Solidworks 2009 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Driverları guncellemeyi dene bende de olmustu son driverları kurduktan ve format attıktan sonra duzeldi... APPCRASH hatası veriyordu...

Sorunun anlaşılması açısından hata nesajını tam olarak yazıyorum
"SldWorks Çalışmayı durdurdu
Bir sorun programın düzgün çalışmasını durdurdu.
Windows programı kapatacak ve bir çözüm varsa size bildirecek"
Windows hala çözüm arıyor :)
Bilgisi olan arkadaşların yadımını bekliyorum

Driverları guncellemeyi dene bende de olmustu son driverları kurduktan ve format attıktan sonra duzeldi... APPCRASH hatası veriyordu...

persmash arkadaşım bu ikinci yardımınla solidi çalıştırmayı başardım sana ve azrailali arkadaşıma tekrar teşekkür ederim

Nvidia 8600M GT ekran kartı için 64bit driveri yükledim

ben pc yi yeni aldım , bir ay filan oldu ama toplamda 10 kere açılmamıştır.. el bebek gül bebek günleri :/
solidwork ün 2009 u ile bir denemem oldu gecen hafta ancak bir türlü çalışmayı sağlayamadık. sonuç negatif :)
vista home 32 bit meselesi yüzünden verim alamamışım solidden.
azrailalialaydi nin büyük emeklerle sunduğu bu çalışmayı buldum nihayet , muhtemelen sorunsuz kuracağım.
İçtenlikle teşekkür ederim.

Çok teşekkürler oldukça mennun verici oldu ne zamandır kuramıyordum. Emeğine sağlık.

Ve seçim sonuçlarını açıklıyorum !
şaka şaka : )
azrailaalialaydi ; vista ya kurulumu yaptım nihayet. Sorunsuzca kuruldu , dertsizce çalışacak gibi görünüyor : ) Minnettarım.
Ancak bir not ; kurulumu sldim içindeki dosyadan yaptım. setup.exe den değil.
Ve azrailalialaydi bir yemek sözüm olsun sana. Hemen istersen küserim ama : / malum kriz mriz : p
birgün kutlayalım , solid i .. sağol dostum

Bayağa uğraş vermişsin teşekkürler azrailali.Söylenenlere pek kulak asma dışarıdan bazı kendini bilmez arkadaşlara kolay geliyor bunları yapmak.2kelime yazıp teşekkür etmek yerine kuru laf kalabalığı yapıyor.Her neyse inşallah hep böyle duyarlı olan arkadaşlar eksilmez.Teşekkürler tekrardan

azrailali'ye mükemmel şaheser için teşekkürler, uploadlar esnasındaki sabrına hayran kaldım.
Programı indirdim, yükledim, çalıştırdım ve kullanıyorum çok şükür.

azrailali ve hackhell yönetimi müsade ederse konuyu alıntı yapabilir miyim ?

azrailali'ye mükemmel şaheser için teşekkürler, uploadlar esnasındaki sabrına hayran kaldım.
Programı indirdim, yükledim, çalıştırdım ve kullanıyorum çok şükür.

azrailali ve hackhell yönetimi müsade ederse konuyu alıntı yapabilir miyim ?

Tabi ki paylaşabilrsin kardeşim. Amaç bilgi paylaşımı... Emeğe saygı gösterildikten sonra... Ayrıca tavsiyem, alıntı yaptıktan sonra, bu bölümü takip etmeye devam etmen. Çünkü konu sahibi olarak, bu konuyu güncel tutmaya çalışıyorum. Yakında yeni servis paketini de (SP2.1) sizlere burada sunacağım. Linkler değişecek, anlatımda yenilikler olacak vs... 1 hafta içinde konuyu güncelleyeceğim. İstersen o zamanı bekle. Güle güle kullan :victory (Bu arada alıntı yapıp, nerde kullanacağını da merak etmiyor değilim :goz: )

Tabi ki paylaşabilrsin kardeşim. Amaç bilgi paylaşımı... Emeğe saygı gösterildikten sonra... Ayrıca tavsiyem, alıntı yaptıktan sonra, bu bölümü takip etmeye devam etmen. Çünkü konu sahibi olarak, bu konuyu güncel tutmaya çalışıyorum. Yakında yeni servis paketini de (SP2.1) sizlere burada sunacağım. Linkler değişecek, anlatımda yenilikler olacak vs... 1 hafta içinde konuyu güncelleyeceğim. İstersen o zamanı bekle. Güle güle kullan :victory (Bu arada alıntı yapıp, nerde kullanacağını da merak etmiyor değilim :goz: )

Aslında ben bizzat senden rica edecektim... Bu konuyu yine sen açar mısın diye..

Ben PM atamıyorum sana lakin sen atarsan belki cevaplama izni verir sistem.. :goz:
Orada bilgilendiririm seni hem de için rahat olur bende sevinirim

arkadaşlar ben Solidworks 2009 x86 & x64 SP2.0 (32 & 64 Bit) in 29 partını indirdim, ama bundan sonra partları nasıl çıkarcam ne yapıcam bulamıyorum bi türlü,yukarda resimde anlatılan şeyler gelmiyo,napmam geekiyo yardım edebilirseniz sevinirim

Sorunun anlaşılması açısından hata nesajını tam olarak yazıyorum
"SldWorks Çalışmayı durdurdu
Bir sorun programın düzgün çalışmasını durdurdu.
Windows programı kapatacak ve bir çözüm varsa size bildirecek"
Windows hala çözüm arıyor
Bilgisi olan arkadaşların yadımını bekliyorum

ve driver sorunu yok bilgisayar yeni yani acer
yardımcı olursanız cok sewirim walla

paylaşımlarından dolayı teskr ederm eline saglık wala bide problem kalkarsa ortadan tam süper olacak

kardeş ellerine sağlık, epeyce uğraşmışsın, teşekkürler. tümünü indiriyorum, şuan solid09 32bit indirilmiş durumda. verdiğin şifreyi elle girdim, kopyala yapıştır yaptım yalnız CRC ŞİFRE HATASI veriyor, sebebi nedendir acep, cevaplarsan sevinirim....
çalışmalarında bararılar dilerim, ki başarılısın zaten...

kardeş hata verdiği dosyaları yeniden indirdim, ancak 1 nolu partta sıkıntı var, 4 kez indirip yeniden denedim yalnız sürekli olarak aynı hatayı veriyor :( vistayı açtım, sp paketinide açtım ancak solid 32 bit,in 1.partında hata var sanırım, başka partları sorunsuzca çalıştırıyor, bu konu ile ilgilenirsen sevinirim...

part 1şifre hatası veriyor.ilgilenebilrimisin arkadaşım teşekkürler

part 1şifre hatası veriyor.ilgilenebilrimisin arkadaşım teşekkürler

Arkadaşlar, hangi part1'den bahsediyorsunuz? Tam olarak belirtirseniz, hemen onu tekrar upload ederim internet kafeden. Kendi bilgisayarımı bi süreliğine kullanamıyorum. Ama bu tarz sorunları kafeden halletmeye çalışırım...

Geri