Solidworks 2009 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

ben solidworks 2009 hızlı torrent dosyası arıyorum elinde olan gönderebilir mi?

Eğer isterseniz 32 bit ve 64 bit Solidworks 2009u size gönderebilirim başka bir yolla

By_azrailalialaydi_.part18.rar virüs uyarısı veriyo, antivirüsü kapayıp indirdim, buseferde dosya bozuk uyarısı verdi
Dilerseniz size programı gönderebilirim

Solidworks 2009 x86 SP0.0 (32 Bit) bunu indirdim aşağıdaki sorunlarla karşılaştım. yardımcı olabilecek olan var mı?

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part25.rar: Packed data CRC failed in SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part25.rar. The volume is corrupt

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part26.rar: CRC failed in the encrypted file SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part25.rar (wrong password ?)

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part26.rar: CRC failed in the encrypted file SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part26.rar (wrong password ?)

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part27.rar: CRC failed in the encrypted file SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part27.rar (wrong password ?)

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part45.rar: CRC failed in the encrypted file SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part45.rar (wrong password ?)

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part45.rar: CRC failed in the encrypted file E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part45.rar (wrong password ?)

bu partları 2 kez tekrar indirdim yine aynı sorunla karşı karşıyayım
Dilerseniz size programı gönderebilirim

Help... S.O.S.

Merhaba arkadaşlar buraya biraz göz attım arkadaşların birçok sorunu war ve çözüm için birşeyler yapılıyor.
Ama benim derdime yakın bi kişi bile yok nerdeyse. solidworks 2009 ve 2008 indirdim (birkaç tane var elimde artık :) ) vista 64 bitlik olduğu için birkaçı olmadı yanlız, iki adet solidworks var ve ben bunları deamondtools ta açıyorum, setup olarak karşıma çıkmıyor, dosya olarak görüyorum fakar orada setup dosyasını buşlamıyorum. benim indirdiğim programlardamı bir sorun var yoksa o sorun ve tüm problem banamı ait. bir cevap lütfen, biryerde çözüm bulamadım??????:saskin

Adsz.jpg

Merhaba arkadaşlar buraya biraz göz attım arkadaşların birçok sorunu war ve çözüm için birşeyler yapılıyor.
Ama benim derdime yakın bi kişi bile yok nerdeyse. solidworks 2009 ve 2008 indirdim (birkaç tane var elimde artık :) ) vista 64 bitlik olduğu için birkaçı olmadı yanlız, iki adet solidworks var ve ben bunları deamondtools ta açıyorum, setup olarak karşıma çıkmıyor, dosya olarak görüyorum fakar orada setup dosyasını buşlamıyorum. benim indirdiğim programlardamı bir sorun var yoksa o sorun ve tüm problem banamı ait. bir cevap lütfen, biryerde çözüm bulamadım??????:saskin

Adsz.jpg

Arkadaşım, herkes gibi sana da yardımcı olmaya çalışayım. Senin söylediklerinden, programı kuramadığını ve sisteminin Vista 64 bit olduğunu anlıyorum. Bu durumda yapman gereken çok basit. (Benim sunduğum Solidworks SP0.0 x64 (64 Bit) programını kullandığını varsayıyorum). Otomatik Kurulum dosyasını indirip, daha önce indirmiş olduğun Solidworks SP0.0 x64 (64 Bit) kurulum klasörüne kopyaladıktan sonra orda çalıştırıyorsun. Ve geriye yaslanıyorsun. Dikkat etmen gereken, Otomatik Kurulum dosyasının, lisans konusundan muaf olduğudur. Yani lisans olayını sen yapıyorsun... Detaylı bilgi için, 1. sayfadaki "Resimli Anlatım"a gözatabilirsin. İyi forumlar...

Hocam teşekkür ederim ilgin için denedim kurul dosyasını indirdim. sonra benim dosyaların içerisine attım teker teker programları yükledi fakat (solid explorer gibi) ama solidworks yüklenmemişti???? ben sanırım tekrar solidi yüklemeliyim buradan?????????

merhaba kardeşim ben xp 32 bit kulalnıcısıyım 512 mb ati radeon ekran kartı 3 gb ram ve amd phenom 2.4 ghz işlemcim var xp için verdiğin solidworks 2009 u kurdum sp0.0 ı kurdum fakat buna crack yaptığım halde bana crack hatası veriyor bu crack in geçerli olabilmesi için sp 2.1 i de indirmem gerkiyor mu indirmem gerekmiyorsa ne yapmam gerekir şimdiden teşekkürler.

Hocam teşekkür ederim ilgin için denedim kurul dosyasını indirdim. sonra benim dosyaların içerisine attım teker teker programları yükledi fakat (solid explorer gibi) ama solidworks yüklenmemişti???? ben sanırım tekrar solidi yüklemeliyim buradan?????????

Arkadaşım, verdiğin bilgiler doğrultusunda, programın neden kurulmadığını söyleyemem. Ama kullandığın dosyaların, sanal pc yöntemi ile denendikten sonra paylaşıma sunulduğunu bilmeni isterim. Soru'na gelince, dediğin gibi, bi tekrar yüklemeyi denemen iyi olabilir... Kolay gelsin...

merhaba kardeşim ben xp 32 bit kulalnıcısıyım 512 mb ati radeon ekran kartı 3 gb ram ve amd phenom 2.4 ghz işlemcim var xp için verdiğin solidworks 2009 u kurdum sp0.0 ı kurdum fakat buna crack yaptığım halde bana crack hatası veriyor bu crack in geçerli olabilmesi için sp 2.1 i de indirmem gerkiyor mu indirmem gerekmiyorsa ne yapmam gerekir şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım, verdiği hatayı yazsaydın daha iyi olurdu. Ama yine de olası en sık rastlanan hatalardan biri şudur ki, lisans dosyasının "C:\Program Files\Solidworks" klasöründe bulunması gerekiyor. Ayrıca, CRACK için, bahsettiğiniz paketi indirmeniz KESİNLİKLE GEREKMİYOR. o paket, sadece güncelleştirme paketidir. Son olarak, karşılaştığınız hatayı yazarsanız, daha fazla yardımcı olabilirim belki...

selam kardeşim öncelikle emeğin için çok teşekkür ederim benim sorunum http://rapidshare.com/files/216862066/By_azrailalialaydi_SW2009_SP21_X64.part12.rar dosyayı indirememek bu konuda yardımcı olursan sevinirim.

Bahsettiğin linki kontrol ettim, Rapidshare sitesi ile ilgili sorun yok kardeşim.

Arkadaşlar, yardımcı olabileceğim başka bi durum varsa, adres burası. İyi forumlar...

fastfalcon´isimli üyeden Alinti
Sayın Azrailali;
Forumda verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.Dış kaynaklı olmak üzere devamlı araştırdığım halde simulationu add-ins de eklediğim zaman cosworks.dll yüklenemedi hatası veriyor. Bütün bu yazılarını dikkatle okuyup yapıyorum. Önce sp0,0 sonra 0,0 dan 2,1 e yukseltip gerekli dosyaları gerekli yerlere kopyalıyorum. sistemim win xp pro- 2gb ram-q9300 işlemci

Arkadaşım peki format atıp tekrar kurmayı denedin mi?

Sayın Azrailali;

2 farklı makina da kurdum. 2 makina da aynı hatayı alıyorum. once sp0,0 ı kurup ardından sp2,1 kuruyorum. sonrada crackleme işlemi yapıyorum. Fakat add-ins den simulation ekle dediğim zaman C:\Program Files\SolidWorks\SolidWorks Simulation\cosworks.dll cannot be loaded. hatası veriyor. Ayrıca hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Ben tekrar yazmakda geciktim. Bu arada geartrax gibi eklentileri de yükleyemiyorum. kolay gelsin.

bu crack daha önce indirdiğim 32bit versiyonundada vardı

onla yaptığımda yama oldu gibi onay mesajı geliyodu ama programı açtığımda lisans hatası çıkıyordu

ama senin dosyayı çalıştırdığımda şu hata çıkıyor

hatyt6.jpg

kardeş o exe programına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştıra tıkla birde öyle dene olur tşkler

fastfalcon´isimli üyeden Alinti
Sayın Azrailali;
Forumda verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.Dış kaynaklı olmak üzere devamlı araştırdığım halde simulationu add-ins de eklediğim zaman cosworks.dll yüklenemedi hatası veriyor. Bütün bu yazılarını dikkatle okuyup yapıyorum. Önce sp0,0 sonra 0,0 dan 2,1 e yukseltip gerekli dosyaları gerekli yerlere kopyalıyorum. sistemim win xp pro- 2gb ram-q9300 işlemci

Arkadaşım peki format atıp tekrar kurmayı denedin mi?

Sayın Azrailali;

2 farklı makina da kurdum. 2 makina da aynı hatayı alıyorum. once sp0,0 ı kurup ardından sp2,1 kuruyorum. sonrada crackleme işlemi yapıyorum. Fakat add-ins den simulation ekle dediğim zaman C:\Program Files\SolidWorks\SolidWorks Simulation\cosworks.dll cannot be loaded. hatası veriyor. Ayrıca hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Ben tekrar yazmakda geciktim. Bu arada geartrax gibi eklentileri de yükleyemiyorum. kolay gelsin.

Karşılaşmadığım bi durum. Mesajınızda, anlatılanların aynısını yaptığınızı söylemişsiniz. Bu durumda, aklıma ilk gelen şey, kurulumun tam olarak gerçekleşmediği. Sebebini bilemem, ama aklıma ilk bu geldi. Kurduğum, kullanmakta olduğum bi programdan bahsediyoruz. Zira her geçen gün aynı linklerden faydalanıp kullananların sayısı da artıyor. Ama böyle bi durumu, farkettiysen bi tek sen dile getirdin. Keşke daha fazla yardımcı olabilsem...

kardeş o exe programına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştıra tıkla birde öyle dene olur tşkler

Arkadaşım, paketle beraber gelen CRACK dosyasını kullanmayacaktın. Ayrıca linkini verdiğim CRACK dosyasını kullanacaktın. Anlatımda özellikle belirtmiştim bunu. Kullanman gereken CRACK dosyasını indir ve onu anlatımdaki gibi uygula. O durumda böyle bi uyarıyla karşılaşmayacağından emin olabilirsin.

vallah hocam kusura bakma ama bir türlü indiremedim şu 12. partı diğerlerin hepsini indirdim şu linki kontrol etsen yada yenilesen çok iyi olurdu şimdiden çok teşekkür ederim

hocam bahsettiğim 12. part tam olarak şu: http://rapidshare.com/files/216862066/By_azrailalialaydi_SW2009_SP21_X64.part12.rar

Herhangi bi download manager programı kullanmadan download etmeyi dene. Tekrar kontrol ettim ama, gerçekten sorun yok. Olası durum şu ki, server yoğunluğundan dolayı indiremeyebilirsin.

Herkese iyi forumlar...

önce bu hatayı alıyorum
WARNING solidworks is missing one or more files it needs to run properly re-install solidworks before proceeding if you do not re install lightweight assemlies will not save properly
sonra bu hata geliyor.
error creating instance of MSXML2::DOMdocuments
en son bu hatayı vereerk kapanıyor.
could not obtain a license for solidworks standart
cannot find license file
(-1,359,2)

lütfen bana bir yardım arakdaşlar çok lazım solid bana acilen

S.a

Bana SldiM klasörü lazım upload edebilirmisin azrail teşekkürler..

