepki-4;
Şikayetçi bi insan iseniz, siz üzerinize düşeni yapın, sorununuzu dile getirin, eğer gerçekçiliği var ise, ve biz de çözüm üretmezsek, ondan sonra gidin, moderatörlere başvurun. Her mekânın olduğu gibi buranın da yetkilileri var, kafanıza göre hareket edemezsiniz, bu kadar özenle hazırlanmış bi konuya bu şekilde müdahale edemezsiniz. Müdavimi olan böylesine bi konuyu bu şekilde kirletemezsiniz. Bu, başta harcanan bunca emeğe, sonra bu emeği harcayan kişiye, sonra da bu foruma bi hakarettir...!

Tepki-5;
Eğer bi sorun varsa, yetkililer konuya müdahale edecektir zaten, sizin kahramanlık yapmanıza gerek yok.

Tepki-6;
Şahsi bilgisayarınızda ne kadar legal program kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Solidworks konusunda diyeceğim şudur: Ben programı CRACK yapan (Kıran) ekip değilim. Sadece bilginin paylaşımı başlığı altında, bi yerlerden buraya aktaran insanım. Bu işten hiç bi çıkarım yok. Hatta sizin gibilerine tepki mesajı hazırlayarak vakit kaybım var. Beni böylesine illegal program kullandırmakla dile getirmeniz yersiz, kaldı ki ben paylaşmazsam bile, paylaşılacağının kaçınılmaz olduğunu hepimiz görüyoruz. Tepki duymak istiyorsanız illegal programa karşı, kullanmamakla beraber, CRACK ekiplerine karşı bi tutum sergilersiniz. Bana karşı böyle cümleler kurmanız da ayrı bi kahkahalık durum.

Tepki-7;
CRACK dosyası kullanırken orda kimin imzası olduğunu görmeden kalkıp beni CRACKER diye adlandırıyorsunuz :)
Ben SOLIDWORKS programı gibi 10000 Euro değerinde bi programı kırabilecek bilgi içeren bir CRACKER olsam, size burda tepkimi yazmak yerine, daha çok para kazanabileceğim şeyler yapardım. :)

Tepki-8;
Konuyu inceleyip, download eden sizsiniz, herhangi bi şekilde interneti kullanmaya dair en ufak bi zorlamam yok, kalkıp kota yüzünden bana "Suçlu" diyorsunuz, ne kadar büyük konuştuğunun farkında olamayacak kadar komik bir "SUÇLU"sunuz. :)

Tepki-9;
Son olarak; beni hırsız yerine koyup, SAYGI beklediğimden bahsediyorsunuz ya; programı download edip istediği sonuca ulaşamadı diye, dere-tepe bu kadar hakaret eden bi insana SAYGI konusundaki tepkimi anlatacak kelimeler sarfetmek istemiyorum, daha değerli yerleri hakediyorlar...

Sizin düşünmediğinizi ben düşünüp konuyla ilgili yetkililerle (Admin, moderatör vb.) irtibata geçerim, merak etmeyin, en kısa zamanda sorununuz her neyse, çözüm bulunur.

DİPNOT: Şu anda download edip silindiğini düşündüğünüz partların tümü bilgisayarıma ilk günden bu yana kayıtlı duruyor, herhangi bi durumda tekrar upload edebilmek için. Ama hiç biri kendiliğinden silinmiş değil. Bilginize...

kardeşim azrailali çok güzel cevap vermişsiniz ağzınıza sağlık,hem 2009 hem 2010 şu anda bilgisayarımda yüklü gayet sağlam duruyorlar tekrar emeğine sağlık kolay gelsin.

arkadaşım emeğine sağlık gerçekten büyük bir paylaşım.

kardeşim öncelikle paylaşımın için tşk ederim...2010 x86 ın linklerini indirdim toplam 49 tane bütün hepsini rar dan çıkardıktan sonra hata verdi olmadı sebebini anlayamadım :S yardımınızı bekliyorum

Azrailali kardeşim hotfile den indirilen part 7 hata verdi ben de rapidden tekrar indirdim part 7 yi. çalıştı. kurdumm pc'ye. iş görüşmem vardı kabul edildi ve Kardemir A.Ş. ye Teknik Ressam (Solidworks) olarak başladım. bir müşkülümü halletmeme vesile oldun ya, Allah cc. senin bin müşkülünü halletsin. Allah ebeden razı olsun kardeşim.

Multilanguage mi acaba bu program ? Bana ingilizcesi lazım da :)

arkadaşlar windows 7 de çalışıyormu bileniniz varmı

ellerine sağlık dostum. benim bir sorum olacak. ben solid 2010'u 1 ay boynca trial olarak kullandım. yüklediğim sırada tam olarak çalışan bir crack yokdu. şimdi ise sadece etkinleştirme ekranı çıkıyor. seriali değiştiremiyorum. nasıl olacağı hakkında bir bilgin var mı. regeditden bir şeyler yapılıodu hatırladığım kadarıyla. yardımcı olursan sevinirim

Azrailali kardeş eline sağlık çok güzel çalışma tam sana neden sataşıyorlar anlayamadım ama meyve veren agaç taşlanır cevap bile verme bence :) Kardeş sana bi konuda danışıcam programda sorunsuz çizim yapıyorum fakat ben Flow Simulation i kullanmak istiyorum baktım senin anlatımına yaptım aynen floxpress simulationxpress falan gözüküyor fakat Flow simulation yok yada bulamadım dicem ama bulunmicak bişide degil:) C: de solidin icine baktım crack te yaptım yüklü gözüküyor acaba XP den mi sorun aklıma o geldi,bi yardım edersen sana zahmet...şimdiden teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim....:durdurun

SP0.0 SP1.0 nedir arkadaşlar. ben xp için x86 32bit SP0.0 olan 49 partı indirdim.sonra SP0.0 carck dosyasını indirdim. fakat SOLIDWORKS 2010 SP1.0 X86 (32 Bit) yazan ve 1.2.3 yine 1.2.3 partlardan olşan linkle nedir. kısacası xp 32 bit için hangi linkleri toparlıcaz.

Geri