Siyaset & Politika Bölümüne A.mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraflı olursun yada olmazsın bilemiyorum Ama sürekli Zaman gazetesinden C/P yapmaktan ve Fetullah Gülen'i savunmaktan başka birşey yapmıyors
[/COLOR]

evet leke'nin dediğine katılmamak elde değil bende zamanında aday olmuştum bu bölüme ve siyasi görüşüm belli olduğu için başvurum kapatılmıştı. Bu durumda volkana ben [-] veriyorum volkanında siyasi görüşü belli ve bu durumda tarafsız olamayacağına inanıyorum...

her ne kadar senin için yöneticilik görevinin biraz erken olduğunu düşünsemde,bölümün bir veya daha fazla yönetici ihtiyacı göz önünde bulundurulduğunda,bu görevin üstesinden geleceğini ümit ederek,
artı (+)..

ne olursa olsun oyum hep sana ++++++++

Olumsuz fikirleri anlayabilmek mümkün değil, adamın siyasi görüşü belli olduğu için mod olmasını istemeyenlere soruyorum kimin siyasi görüşü belli değil? Yahu siyasi görüşü olmasa ne işi var siyaset bölümünde? Mevcut mod flechin siyasi görüşü yokmu?

Adam fethullahcıymış!!! Olabilir senin kafanda çizdiğin fethullah la, volki06 nın kafasında çizdiği fethullah çok farklıdır. Yoksa volki06 damı CIA ajanı? İkamet adresi ABD mi ? Güldürmeyin insanı Allah aşkına.

Ben bu adaylığı destekliyorum, ayrıca tarafsız olacağınada inanıyorum.

Senin O Bölümde Tarafsız Bir Şekilde Görevini Başarıyla Yürüteceğine İnanarak Oyumu +1 Olarak Kullanıyorum, Fakat Bir Arkadaşın Olarak Şunuda Hatırlatmak Gereği Duyuyorum, O Bölüm Çok Hassas Bir Bölüm, Talebin Asistan Modluk, Tarafsızlığını Yitirdiğin Takdirde Modluğunun Alınacağını Hatırlatmak İstedim, Hakında Hayırlısı Olsun...

Kırmızı ile vurguladığım firatay ve diğer arkadaşlarında dediği gibi tarafsızlığını koruduğun sürece herzaman yönetim olarak bizdende tam destek sana ne zamanki bu çizgide bir taraf ağır basar ve yalpalar o tarafa düşersin ozaman üzülerekte olsa yollarımızı ayırmak zorunda kalırız seninle.

Aramıza hoşgeldin :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri