Solidworks 2010 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• Kullanılan toplam oy
    482
"win7HelperBaseu.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir"

Bu hatayı aldıktan sonra format attım,tekrar kurdum,yine aynı hatayı verdi. nerede hata yapıyorum ki

Edit: bir arkadaşta daha bu sorun varmış, yanıtlanmamış.

arkadaşlar sorun çıktı win7 de daha önce solid 2009 yüklüydü 2010 indirdim burdan ama böyle bir sorunla karşılaştım.Bu arada key girme sayfasına girdiğimde keyi otomatik olarak yazdı resimdeki anlatıma göre yüklüyordum keyi kendi kendine çıkardı acaba ne yapabilirim bana bi yardımcı olun arkadaşlar

Hocam x64 2010 sp2.1 için crack ayarlayabilirsen senden kralı yok xd,hiç biyerde bulamadım,teşekkür ederim

çok teşekkür ederim öncelikli olarak
fakat 30. resimdeki uygulama dosyasını çalıştırken "error patching file" hatası veriyor ok yazcağı yerde
ama sorunsuz kapatıp açıyorum programı anlam veremedim
sorun ne olabilir acaba?

rar ı çözemedim
2323446azrailalialaydi
bu değilmi şifre

herseyi denildigi gibgi yaptım ama sanrım sınırsız olmadı kullanım suresi ne yapmam gerek?

Abi büyük bir hevesle hepsini teker teker indirdim ama 19. part ta hata alıyorum yardım edermisin cilt bozuk diyor =(

azrailali çok teşekkürler. Tüm 32 bit için partlar sorunsuz. Programı kurdum o da sorunsuz çalışıyor. Sp de kurdum o da problemsiz. Emeğine çoook sağlık.

arkadaslar ben simulation Professional lisansına ihtiyacim olustu. Event Based-Motion -olay tabanlı hareket simulasyon- simulasyonu yapmamda gerekli. bilen goren duyan varsa lutfen geri bildirim yapabilir mi? simdiden tesekkurler

ayrica azrail cidden uzundur takip ediyorum seni eline emegine saglik...
seni takip edebilecegimiz (tum paylasimlarini) bir link var mi?

resimde ne demek istedigim anlasiliyordur:)

Çok teşekkür ederim.Bu kadar yalın anlaşılabilir anlatım tek kelimeyle harikasın.
Emeğine sağlık.Sorunsuz bir şekilde indirdim ve kullanıyorum.Kolay gelsin

hocam crack te rar şifre istiyo nedir saygılar

azrailali bi şeyini kızlar yesin dicem de forum kurallarına aykırı ban yeriz :D anladın sen neyini kızların yiceğini. çok teşekkurler.

Herkese iyi forumlar...

ilk internet kullanımına sahip olduğum zamandan beri bu foruma üyeyim ki baya eskidir...(medaratör arkadaşlar takibini yapabilir sanıyorum)

ilk defa foruma yazıyorum;

Bu forumdan her zaman gerçekçi bilgiler ve sağlam kaynaklar edindim.Hatta başka biyerlerde bi konu görmüşsem onun doğruluğunu bu forum sayfalarını mihenk taşı yaparak test etmişimdir.Bu elbette ki birden bire-kendiliğinden olmamıştır.Benim için bu formun güvenirliği deneyimle ortaya çıkmıştır .

Bu topic de paylaşılan proğramın 32 bıt olanını sanırım yayınlandığından beri kullanıyorum.Solıdworks konusunda da pek kötü sayılmam(içini dışını elleyebilirim proğramın).Hiç bir problem yaşamadım.Net.ve paylaşım olmasa belkide bunların hiç birinden haberdar bile olmayacaktık:ve hatta "link kırık" "dosya içini yemiş" derdimizde olmayacaktı tabii ki.Tıp kı; "milli eğitimi ne güzel idare ederdik ah şu okullar olmasa" gibi olurdu.

Sonuç olarak:
Paylaşım yapan, fedakarlık gösteren arkadaşların şevklerini ve azmini kıracak görüş ve yorumları yazarken daha dikkatli olunması gerekir.'di... Yapıcı olmayan tüm yorumları bu forumu seven birisi olarak "kınıyorum!":

Teşekkürler...İyi çalışmalar.

aynı sorun bendede var işletim sistemi xp 32 bit. yardımcı olabilirmisiniz

64 ünü indirdim win7 kaldırmadı xp yükledim 32 olduğu için çalışmadı şimdi 32sini indiriyorum :D
Eline sağlık eğitimim için gerekliydi

SİSTEMİM 32 INDIRDIM 86 32 BIT SONRA kuruluma geçtik
C:\Downloads\Directlinks\SOLİD 2010\2010\SolidWorks 2010 SP0(x86)\PreReqs\CheckForUpdates

sürekli böyle hatalar çıkıyor yok o bulunamadı yok bu bulunamadı ama dosyanın ıcınde dedıgı butun .exe var ama bulunamadı nıyor ne yapmam gerek nasıl edicez bi yardımcı olur verin bea tşkler şimdiden ;)

Solidworks explorer crack'i ''error pacthing'' diyor pacth atmıyor yardım edermisiniz lütfen? sistemim 64bit windows7

Öncelikle "azrailali" çok teşekkürler.

ihtiyaç üzerine geçen ay SP00 32bit'i indirip kurmuştum,problemsiz kullanıyorum.
Dün de SP01'i indirip kurdum. O da problemsiz çalıştı. Bu süreçte ne ile karşılaşabilirim diye forum sayfalarını gezdiğimde SP01 için kurulumun nasıl olacağının sorulduğunu gördüm. Hazır şimdi yüklüyorum diye aşağıdaki görüntüleri kaydettim. Faydası olması dileğimle.

Geri