Solidworks 2010 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• Kullanılan toplam oy
    482
cosmos dwgeditor ve solidworks flow simulation kurulumu sırasında hata verdi diğerlerini kurdu bunun sebebi ne olabilir.resimdeki gibi kurdum ve işaretledim kurulumu yaparken.

süpersin kardesim okadar solid indirdim hata verdi dur bakalım buda inmek üzere ne olacak bakalım nese paylasımın için tesekkürler

merhaba ben aşağıda yazılı olan sürümü indirdim fakat setup dosyası yok ve hasarlıydı bana yardımcı olurmusun

SOLIDWORKS 2010 SP1.0 X86 (32 Bit)

Azrailali'nin yayınladığı solidworks 2010 vista programını günlerce uğraşıp indirip kurdum. ilk günlerde çalıştı daha sonra program çalışmamaya başladı olsun dedim nasılsa rar dosyaları bende tekrar kurarum. Fakat rar dosyalarını sakladığım klasör 0 mb boyutunda idi içindeki tüm dosyalar silinmiş.
Bir virüs filan var galiba dedim. Ve işyerindeki pc den bütün gün ve o gece boyunca tekrar indirdim fakat bir kaç saat sonra kurmak için klasörü aradığımda ne klasör ne de rar dosyları ortada yoktu ilk ikisi hariç hepsi silinmiş silinmeyen ilk iki part dosyasını da recent directory de buldum fakat elbette bir işe yaramazdı. Şimdi azrailali kardeşimiz partların içinne nasıl bir program eklemişse solid kendini siliyor ve tekrar indirmek için yine ona muhtaç oluyorsunuz bu şark kurnazı arkadaşın bir çok forum sitesinde aynı programı aynı biçimde yayınladığını gördüm her halde kızılay yararına bu kadar uğraşıyor . Boşuna geçen günlerimden ve kotayı kat kat aşan downloadlarımdan dolayı azrailali kardeşimiz suçludur bir de emeğe saygı lütfen diye teşekkür bekliyor. Bir cracker başkasının emeğini çalarken nasıl emeğe saygı bekliyor onu anlamadım. Ayrıca solidworks lisanslı bir programdır. Yani kendisine bir hırsızın emeğine ne kadar saygı duyulabilecekse o kadar saygı duyabilirim.

Komik sadece komik... programı indirmeye çalış üstüne kullan... ardından bunu paylaşana hırsız de... Varsayım arkadaş hırsız. Sende indirerek bu suça ortak değil misin?
Eğer bu kadar yasal biriysen lüften binlerce euro verip program al. forumlarda yorulma. Hemde iş yerinden felan indirme sıkıntısı yaşamazsın...

Azrailali Arkadaşımdan özür dileyerek yazıyorum. zaten kendiside gerekli cevapları vermiş... Eline emeğine sağlık...

Hocam ellerine sağlık güzel bir paylaşım. Lakin bir sorum olacak ben partları açmaya çalışırken 3. partta hata veriyor. Sorun wnrardamıdır anlamdım ben

Hocam ellerine sağlık güzel bir paylaşım. Lakin bir sorum olacak ben partları açmaya çalışırken 3. partta hata veriyor. Sorun wnrardamıdır anlamdım ben

hata veren partı yeniden indirmeyi denedin mi? genelde çözüyor tüm sorunları bu yöntem

Arkadaşlar eyer linkler çok fazla diyorsanız bençe şunu yaparsanız hıc bır sıkıntı çekmeden en kısa sürede indirme yapabilirisiniz bunun ıcın sadece USDownloader programını bulun zaten program türkçe dil desteği var ve bu buldugunuz programa rapid ve hotfile sitelerini sıra ile bir rapid bir hotfile oluçak şekilde yerleştirin daha sonra başlama tuşuna basın ve arkanıza yaslanın hepsını ındırmesını izleyın ne rapidte nede hotfile beklemenize gerek kalmıyıcak....
Ayrıca böyle bir paylaşımı yapan arkadaşa teşekür edemeden geçemiyiçem çok teşekürler...

Arkadaşlar link sayıları fazla 32 bit ve 64 bit downlaodları ayrı olduğu içün ben az karıştırmışım.:)

yoğun bir emek var,görbiliyorum.
teşekkürler..

biraz saçma olucak belki ama program ingilizce di mi? değilse ingilizce seçeneği var mı

SOLIDWORKS 2010 SP0.0 X86 (32 Bit) rapid e 32. ve 48. partlar hata veriyo bi bakarmısın?

Bu güzel paylaşımın için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bu programı öğrenmemizde ve kullanmamızda büyük emeğin olacak. Çalışmalarında başarılar.

SOLIDWORKS 2010 SP0.0 X86 (32 Bit)

rapidde 33. ve 48. partlar hata veriyo bi bakabilirmisin?

mrb yükledi ve anlatılıdğı gibi crak yaptım, yalnız acılmıyor solid, lisan dosyası bulanamıyor diyor altında parantez içinde sayılar çıkıyor yardımmmm....

önce yorumumu yapıyım.gerçekten büyük emek var.ama gördüğüm eksilikleri söyliyim linkleri tek seferde kopyalanabilir değil.tek tek linkleri kopyalamak gerekiyor.kurulumu çok güzel ve başarılı anlatılmış.soracağım soru ise sp1 nasıl kuruluyor

Başta azrailali olmak üzere tüm bilgisi olan arkadaşlar bişey rica ediyorum;

Sp2 - sp3 v.s acaba sp0 ı kapsıyormu misal yalnızca sp3 ü kurmak yeterlimi?
eğer yetersiz ise misal sp0 üstüne en son çıkanı misal sp3 ü kurmak yeterli oluyormu aradaki spleride kurmak şartmı ?
Bu soruların cevabını hiçbir yerde bulamadım acil yardım lütfen.

Ayrıca "swexplorer2pdmworks_crk" virüs olarak görünüyor?

Başta azrailali olmak üzere tüm bilgisi olan arkadaşlar bişey rica ediyorum;

Sp2 - sp3 v.s acaba sp0 ı kapsıyormu misal yalnızca sp3 ü kurmak yeterlimi?
eğer yetersiz ise misal sp0 üstüne en son çıkanı misal sp3 ü kurmak yeterli oluyormu aradaki spleride kurmak şartmı ?
Bu soruların cevabını hiçbir yerde bulamadım acil yardım lütfen.

Ayrıca "swexplorer2pdmworks_crk" virüs olarak görünüyor?

Sadece sp3 kuramazsın zaten Önce programı yani SW sp0 kuracaksın daha sonra en son çıkan servis paketini kuracaksın Yani Sp3 dediğin zaten sp2 ve sp1 in daha geliştirilmiş halidir ve kendinden önceki Sp lerini kapsar

Geri