Siz ne yapardınız???

dark_aziz

New member
Reaction score
0
En Yakın Arkadaşınız Evleneceğiniz Kızla Yattığını Size Söylerse Ne yaparsınız ?

(ciddi cevaplar bekliyorum)

2 Sinide Ölesiye Döverdim :saskin

2 Ana Gurupta Toplarım...

1- Kız Arkadaşımı Vururum

Daha mantıklı şeyler ile uğraşsanız.. Çünkü neyle meşgul olursanız onu hayatınıza çağırmış olursunuz..
Bu benim düşüncem tabi kimseyi bağlamaz..

Duruma Bağlı; Yani Kızla Nişanlanmışım,Evlencem ve
Bunu Yatan Arkadaşımda Biliyorsa o Zaman Kötü Olur.

yada

Eğer Kızla Daha Yeni Tanışmışsam ve Bunu Bana Daha Yeni Söylediyse
Detaylarını Öğrenir :) ve Kızı Şutlardım!

gercekci olmak lazim madem ki bi pacavrayla evlenicegim konusunda beni uyarmıs tesekkur etmesem de dusman olmazdim. ama hatuna laf bile solemezdim.

ciddi kötü şeyler olur ben olsaydım olan olmuş ikisinide hayatımdan silerdim

ben olsam ikisinide çıplak sokağa çıkarırdım

o anki psikolojime bağlı :) ama harbi sıkı soruymuş fakat yine de kız biraz şuçlu tabi ....

o kız demekki beni gercekten sewmemiştir ki baskasaıyla hatta arkadaımla yatmıs bu durumda kıza bide ben kayardı m sonra ziktirgit derdim arkinin bu yavsaklıgını hiç unutmazdım intikam gününü beklerdim

Allahıma kıtabıma ıkısınıde vururum :)

bunu yapan arkadaşım ve sözde sevgilim olan şahıs iki kalitesiz insan olduğundan onları kalitemle döverdim ve bir daha isimlerini dahi ağzıma almaz hayata gülümserdim...

bende bunu öğrenince hiç bilmiyor gibi davranır müsait bir zamanda kıza kayardım resimlerini ve videosunu cekerdim sonra kendisine onu terk ettiğimi söylerdim tabi nasıl söylerim orası ayrı bi dava (allah yardım etsin) sonra o erkegin a...s....dım görüntülerle kıza şantaj yapar korkuyorsa butun arkadaslarıla yatmasını saglardım madem xxxxx yapmış kıralını yapalım dimi

o kız demekki beni gercekten sewmemiştir ki baskasaıyla hatta arkadaımla yatmıs bu durumda kıza bide ben kayardım sonra ziktirgit derdim arkadaşın bu yavsaklıgını hiç unutmazdım intikam gününü beklerdim

Aynen katılıyorum.....

zararın neresinden dönülse kardır azdaha hayatımı karartıomusum die düşünürdüm amacezasızda bırakmazdım:D

baska kzımı yok dunyada erkek basına 3 hatun dusuyo nosalsa ama ben genede ıkısınıde oldururum :D

suçu kendimde arardım

evlenmek için yanlış seçim yapmışım

güvenmemem gereken birini arkadaş seçmişim

Geri