oscs
New member
- Reaction score
- 0
Sayın modlarım ve sevgili vatanını milletini sevenler...burada ''TSK'nın içindeki şerefsizler''ibaresi çok fazla tekrarlanıyor ve cevap vermek zorunda kalıyoruz ve biz de buna alet ediliyoruz...Gerçi hoş TSK'yı savunmak ne bizim ne de hiç kimsenin haddine değildir ancak; karalamak da kimsenin haddine değildir...Sırf bazı şeyler hoşa gitmiyor diye(üstelik hiçbir yargı kararı da yokken...)bu ibareler ne kadar etik ve insani değerlere uygundur ki...şimdi birisi çıkıp(sözüm meclisten dışarı!!) ''hackhell deki şerefsizler ''dese ne kadar uygun düşer?bu ifadeyle hackhell haksız yere karalanmış olmaz mı?nasıl ki başta bizler bu son ibareye müsaade etmez isek; yüzyıllar boyu ülkemizi koruyan Türk Silahlı Kuvvetlerimize de böyle hakaretlerde bulunmamamız gerektiğini düşünüyorum...Daha önce de yazmıştım; bireysel olarak emin olduğunuz; ismi cismiyle tanıdığınız bir şerefsiz asker varsa kendinize güveniyorsanız atın tutun hakkında...ama yoksa''TSK'NIN İÇİNDEKİ ŞEREFSİZLER...''demek benim onuruma dokunuyor...ve kınıyorum...bu konuda önlem alınmasını ve bunu yapanların da ikaz edilmesini rica ediyorum
Sayın modlarım ve sevgili vatanını milletini sevenler...burada ''TSK'nın içindeki şerefsizler''ibaresi çok fazla tekrarlanıyor ve cevap vermek zorunda kalıyoruz ve biz de buna alet ediliyoruz...Gerçi hoş TSK'yı savunmak ne bizim ne de hiç kimsenin haddine değildir ancak; karalamak da kimsenin haddine değildir...Sırf bazı şeyler hoşa gitmiyor diye(üstelik hiçbir yargı kararı da yokken...)bu ibareler ne kadar etik ve insani değerlere uygundur ki...şimdi birisi çıkıp(sözüm meclisten dışarı!!) ''hackhell deki şerefsizler ''dese ne kadar uygun düşer?bu ifadeyle hackhell haksız yere karalanmış olmaz mı?nasıl ki başta bizler bu son ibareye müsaade etmez isek; yüzyıllar boyu ülkemizi koruyan Türk Silahlı Kuvvetlerimize de böyle hakaretlerde bulunmamamız gerektiğini düşünüyorum...Daha önce de yazmıştım; bireysel olarak emin olduğunuz; ismi cismiyle tanıdığınız bir şerefsiz asker varsa kendinize güveniyorsanız ismini de vererkatın tutun hakkında...mahkemede yüzleşirsiniz,ama yoksa''TSK'NIN İÇİNDEKİ ŞEREFSİZLER...''demek benim onuruma dokunuyor...ve kınıyorum...bu konuda önlem alınmasını ve bunu yapanların da ikaz edilmesini rica ediyorum
''Bu bile, “anketler meselesi”nin Türkiye’de artık manipülatif hale geldiğini gösteriyor. Bunu önlemenin tek yolu, anketlerin bağımsız bir kurul tarafından denetlenmesidir.''.Benim anlamadığım şu;
Adam sikindiri boktan anket sonuçlarına bile kafayı takmış Neden?Çünkü kıçını yağlıyan yok yada menfaat göremediği patronları onları böyle coşkuya getiriyor yoksa AGB nin 5 milyar dolarlık reyting skandalını elbet görürdü ve köşesine taşırdı.Ama taşımaz tabiki çünkü patronu AGB de gayet yüksek mercilerle ahbab durumunda ve bok gibi kanallarında fuhuş yaptırarak reklam payından en büyük kısmı almayı başarıyor.Sizce bu muhafazakar halkın ve de %99 u müslüman olan bi halkın bu kadar fuhuş kanalı izlemesi normal mi yoksa bu işte bi Aydın Doğan parmağı mı var..Mustafa Mutlu kaç para versem bu konuyu başlığına taşırsın?