Siyaset & Politika Bölümüne A.mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
görevini en iyi şekilde yapacağına ve tarafsız olacağına inanıyorum
hakkında hayırlısı olsun [+]

Davranıslarıyla olgun ve dürüst, bizi hayal kırıklığına uğramayacak bir üyesin.
Fletch de okey dedikten sonra görev bence senindir.
Herkesin tabiki bir siyasi görüsü vardır, ama sen bunu layıkıyla yapıp tarafsız davranıcağına eminim.
davransanda taraf derler, davranmasanda =)

+1

Hakkında Hayırlısı Olsun Kardeşim...

+ Bilmem Kaç...(=

+7 OlumLu

Gerçekten Cok saygıLı bir üyesin Kavgacı hiç deiLsin..Sen gerçek söyLüyorum Çok taktir ediyorum..

Senden başkasınıda göremiyorum...

İnsanLık bakımından 10 numara insansın.

O böLüm iLe en aLakadar kişi FLetch.. Benim Oyum fLetch'inki iLe aynı oLacaktır.. Forum içerisindede seviyeLi bir arkadaşımızsın.. Forum için hayırlısı olsun..

Sürekli online olan veHackhell in Ankara buluşmalarında her zaman var olan birisin. Serbest Kürsü çok boş bırakılıyor bu ara. Senin iyi çevirceğinden eminim. + 1 Hayırlısı olsun.

plus 1905 sonuna kadar destek..yapar bence volki...seçilirsen görevinde başarılar kardeşim..

Oraya Fletch'in yanına biri daha acil gerekli... sen de en uygunlardan birisin.... bazı noktalarda anlaşamasak da +

+ tarafsız olacağına inancım sonsuz +
Hayırlı Olsun kardeşim

HAYIRLISI OLSUN KARDEŞİM BAŞARILAR +++++

seni o bolumde cok istekli goruyorum..benden + 1907..umarım hakkında hayırlısı olur

görüşlerimiz tamamen farklı..bir çok kez siyaset bölümünde tartıstık...ama tartısmanın konuda kalmasını bildin..dışarıya düşmanlık taşımıyacak kadar erdemli davrandın..

benim oyum +1923 tarafsız olacagına inanıyorum umarım beni ve benim gibi düşünenleri utandırmassın :goz:

Memlekette her yer fetonun adamları tarafından tutulmuş varsın olsun forumda politika bölümüde tutulsun. Nasıl olsa memleketin altına dinamitleri koydular memleket havaya uçarsa forumda uçsun. Olsun görelim bakalım fetonun idarecileri nasıl yönetecek birde burda görelim adam kayırmayı torpili enişte atamalarını. Oynat Uğur Erman Hoca yap yorumunu.

Benden de volki06 ustaya bir +

Sen bu işi layıkıyla ve tarafsız yaparsın... Hayırlı olsun....

Seninle hiç bir sorunum olmadı bu güne kadar.. Tamamen zıt görüşleri savunuyoruz.. Kırk yılın başıda olsa arada bi selamlaşırız.. Ama içimden bir ses tarafsız kalamıyacağını söylüyor..

Oyum olumsuz..

fletch ne derse ben katılırım onun fikrine ama bence fletch in dışında o bolumle aylardır ilgilenen bi rebel var onunda fikrini almak isterdim.. adam msnde bile siyaset yapabilecek kadar uzun soluklu kaldı o bolumde :)
hakkında hayırlısı olsun taraf tutacaksan ama hiç bulaşma derim..

-------------------------------------------------

forumda ne apo sempatizanı ne fetullah sempatizanı ne sait nursi sempatizanı yönetici olmamalı

volki06 nın mesajlarındanda anlaşılacağı üzere tarikatlerin cemaatlerin etkisinde kalmış fetullah sempatizanı olduğu aşikardır

destek vermiyorum ( - )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri