Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Davranıslarıyla olgun ve dürüst, bizi hayal kırıklığına uğramayacak bir üyesin.
Fletch de okey dedikten sonra görev bence senindir.
Herkesin tabiki bir siyasi görüsü vardır, ama sen bunu layıkıyla yapıp tarafsız davranıcağına eminim.
davransanda taraf derler, davranmasanda =)
O böLüm iLe en aLakadar kişi FLetch.. Benim Oyum fLetch'inki iLe aynı oLacaktır.. Forum içerisindede seviyeLi bir arkadaşımızsın.. Forum için hayırlısı olsun..
Sürekli online olan veHackhell in Ankara buluşmalarında her zaman var olan birisin. Serbest Kürsü çok boş bırakılıyor bu ara. Senin iyi çevirceğinden eminim. + 1 Hayırlısı olsun.
görüşlerimiz tamamen farklı..bir çok kez siyaset bölümünde tartıstık...ama tartısmanın konuda kalmasını bildin..dışarıya düşmanlık taşımıyacak kadar erdemli davrandın..
benim oyum +1923 tarafsız olacagına inanıyorum umarım beni ve benim gibi düşünenleri utandırmassın :goz:
Memlekette her yer fetonun adamları tarafından tutulmuş varsın olsun forumda politika bölümüde tutulsun. Nasıl olsa memleketin altına dinamitleri koydular memleket havaya uçarsa forumda uçsun. Olsun görelim bakalım fetonun idarecileri nasıl yönetecek birde burda görelim adam kayırmayı torpili enişte atamalarını. Oynat Uğur Erman Hoca yap yorumunu.
Seninle hiç bir sorunum olmadı bu güne kadar.. Tamamen zıt görüşleri savunuyoruz.. Kırk yılın başıda olsa arada bi selamlaşırız.. Ama içimden bir ses tarafsız kalamıyacağını söylüyor..
fletch ne derse ben katılırım onun fikrine ama bence fletch in dışında o bolumle aylardır ilgilenen bi rebel var onunda fikrini almak isterdim.. adam msnde bile siyaset yapabilecek kadar uzun soluklu kaldı o bolumde
hakkında hayırlısı olsun taraf tutacaksan ama hiç bulaşma derim..