Solidworks 2009 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

yani demek istediğin bütün partları tekrarmı yüklemem gerekicekkk

Arkadaşlar, kusura bakmayın, elektrik düzensizliği bilgisayarıma zarar verdi. Kaç gündür, harddiskimle uğraşıyorum. Harddiskim yandığı için, 1. partı tekrar upload edemedim. Kurtarmaya çalıştım ama bugün anlaşıldı ki, 1000 GB kapasiteli, dolu dolu harddiskimin üzerine 1 bardak su içmem gerekiyor. 32 Bit linkleri, son CRACK dosyasının entegre edilmiş haliydi. Rapidshare sitesinden daha önce yayınladığım linkleri silmedim. Onları yayınlıyorum birazdan. Ama o linkleri kullanarak programı download edecek ve SP2.1 olarak kurulum yapacak arkadaşların, paketle beraber gelen CRACK dosyasını kullanmamaları, yeni CRACK dosyasını kullanmaları gerekir. Aranızda, bunu daha önce neden yapmadın şeklinde düşünenler olabilir, amacım size 2. kez 45 partı download ettirmemekti. 32 Bit sürümü 2. kez upload etmemdeki amaç ise, yeni CRACK dosyasının entegre edilmiş halini sunmaktı. Eğer harddisk yanmasaydı, sadece 1. partı upload etmekle sorun çözülecekti. Üzgünüm. Konuyu daha önceden takip edenler, ne kadar yardımcı olmaya çalıştığımı bilirler. Böyle bi durum için kusura kalmayın. İyi forumlar...

yani bütün partları tekrarmı yüklicez kardeşşşş

yani demek istediğin bütün partları tekrarmı yüklemem gerekicekkk

yani bütün partları tekrarmı yüklicez kardeşşşş

Üzgünüm, ama maalesef öyle kardeş, tekrar yüklemen gerekecek. Sen belki internet kafeden 1-2 günde işini tamamlarsın ama, benim durumum daha vahim. Dolu dolu 1000 GB gitti. Keşke benim de sorunum, senin ki gibi 45 partı download etmekten ibaret olsaydı... İyi forumlar...

ben xp için indirmek istiyorum.fakat x86(32bit) iki tane var bunların hangisini indiricem ya da ikisinimi indircem bilgi verirsen sevinirim.paylaşımın içinde teşekkürler

Eğer SP0.0 kullanmak istiyorsan, SP0.0 başlığı altındaki partları ve CRACK dosyasını download etmen yeterli. Ama SP2.1 olarak kullanmak istiyorsan, SP0.0'a ek olarak SP2.1 başlığı altındaki partları da indirmen gerekiyor. Zaten, SP0.0 üzerine kurulum yapacaksın. Dipnot; SP2.1, SP0.0 sürümünün güncelleştirilmiş hali olup, son versiyonudur.

azrailali gerçekten çok yararın dokundu ve çok yardımcı oluyorsun insanlara öncelikle bunun için teşekkür ederim.hdd'nin yanmasına üzüldüm bunun acısını az çok bende bilirim..benimki yanmadı ama dolu dolu 200 gb güme gitti..geçmiş olsun..çok emek olduğuna eminim..

açıkcası ben şimdiye kadar bu şekilde ayrıntılı anlatan bu kadar detay veren başka birini görmedim..

daha önceki mesajlarda vista'da sorun olduğunu belirtmiştim ama şuan yok..ya düzelttin yada o anlık rapid'den dolayı olan server hatasıydı..

bence insanlardan özür dilemen gereksiz çünkü elinde olan birşey değil hdd'nin yanması..tekrar geçmiş olsun..

ve son olarak elinde unigraphics nx6 varmı ?

hocam çok sağolasın bizim gibi ögrencilere için cok iyi oluyor cok sağolasın tekrar

geçmiş olsun

Mesajları okuduysan eğer, harddiskimin uçtuğunu farketmişsindir arkadaşım. Senden farksızım yani... Bu yüzden cevap yazamadım, kusura bakma...

evt dostum cok üzüldüm neyse ben bekliyorum dvd yi bi ara yollarsın cok teşekkür ederim

Paylaşım yapan arkadaşa teşekkür edrim. Ben Vista Home Premium SP1 32 bit kullanıyorum.Verilen linklerden hangilerini indirmem gerekiyor bir yardımcı olurmusunuz.
Servispac0.0 ve servispack 2.1 için linkler verilmiş ama benim vista Servispack1 home premium. Bu durumda ben kuramayacakmıyım verilen linklerden?

s.a kardeşim ben o 1.partı upload edeceğin 32 bit SP0.0 klasörünü indirdim...hardiskim yandı demişsin bende upload edeceğim yazıyor diye 1.part hariç diğerlerini indirdim ve bunları 1 hafta gibi bi sürece pc başından hiç ayrılamdan indirdim...öncelikle uğraşmışsın teşekkürler emeğine sağlık ama bunu crack fln bişiler yazmışsın ama anlayamadım..nerden nasıl yükleyebilirim ve solidworks 2009 u sorunsuz çalıştırabilirim...bi 45 part daha tekrar indirmek istemiorum...bana yardımcı olursan çok sevinirim...şimdiden teşekkürler......

Paylaşım yapan arkadaşa teşekkür edrim. Ben Vista Home Premium SP1 32 bit kullanıyorum.Verilen linklerden hangilerini indirmem gerekiyor bir yardımcı olurmusunuz.
Servispac0.0 ve servispack 2.1 için linkler verilmiş ama benim vista Servispack1 home premium. Bu durumda ben kuramayacakmıyım verilen linklerden?

Arkadaşım, verilen linklerden SP0.0 32 Bit sürümü indiriyorsun. Eğer programın en güncel halini kullanmak istiyorsan, o linklerin üzerine Güncelleme Paketi olan ve SP0.0 paketinin üzerine kurulan, SP2.1 32 Bit sürümünü de indiriyorsun. Bu SP0.0 veya SP2.1 sürümleri, program ile ilgili olan sürümler. Vista ile ilgili değil. iyi forumlar...

s.a kardeşim ben o 1.partı upload edeceğin 32 bit SP0.0 klasörünü indirdim...hardiskim yandı demişsin bende upload edeceğim yazıyor diye 1.part hariç diğerlerini indirdim ve bunları 1 hafta gibi bi sürece pc başından hiç ayrılamdan indirdim...öncelikle uğraşmışsın teşekkürler emeğine sağlık ama bunu crack fln bişiler yazmışsın ama anlayamadım..nerden nasıl yükleyebilirim ve solidworks 2009 u sorunsuz çalıştırabilirim...bi 45 part daha tekrar indirmek istemiorum...bana yardımcı olursan çok sevinirim...şimdiden teşekkürler......

Arkadaşım bu duruma düşmeyesiniz diye, bikaç gün hdd ile uğraştım. Eğer verilerimi kurtarabilseydim, 1. partı tekrar upload edecektim. Ve siz de bu dertten kurtulacaktınız. Ama maalesef, kurtaramadık. Hdd şimdi bölge servisinin ellerinde. Büyük ihtimalle yenisi gelecektir. Kısacası çok üzgünüm. Tekrar 45 partı download etmeniz gerekecek. Ayrıca daha önce de dile getirmiştim, zor da olsa imkansız değil sizin durumunuz. Belki 3 - 5 gün de amacınıza ulaşırsınız bi şekilde. Ama benim durumum emin olun çok daha vahim. Dolu dolu 1000 GB veriden bahsediyorum, dile kolay... Belki size yansıyan kısmı sadece Solidworks programı ama tahmin edersiniz ki o 1000 GB veri içinde sadece Solidworks yoktu... İyi forumlar...

ya ben yükledim sp0.0 'ı çizimleri kaydetmek isteyince hata veriyor.Önce üstte çince yazılar çıkıyor altında da"An invalid argument was encountered" çıkyor. Kapanıyor. Yapabilrceğim birşey varmı?

crack sorunu yasayan arkadaslar slpduppu dosyasını solıd work un ıcınden kesıp masaustune kopyalayın daha sonra crack programını kullanıp gerı yapıstırın

Burdan yüklediğim vista belli bir süre geçtikten sonra kasıyor kitleniyor aynı şey arkadaşın bilgisayarındada oldu bu crack olayından dolayı mı yoksa vista mı sorunlu?

Bu kaydetme sorunu xp x86 da oluyor. Lütfen çözüm bulun :'(

Burdan yüklediğim vista belli bir süre geçtikten sonra kasıyor kitleniyor aynı şey arkadaşın bilgisayarındada oldu bu crack olayından dolayı mı yoksa vista mı sorunlu?

Arkadaşım, size sunduğum Vista'yı ve SW'ü 6 aydır kullanmaktayım. En ufak bi sorunla karşılaşmadım. Ayrıca Vista için gerekli donanıma sahip değilseniz, Vista (Özellikle de Ultimate) kullanmayın. Benim PC özellikleri;

* Core 2 Quad (4 Çekirdekli) 4 x 2.4 Ghz
* 6 GB Ram (Takas dosyası kapalı)
* 1500 GB Harddisk (Ancak yetiyo :)
* Buna göre de Anakartı düşünün artık :)

Arkadaşım, size sunduğum Vista'yı ve SW'ü 6 aydır kullanmaktayım. En ufak bi sorunla karşılaşmadım. Ayrıca Vista için gerekli donanıma sahip değilseniz, Vista (Özellikle de Ultimate) kullanmayın. Benim PC özellikleri;

* Core 2 Quad (4 Çekirdekli) 4 x 2.4 Ghz
* 6 GB Ram (Takas dosyası kapalı)
* 1500 GB Harddisk (Ancak yetiyo :)
* Buna göre de Anakartı düşünün artık :)

Herkese çözüm bulmuşsun bana da bir çözüm bulurmusun:
ben sp0.0 'ı yükledim. Yaptığım çizimleri kaydetmek isteyince hata veriyor.Önce üstte çince yazılar çıkıyor altında da"An invalid argument was encountered" çıkıyor. Kapanıyor. Bazende windows uyarı verip kapatıyor.

Herkese çözüm bulmuşsun bana da bir çözüm bulurmusun:
ben sp0.0 'ı yükledim. Yaptığım çizimleri kaydetmek isteyince hata veriyor.Önce üstte çince yazılar çıkıyor altında da"An invalid argument was encountered" çıkıyor. Kapanıyor. Bazende windows uyarı verip kapatıyor.

Arkadaşım, yardımcı olmayı çok isterim. Ama bilmediğim ve karşılaşmadığım bi durum sözkonusu. Hem kullandığım Vistayı, hem kullandığım Solidworks programını yayınlamış bulunmaktayım. 64 Bit Vista içinde, sanal pc yöntemi ile 2 bilgisayar daha açtığım zamanlar oluyor. Vista içinde Vista ve XP. Dİğer yandan Photoshop, Solidworks programlarının açık olduğu çok zamanlar oluyor. Ve ayrıca, herkesin bilgisayarını kasan Kaspersky Antivirüsü de hiç söylemiyorum bile... Anlattıklarımın çok daha fazlasını bilgisayarımı yenilediğimden beri (6 Ay) kullanıyorum. Elbetteki hatalarla karşılaşıyorum. Ama o durumda reset düğmesine basmıyorum. Diğer bi yandan kurulumları gerektiği gibi yapmaya çalışıyorum. Vs... Yani hataları en aza indirmeye çalışıyorum. Bana sorarsan, bi format at kardeşim. Sonra sürücülerini temiz temiz kur. Ardından da Solidworks programını kur. Eğer Bilgisayarın Vista için yüksek performans gözteremeyecekse, ısrarcı olma bence. Ve Windows XP kur. Ondan sonra sonuç hakkında burda yazışalım.
Şuna da bi göz at istersen...

http://www.hackhell.com/4124087-post154.html

ben başlık ilk açıldığında indirdim 64 bit solid works ü. hala problemsiz şekilde kullanıyorum. problemler önceki mesajlarda anlatıldı azraili tarafında. hata alan arkadaşlar kesinlikle donanımsal bir proglem yaşıyor bence. bende hatasız çalışan şey bütün anlatılanlar yapıldıktan sonra başkasında çalışmıyorsa bu sadece donanımsal bir problemdir.

