bu şikayetimi daha önce biri dile getirdimi pek bilmiyorum ancak ben nadir de olsa denk geldiklerimi yazıyorum ancak farkettim ki pek işe yaramıyor...
bahsettigim sey tam olarak şu;
biri biyerden bi alıntı yapıyor ve hiç mi hiç altına yorum yapmadan kuyuya taş atar misali konu acıyor... ve altına karşı oldugu görüşlere hazırda bekler gibi cevap yazıp , destek verenlere de teşekkür eden üyelerimiz mevcut...
bu şekilde konu sayısı fazlaca çok olan serbest kürsü diye bildigimiz bölüm neredeyse tamamen alıntı kürsüsü haline gelmiş durumda...
daha çok kızdıgım nokta da insanların cok hassas oldugu inanca karşı yazılan; geneli ne oldugu belirsiz yazarların yazdıgı yazıgı oldugu gibi alıntı yapıp konu açmak ; sırf alıntı olmasının ve konuyu acanın yorumu olmamasının yanısıra duyarlı arkadaşların da konuya ilişkin görüşlerini beyan etmleriyle tam bir seviyesizligin ve birçogunda hakaretlerin diz boyu oldugu bi konu haline gelmesinden şikayetciyim...
en azından inacın işin içine girdigi konular da daha dikkatli ve tamamıyla alıntı olmayan konuların açılmasını...bu şekilde yapmayanların ve forumu bu tür konularla ikiye bölenlerin konularının kapatılmasını arz ederim...