Zombiee38
New member
- Reaction score
- 0
Azrailali kardeşimin verdiği linklerden hem 32 hem 64 bit olanını defalarca kurdum ve hala çalışıyor Allah razı olsun buadama kimsenin laf etmeye hakkı yoktur
Azrailali'nin yayınladığı solidworks 2010 vista programını günlerce uğraşıp indirip kurdum. ilk günlerde çalıştı daha sonra program çalışmamaya başladı olsun dedim nasılsa rar dosyaları bende tekrar kurarum. Fakat rar dosyalarını sakladığım klasör 0 mb boyutunda idi içindeki tüm dosyalar silinmiş.
Bir virüs filan var galiba dedim. Ve işyerindeki pc den bütün gün ve o gece boyunca tekrar indirdim fakat bir kaç saat sonra kurmak için klasörü aradığımda ne klasör ne de rar dosyları ortada yoktu ilk ikisi hariç hepsi silinmiş silinmeyen ilk iki part dosyasını da recent directory de buldum fakat elbette bir işe yaramazdı. Şimdi azrailali kardeşimiz partların içinne nasıl bir program eklemişse solid kendini siliyor ve tekrar indirmek için yine ona muhtaç oluyorsunuz bu şark kurnazı arkadaşın bir çok forum sitesinde aynı programı aynı biçimde yayınladığını gördüm her halde kızılay yararına bu kadar uğraşıyor . Boşuna geçen günlerimden ve kotayı kat kat aşan downloadlarımdan dolayı azrailali kardeşimiz suçludur bir de emeğe saygı lütfen diye teşekkür bekliyor. Bir cracker başkasının emeğini çalarken nasıl emeğe saygı bekliyor onu anlamadım. Ayrıca solidworks lisanslı bir programdır. Yani kendisine bir hırsızın emeğine ne kadar saygı duyulabilecekse o kadar saygı duyabilirim.
Multilanguage mi acaba bu program ? Bana ingilizcesi lazım da![]()
Hocam ellerine sağlık güzel bir paylaşım. Lakin bir sorum olacak ben partları açmaya çalışırken 3. partta hata veriyor. Sorun wnrardamıdır anlamdım ben
Başta azrailali olmak üzere tüm bilgisi olan arkadaşlar bişey rica ediyorum;
Sp2 - sp3 v.s acaba sp0 ı kapsıyormu misal yalnızca sp3 ü kurmak yeterlimi?
eğer yetersiz ise misal sp0 üstüne en son çıkanı misal sp3 ü kurmak yeterli oluyormu aradaki spleride kurmak şartmı ?
Bu soruların cevabını hiçbir yerde bulamadım acil yardım lütfen.
Ayrıca "swexplorer2pdmworks_crk" virüs olarak görünüyor?