-----------------------------------------------------------------------------------

azrailali gerçekten çok yararın dokundu ve çok yardımcı oluyorsun insanlara öncelikle bunun için teşekkür ederim.hdd'nin yanmasına üzüldüm bunun acısını az çok bende bilirim..benimki yanmadı ama dolu dolu 200 gb güme gitti..geçmiş olsun..çok emek olduğuna eminim..

açıkcası ben şimdiye kadar bu şekilde ayrıntılı anlatan bu kadar detay veren başka birini görmedim..

daha önceki mesajlarda vista'da sorun olduğunu belirtmiştim ama şuan yok..ya düzelttin yada o anlık rapid'den dolayı olan server hatasıydı..

bence insanlardan özür dilemen gereksiz çünkü elinde olan birşey değil hdd'nin yanması..tekrar geçmiş olsun..

ve son olarak elinde unigraphics nx6 varmı ?

Ve İşte Karşınızda,
Siemens Unigraphics NX6...

http://www.hackhell.com/makina/561014-siemens-nx6-full.html#post4156726

İyi forumlar...

Sayın Azrailali;
Forumda verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.Dış kaynaklı olmak üzere devamlı araştırdığım halde simulationu add-ins de eklediğim zaman cosworks.dll yüklenemedi hatası veriyor. Bütün bu yazılarını dikkatle okuyup yapıyorum. Önce sp0,0 sonra 0,0 dan 2,1 e yukseltip gerekli dosyaları gerekli yerlere kopyalıyorum. sistemim win xp pro- 2gb ram-q9300 işlemci

Arkadaşım, yardımcı olmayı çok isterim. Ama bilmediğim ve karşılaşmadığım bi durum sözkonusu. Hem kullandığım Vistayı, hem kullandığım Solidworks programını yayınlamış bulunmaktayım. 64 Bit Vista içinde, sanal pc yöntemi ile 2 bilgisayar daha açtığım zamanlar oluyor. Vista içinde Vista ve XP. Dİğer yandan Photoshop, Solidworks programlarının açık olduğu çok zamanlar oluyor. Ve ayrıca, herkesin bilgisayarını kasan Kaspersky Antivirüsü de hiç söylemiyorum bile... Anlattıklarımın çok daha fazlasını bilgisayarımı yenilediğimden beri (6 Ay) kullanıyorum. Elbetteki hatalarla karşılaşıyorum. Ama o durumda reset düğmesine basmıyorum. Diğer bi yandan kurulumları gerektiği gibi yapmaya çalışıyorum. Vs... Yani hataları en aza indirmeye çalışıyorum. Bana sorarsan, bi format at kardeşim. Sonra sürücülerini temiz temiz kur. Ardından da Solidworks programını kur. Eğer Bilgisayarın Vista için yüksek performans gözteremeyecekse, ısrarcı olma bence. Ve Windows XP kur. Ondan sonra sonuç hakkında burda yazışalım.
Şuna da bi göz at istersen...
4Gb ram
Çift Çekirdek işlemci
7300 Gt ekran kartı
Windows 7 kullanıyorum Xp linkini indirdim. Çünkü Xp uyumlu donanımlarının hepsini rahatlıkla çalıştırıyor. Hatta internetten indirdiğim hiçbir programda Windows7 de çalışır ibaresi geçmesede Hepsini çalıştırdı. Bir tek bunun açılmasında problem yaşadım. yüklerken Direk partları çıkarıp bilgisayardan yükleme yaptım. Zaten iso'ya çevirmeye gerek yok-varsa söyle ama sığmıyor.- Sonra hepsi açılıyor. Tüm ekstra programları yaptıklarını kaydediyor. Bu kaydederken hata veriyor.

Geri