AngeL Of Death
Wishmaster
- Reaction score
- 0
http://www.hackhell.com/serbest-kur...8217u-asamayinca-ocalan8217la-anlastilar.html #2 , #16
Kaynak Eleştirisi..
Kaynak Eleştirisi..
sizi yetiştirenlerin nasıl bir zihniyet olduğunu biliyorum. yarınız dağda militan kalan yarısı buralarda geziniyor . pkkda bile kadrolaşma yapan tek zihniyetsiniz :clap
iyiler yok mu , mutlak var ama sınırlı sayıda =)
bu nihilan ı takmayın siz ya akp li yada pkk lıdır zaten ikiside aynı şey.
bu forumda bu tipler nasıl barınıyor diycem ama
biriside diyecek ki buda bişeymi
Bu ülke bağrında ne yılanlar barındırıyor.
Sen git bobilerin hazirladigi basbakanlik genelgesine sazanlik yap!!!
Bos ver sen bu isleri!!!
Ne kadar ve gereksiz bir bilgiye sahip oldugunu gosterdi bize sazanligin.
Bahceli ve ekibinin yapisida bundan ibaret.
sadece kuru gurultu vede laf kalabaligi!!!!
realitede hic bir sey yok!!!
kardeşim senin yapabileceğin tartışma bununla sınırlı işte.Yaşını bilmiyorum ama zeka yaşın 5 ten fazla değil.Ben diyorum referandum sen diyorsun yaşın tutuyormu bu ne saçma iştir. Geçen sefer şikayet etmiştim bu sefer etmeyeceğim çünkü akıllanacağını zannetmiyorum.Sen yokken bu siyaset bölümündeydim,foruma üye olduğundan beri karı gibi konuşup mahalle kavgası çıkarmaktan başka birşey ettiğin yok.İlkokul çocukları gibi laflar ediyorsun..
Birşey demiyordum ama sonunda başardın ağzımı bozdurdun,beni de kendi seviyene çektin.Küçük yaşta terbiye vermemişler sana o yüzden bu haldesin.Bu mesajdan sonra büyük ihtimal terbiyesizliğe devam edeceksin ama benden bu kadari,kendine başka eğlence bul oyun parkına git yaşıtlarınla oynarsın
Tam alıntı yapıp uzuuuunca o lafı yedirmeyi düşünmüştüm de hem ban yemiş hem de mesajı kaldırmış. Biz senin gibi koyun muyuz ki itaat edecez ? Ya bu adam yurt dışında yaşıyor , oranın haklarından faydalanıyor oranın kurallarına göre yaşıyor. Öyle kafası esti mi arada bir gelip ülkeye öyle takılıp gidiyor , orada gazeteleri okuyup " analiz " yapıyor daha sonra da gelmiş bir de burada AKP destekçisi oluyor.
Evet diyeceğini zaten anladık ne olduğunu anladık merak etme de Bildiğin Pekeke ve akepe işbirliğinin destekçilerinden birisin ve sanırım pekeke ye karşı da çok soğuk değilsin de benim yazdıklarıma cevap verebilir misin?.
Bunları tartışamayacak kadar kıt mısın ?