arkadaşlar merhaba benimde sw 2009 x64 ile ilgili sorunum var. şöyleki öncelikle bilgisayarım dell m 4300 iş istasyonu. işletim sistemi win vista business x 64 ingilizce ve lisanslı bilisayarın içinde geldi. kurulumda her hangi bir sorun yok. kurulumu yapıyorum programı çalıştıryorum ve solidworks has stopped working diye hata veriyor. ve kapanıyor . burda şöyle bir detay var uyarı penceresini kapatmadan tekrar sw yi çalıştırmak için ikona çift tıklıyorum ve sw açılıyor. sw açılıyor açılmasına fakat ilk olarak realview özelliği çalışmıyor ( quadro fx 360 m ekran kartı var ) onun dışında programda gariplikler var. pencere kenarlarında siyah çizgiler falan artı çalışmasında da bi yavaşlık var gibime geldi. aynı bilgisayarda önceden 32 bit xp kurmuştum sw2008 gayet güzel çalışıyordu fakat işletim sistemi yavaştı . bundan dolayı vista kullanmak istiyorum. bu sorunun nedeni ne olabilir ? yaklaşık 8 yıldır sw kullanıyorum. şimdiye kadar böyle bir sorun la karşılaşmamıştım. yardımlarınızı bekliyorum.... iyi çalışmalar.

ayrıca sw ün kullanımına dair herhangi bir takıldığınız bir şey olursa her türlü yardımcı olabilirim.

önce bu hatayı alıyorum
WARNING solidworks is missing one or more files it needs to run properly re-install solidworks before proceeding if you do not re install lightweight assemlies will not save properly
sonra bu hata geliyor.
error creating instance of MSXML2::DOMdocuments
en son bu hatayı vereerk kapanıyor.
could not obtain a license for solidworks standart
cannot find license file
(-1,359,2)

lütfen bana bir yardım arakdaşlar çok lazım solid bana acilen

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.

* İlk hata, programın ihtiyaç duyduğu bi kaç dosyanın olmadığını ve tekrar kurulum yapman gerektiğini söylüyor.
* İkincisi, dosya oluştururken hatayla karşılaşıldığını bildiriyor.
* Üçüncüsü ise, lisans dosyasının olmadığını söylüyor.

* Birinci hatanın çözümü; Format + Sorunsuz İşletim sistemi kurulumu.
* İkinci hatanın çözümü; birinci hatanın çözümü ile beraber gerçekleşecektir zaten.
* Üçüncü hatanın çözümü ise; CRACK işlemini doğru bi şekilde yapman. Özellikle, lisans dosyasının, C:\Program Files\Solidworks\ klsöründe olmasına özen göstermen.
Kolay gelsin sevgili dead_man.

S.a

Bana SldiM klasörü lazım upload edebilirmisin azrail teşekkürler..

Etmek isterim, ama şu an müsait değilim. Sanırım 6-7 gün kadar beklemen gerekecek. Beklerim diyorsan, upload ederim senin için.

arkadaşlar merhaba benimde sw 2009 x64 ile ilgili sorunum var. şöyleki öncelikle bilgisayarım dell m 4300 iş istasyonu. işletim sistemi win vista business x 64 ingilizce ve lisanslı bilisayarın içinde geldi. kurulumda her hangi bir sorun yok. kurulumu yapıyorum programı çalıştıryorum ve solidworks has stopped working diye hata veriyor. ve kapanıyor . burda şöyle bir detay var uyarı penceresini kapatmadan tekrar sw yi çalıştırmak için ikona çift tıklıyorum ve sw açılıyor. sw açılıyor açılmasına fakat ilk olarak realview özelliği çalışmıyor ( quadro fx 360 m ekran kartı var ) onun dışında programda gariplikler var. pencere kenarlarında siyah çizgiler falan artı çalışmasında da bi yavaşlık var gibime geldi. aynı bilgisayarda önceden 32 bit xp kurmuştum sw2008 gayet güzel çalışıyordu fakat işletim sistemi yavaştı . bundan dolayı vista kullanmak istiyorum. bu sorunun nedeni ne olabilir ? yaklaşık 8 yıldır sw kullanıyorum. şimdiye kadar böyle bir sorun la karşılaşmamıştım. yardımlarınızı bekliyorum.... iyi çalışmalar.

ayrıca sw ün kullanımına dair herhangi bir takıldığınız bir şey olursa her türlü yardımcı olabilirim.

Anlaşılan o ki, sisteminde küçük bi sorun ya da ihtiyaç var. Hata, "Solidworks, çalışmayı durdurdu" diyor. Bundan çıkacak tek sonuç, bilgisayarının, solidworks programının duyduğu ihtiyaçlara yanıt verip vermediğidir. Örneğin, gereksinimlerin tam olarak kurulup kurulmadığı. İkinci kez tıklandığında tekrar açılması hakkında pek bişey söyleyemeyeceğim. Düzgün çalışmayışı hakkında ise şunu söyleyeyim, durdurulan programın düzgün çalışmasını bekleme zaten, sorunlarla çalışması gayet muhtemeldir.

Herkese iyi forumlar...

Anlaşılan o ki, sisteminde küçük bi sorun ya da ihtiyaç var. Hata, "Solidworks, çalışmayı durdurdu" diyor. Bundan çıkacak tek sonuç, bilgisayarının, solidworks programının duyduğu ihtiyaçlara yanıt verip vermediğidir. Örneğin, gereksinimlerin tam olarak kurulup kurulmadığı. İkinci kez tıklandığında tekrar açılması hakkında pek bişey söyleyemeyeceğim. Düzgün çalışmayışı hakkında ise şunu söyleyeyim, durdurulan programın düzgün çalışmasını bekleme zaten, sorunlarla çalışması gayet muhtemeldir.

Herkese iyi forumlar...
[/QUOTE]

peki bu sorunun nedeni vistanın lisanslı veya ingilizce olması olabilir mi ? çünkü bu pc bana ilk geldiğinde xp 64 bit downgrade olarak geldi yani bilgisayarı açtığımda 64 bit xp vardı. onun üzerine kurduğumda da sorunlar yaşadım . fakat şu da var proengineer wildfire 5.0 gayet düzgün ve hızlı çalışıyor. buna anlam veremiyorum.

peki bu sorunun nedeni vistanın lisanslı veya ingilizce olması olabilir mi ? çünkü bu pc bana ilk geldiğinde xp 64 bit downgrade olarak geldi yani bilgisayarı açtığımda 64 bit xp vardı. onun üzerine kurduğumda da sorunlar yaşadım . fakat şu da var proengineer wildfire 5.0 gayet düzgün ve hızlı çalışıyor. buna anlam veremiyorum.

Tavsiyem, bir çok kullanıcı gibi senin de format atıp, sorunsuz bi işletim sistemi kullanman. Konu dahilinde 32 & 64 Bit Wİndows Vista mevcut zaten. Senin gibi, işletim sistemi ile ilgili sorun yaşayanlara özel upload edilmiştir.İyi forumlar...

Tavsiyem, bir çok kullanıcı gibi senin de format atıp, sorunsuz bi işletim sistemi kullanman. Konu dahilinde 32 & 64 Bit Wİndows Vista mevcut zaten. Senin gibi, işletim sistemi ile ilgili sorun yaşayanlara özel upload edilmiştir.İyi forumlar...

dediğin gibi senin verdiğin vista x 64 ü kurdum fakat yine aynı sorun sw çalışmayı durdurdu diyor? çıldırmak üzereyim sorun ne olabilir ? burdaki linklerden indirdiğim sw ve vistayı kuruyorum fakat bu sorun ortaya çıkıyor. vista da bir ayarmı yapmam gerekiyor acaba ? kullanıcı denetimide kapalı. yardımlarınızı bekliyorum.

hocam şimdi indirmeye başlıcam valla çok sağol ne diyeyim

dediğin gibi senin verdiğin vista x 64 ü kurdum fakat yine aynı sorun sw çalışmayı durdurdu diyor? çıldırmak üzereyim sorun ne olabilir ? burdaki linklerden indirdiğim sw ve vistayı kuruyorum fakat bu sorun ortaya çıkıyor. vista da bir ayarmı yapmam gerekiyor acaba ? kullanıcı denetimide kapalı. yardımlarınızı bekliyorum.

Vista ile ilgili güncelleme (Update) yaptın mı acaba? Bu da, bahsettiğin soruna sebep olabilir arkadaşım...

Geri