Siyaset & Politika Bölümüne A.mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Siyasi Yaklasımın Ne Bilmiyom Ozy =)
iyikide bilmiyom....

+1 Destekliyorum...

Taraflı olursun yada olmazsın bilemiyorum Ama sürekli Zaman gazetesinden C/P yapmaktan ve Fetullah Gülen'i savunmaktan başka birşey yapmıyorsun .

Objektif Değilsin ( - )

2. EdiT :

arkadasLar oy verdim ama sunu belirtmek isterim.. arkadas ne taraftan olursa olsun yani hangi gazete vs. den bişiler verebilir.. ama tavırları ve bölümdeki üslunubunu göz önunde bulundurmalıyız..

Sanırım bana atfen yazılan bir yorum .
Herkezin tabiki tarafı olacak . Herkes tabiki bir şeyleri savunacak .
Bende Zaten yorumumu yaparken .
Taraflı yada tarafsız olduğunu sorgulamadım yada , böyle birşey demedim .
Objektif değil dedim .
:goz:

Yine zorunlu edit oldu kusura bakmasın kimse .
:goz:

Senin O Bölümde Tarafsız Bir Şekilde Görevini Başarıyla Yürüteceğine İnanarak Oyumu +1 Olarak Kullanıyorum, Fakat Bir Arkadaşın Olarak Şunuda Hatırlatmak Gereği Duyuyorum, O Bölüm Çok Hassas Bir Bölüm, Talebin Asistan Modluk, Tarafsızlığını Yitirdiğin Takdirde Modluğunun Alınacağını Hatırlatmak İstedim, Hakında Hayırlısı Olsun...

hakkında hayırlısı olsun =)
Bence hakediyorsun orayı [+]

Benden +1903 Hakettiğini düşünüyorum!!!

Taraflı olursun yada olmazsın bilemiyorum Ama sürekli Zaman gazetesinden C/P yapmaktan ve Fetullah Gülen'i savunmaktan başka birşey yapmıyorsun .

Objektif Değilsin ( - )

Leke'ye katılıyorum. Tabi bizim oylarımız birşeyi değiştirmeyecek gibi görünüyor. Hakkında hayırlısı olsun..
[[[ - ]]] 1903

arkadasLar oy verdim ama sunu belirtmek isterim.. arkadas ne taraftan olursa olsun yani hangi gazete vs. den bişiler verebilir.. ama tavırları ve bölümdeki üslunubunu göz önunde bulundurmalıyız..

oy verdiğim msj da da söyLedim ben inanmıyorum; biliyorum tarafsız olacagını..

herkes benle aynı fikirde olmayabilir.. saygı duyarım ama biraz daha geniş düşünsek daha iyi oLmaz mı?

herkese ii forumlar arkadasLar...

hernekadar tanımasamda forum içerisinde sewdğim ßir kardeşimizsin..ancak ßazı arkadaşLarın yorumLarı kafamı karıştırdı..

fletch ne diyecek ßakaLım şimdilik ßen nötr desemde artı yanım daha ağır ßasıyor fletch gelsin bi bakalım...

her ne kadarda o bölüme yazmasam da takip ettigim bir bölüm tarafsız olacagına ve bu görevin üstesinden gelecegine inancım tam olumlu(+)

Bölüme takılan herkez kendi görüşünü savunur ve neyse onu soyler yani ben bigün chpli ertesi gün akpartlili birini görmedim =).Sorun bi tarafın mensubu olmak da deil yönetici oldugunda konuları objektif değerlendirmekde.
A.mod uygulamasıda bunun için var zaten eğer taraflı oldugun düşünülürse gereken yapılır zaten..

+1

Mod adayı kim olursa olsun görüşü ne olursa olsun önemli olan ne görüşte olduğu değil bölüme katkısı olup olmayacağıdır Volki ise bence bölüme objektif olabilir ve katkı sağlayabilir. Benden Tam Destek +1967

Bu arada örnek Fletch le görüşlerimiz farklı ama süper bir dostluğumuz vardır.Çokta severim dostumu bi zahmet bu ne alaka diyenler bir düşünsünler azcık medeni olmayı böle yaşamamız gerektiğini unutmasınlar... Bizleri Görüşler değil düşmanlıklar yıkar

bakmayın siz fletche ona kalsaa ooo :D

aslında tercihim modluk tecrübesi olan birisiden yana olsa da bence bölüme uygundur +1903

bölüm modu uygun gördüyse bizden de +

siyasi anlamda taraf olduğunu biliyorum, umarım üyelere karşı tutumunda siyasi tercihlerin değil hakkaniyet hakim olur.

görüşlerimiz tamamen farklı..bir çok kez siyaset bölümünde tartıstık...ama tartısmanın konuda kalmasını bildin..dışarıya düşmanlık taşımıyacak kadar erdemli davrandın..

benim oyum +1923 tarafsız olacagına inanıyorum umarım beni ve benim gibi düşünenleri utandırmassın :goz:

Volkan; biliyorsun ki biz seninle siyaset konusunda anlaşamayız. Tamamen zıt görüşlerdeyiz. Seviyenden hiç bir zaman şikayetim olmadı. Sana her zaman sempati ile yaklaştığımıda biliyorsun.

Hakkındaki tarafsız davranamayacağın yönündeki endişeleri umarım en yakın zamanda kaldıracaksındır. Ve umarım ki sana verdiğim bu olumlu oydan dolayı hiç bir zaman pişman olmam....

Destekliyorum ( + ) Hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim........

Yaşından beklenmeyecek olgun davranışlar ve siyasi çizgindeki kararlılığınla birllikte,konuya,gündeme ve olaylara hakimiyetin bence bu işi kıvırabileceğin anlamı taşıyor.
Arkadaşlarında dediği gibi;
hiç kimse tarafsız olamaz ama davranabilir.İşinin hakkını vereceğinden emin olduğum gayesi ile

+1915 ÇANAKKALE

bölüm modu yanında görmek istio madem bizede + vermek düşer =)

ben bi (+) verdim gitti
Kaliteli ve seviylei bir nick
Bence altından fazlasıyla kalkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri