MilliEğiti
New member
- Reaction score
- 0
akıllı ol. TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nden bahsediyorsun deyyuz.
Sevgili provakatör arkadaşım, hayırlı forumlar.
Eşekten adam olur senden adam olmaz koçum. Hadi lise sıralarında cemaat abilerinde takılmaya devam et sen. .................Şikayet bölümünü çocuk bahçesine çevirdin sen , ghost , tozkoparan , contract killer adlı üyeler. Tayfa bu koçum. Benim için sadece başkaları olacak kalacaklar. Yine diyorum terbiyeden yoksun , edepten yoksun , usluptan yoksun bir çocuksun sadece. Yazık , o kadar emek boşuna gitmiş. Cevap vermeye falan da kasma , zerre umrumda olmayacaksın delikanlı. Hadi git şimdi okul üniformanı falan al okullar açılıyor.....
şimdi şöleki senin gibi şakşakçıları kaale almam. öle çok umurumda değilsin. bilgisizliğin yetmezmiş gibi birde Mhp'yi kullanarak adını kirletiyosun. bilmemek ayıp değilde örenmek içinde çaba göstermeyip üstüne üstlük o asosyallikten kurumuş ufacık beyninle bana laf sokmaya çalışıyosun. çok acizsin. zaten şakşakçı olduğunu vurgulamıştım. sonuç olarak seni dikkate almıyorum sadece bi yorumun varsa açtığın konu mesajının altına yazarsın kimse mesaj atmadan yorum yapıyosan bu çaresizliktendir : ) neyse sen devam et ben seni izleyip gülüyorum