"BU SİZİN YAPTIĞINIZ MÜSLÜMANLARI KOMÜNİSTLERDEN DAHA AŞŞAĞI TUTMAKTIR"
ne biçim bi cümle lan bu,sen ne yazdığının farkında bile değilsin kimsenin müslümanlığı benim umrumda değil ben kimseye dinini sormam ayrıca ben ateistim üstelik de komünistim eğer bununla bi problemin varsa beri gel, demek ki senin gözünde komünistler aşağılık oluyor eminim bana komünizmin tanımını bile yapamazsın o ayrı konu ama sen insanları aşağılık olarak görüyorsan komünist diye,o zaman onun da müslümanlara sövme aşağılama hakkı doğar,bu forumda en az senin gibi 50 kişiye bunu anlatmaya çalıştım başka inançlara ya da ideolojilere söversen aşağılarsan adam senin peygamberine kitabına da sövse kabeyide bombalasa haksız diyemezsin diye,senin gibi adamların demokrasi anlayışı hakkında çok iyi bi örnek oldu aslında üstteki o cümlen,ayrıca fetonun mahkemede aklanıp aklanmaması trişkadan namelerdir onun ne mal olduğu tescillidir o yüzden geç bu ayakları şakirt efendi,ben kimseye terörist muamelesi yapmıyorum ama teröriste terörist demek ayrı birşey, fethullahçılar nurcular bu ülke için pkk dan en az 100 kat daha tehlikelidir diye açıkca söylüyorum bana insan hakları beyannamesi ayakları çekene kadar kendin öğren, öğren ki bi daha bi insana komunist olduğu için aşağılık deme,o hakların herkes için olduğunu anla,ayrıca tekrar ediyorum benim müslümanlarla felan alakam derdim yok, konuyu sığ sulara çekip içeriği boşaltma, siz kim oluyorsunuzda diğer müslümanlar hakkında söz söylüyosunuz bu ne cürret,sokakta müslüman olup da fetoya söven milyonlar var hal böyleyken sen kim oluyosunda onların sözcüsü gibi sanki yazı müslümanlara saldırıymış gibi onların adına savunmaya geçiyosun fetoya sövmek eğer müslümanlığa sövmekse senin kafanda,demek ki sen müslüman değilsin demekki fetoyu peygamber olarak görmeye başlamışsın.