VolkaN
Altın Üye
- Reaction score
- 0
eğerki cem evi fesat yuvasına dönüşüyorsa kutsal mutsal demem yıkarım sen bu sözleri camiler için diyebilecek kadar yüreklimisin
diyebilirmisin ben camiye kutsal demem a. bile q. diyebilirmisin
37 insanımızın hayatına mal olan sivasta şer fesat yapılan 7 camiyi yıkarım diyebilirmisin!!!!
sünnülerin kutsal mekanı camileri hakkında tartışmaya açıkmısın
adam ol kaldıramıyacağın yükün altına yatma haberde bile senin yaptığın kadar provakasyon yok
empatiyse empati sempatiyse sempati buyrun karşılıklı olsun.
cem evleride şer yuvasına dönüşebilir camilerde şer yuvasına dönüşebilir şer yuvasına dönüşen bir şeyin kutsaliyeti kalmaz
ayrıca cemevleri sadece aleviler için kutsal değil sünniler içinde kutsaldır
nasıl biz camilere kutsal olarak tanıyorsak sizde bunu tanıyacaksınız .
yok tanımam benim için kutsal değil diyorsan aynısını bende camiler için derim
bölücülük yaparak bir yere varamazsın
forum yöneticilerini kınıyorum provakasyon yapan bu zata nasıl göz yumuyorsunuz
camilerde bizimdir cemevleride bizimdir ayrımcılık yapanlar yanlış varsa yıkarız bu tek taraflı olmaz tek taraflı müslümanlık olmaz tek taraflı ancak bağnaz (yobaz) olunur
tekrarlıyorum
empatiyse empati
sempatiyse sempati
buyrun karşılıklı olsun
yarın apo geberdiğinde namazı sünnilerin kutsal mekanı camilerde kılınacaktır tıpkı diğer terörislerde hırsızlarda sapıklarda olduğu gibi ama biz sünnileri hedef göstererek ayrımcılığa taviz vermek istemiyoruz .
konuyu açan şahsiyetin süresiz banlanması çok doğru olacaktır
forumda bu provakasyona göz yumulması doğru değildir ve foruma zarar vereceği açıktır.
bu mesajı şikayetler kısmınada taşıyacağım.
arkadasım simdi mesaja müdahale edicem yalnız sen şikayet etmiyorsun resmen adam cevap veriyosun burası şikayet başlıgı kaç kere söylememiz lazım elimizde tüy bitti yaza yaza anlamak bu kadar zor mu bu kadar güç mü şimdi oda gelip sana cevap vericek burayıda tartısma platformuna döndürecek git konuda ne yazmak istiyosan yaz burayada iki kelime yazman yeterli
"mesaj alevilere hakarettir müdahale ediniz" bukadar basit bunu neden yapmıyorsun yapmıyorsunuz ceza alınca taraf tutan biz oluyoruz ayrıca kulladıgın üslubun o arkadstan farkı ne
tekrar ve büyük harflerle yazıyorum
şikayet başlıgını tartısma alanına cevirip konulardaki tartısmalrı cevapları buraya taşımayınız kişisel düşmalıklarınızı pm ile hallediniz buraya sadece şikayete konu olan mesaj linkini ve nedenini kısaca belirtiniz yeterlidir