Sevilla 3 - 2 F.Bahçe Penaltılarda 2 - 3 [Tek Başlık]

Süper Oldu Helal Olsun Walla
Tebrikler Fenerbahçe

cok gzl demısler gercek turkluk bole olur sadece fb sevınecek dıe bısey yok bu tr macıydı ÖLÜMÜNE KARDESİMİZSİNİZ KASIMPASA

çok güzel bi galibiyet.. bu arada lugano da kart görmedi o da güzel :D

İspanyol Basınından Maçın Yankıları

MARCA

"Pizjuan'daki bayram trajedi ile sonuçlandı. Sevilla, şoktan sonra Avrupa rüyasının nasıl yok olduğunu gördü. Oysa ilk başta tüm işaretler, büyülü bir gece olacağını gösteriyordu"

MUNDO DEPORTİVO

"Sevilla, penaltılarda düştü. Başta 2-0 gibi ters bir durumla karşı karşıya kalsa da Türk ekibi Fenerbahçe daha iyi bir oyun çıkarttı"

ABC

"Sevilla, en acı verici biçimde düştü, penaltılarda. Türk kalecisi Volkan Demirel, üç atışı durdurarak maçın kahramanı oldu. Böylece, mütevazı Kartalspor'da yetişen kaleci, sadece iki saatte kötü adamdan kahramana dönüşüverdi"

LA RAZON

"Sevilla, Şampyonlar Ligi'nde en acı verici yoldan elimine oldu, penaltılarda. Fenerbahçe'nin kalecisi Demirel, Escude, Maresca ve Alves'in penaltılarını durdurdu ve ekibini, 120 dakika süren anksiyeteden sonra çeyrek finale soktu"

EL PAİS

"Sevilla, zafiyetlerinin faturasını ödedi. Demirel, üç penaltıyı durdurarak Sevilla'nın rüyasına son verdi"

EL MUNDO

"Türk kaleci Demirel, penaltılarda tüm günahlarını affettirdi. Güçlü tutkular, Pizjuan'dan, Fenerbahçe'yi çeyrek finale götüren, vahşi ve anksiyete ile dolu bir maç ile vedalaştı. Sevilla için tam bir trajedi"

LA VANGUARDİA

"Sevilla Fenerbahçe'nin önünde yenik düştü. Endülüs takımı, maça çok iyi başladı ancak sağladığı avantajı koruyamadı"

CORREO DE ANDALUCİA

"Avrupa rüyasının sonu başlığı atan Endülüs'ün büyük gazetelerinden El Correo de Andalucia'a konuşan Sevilla antrenörü Manolo Jimenez de "Çok büyük bir darbe oldu" dedi.

DİARİO DE SEVİLLA

"Futbol bazen harika, bazen da çok acı verici sürprizler yapar. Rüya, zalimce ve üzüntü verici bir biçimde yok oldu"

üzülmeyin sevilla'lılar. bizlere harika iki mac yasatan rakibimizi kutluyor fenerbahcemize de ceyrek finalde basarılar diliyorum...

Buradan tüm;

uA - Sevilla
ÇarŞı - Sevilla

ve..

Has Sevilla taraftarlarına geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyordum.
Ayrıca kimisi siz inanmıyordunuz diyor acaba sen inanıyor muydun çeyrek final oynadıqında veya şanlı UEFA'yı müzene götürdüqünde?
Merak ettim doqrusu..

Bırakın tüm Türk takımları sevinçlerini yaşasınlar. Unutmayın sadece kendimizin değil Türkiye puanınıda arttırıyoruz bir dönemler 0 çekip geldiniz dediqinizde puan düştü dediqinizde bazı sözleriniz vardı şimdi onlar kendi takımlarınız için geçerli oluyor sanırım..

Kendinizi küçük düşürmekten başka birşey yapmıyorsunuz..

Teşekkürler Fenerbahçe..

Ortamı Germeye Gerek Yok Ortada Bir Başarı Varsa Rakip Bile Olsanız Alkışlamayı Da Bilmek Gerekli Spor , Futbol Zaten Bunun İçin Güzel...

Rekabetinde Bi Adabı Var Bazı Şeyleri Dozunda Ve Tadında Bırakmak En Güzeli Arkadaşlar...

Fenerbahçe Turu Geçmiştir Tebrik Ederiz Bir Türk Olarak Gurur Duydum...

ben bir galatasaraylı olarak fbyi yürekten tebrik ederim.uefa kupasını ve süper kupayı kazandığımız günkü heyecanları yaşattı bize...yolu açık olsun fbnin..

nen ne oldu nen:Dnerde o konuşanlar bakiim.Hele biri 21:45 de görüşeli diyip duruyodu nerdesin bakıyım.Ne oldu arkadaşım ötsene şimdide görelim.sizi susturabilmek için daha kaç tur atlamamız gerek acaba merak ediyorum.Artık bizle eğlenmeyi dalga geçmeyi bıraksanız diyorum iyi olacak.gerçekten çok komik durumlara düşüyorsunuz.Bu tur hepinize kapak olsun:D:D

Ne Mutlu Fenerbahçeliyim Diyene

senin gibiler çıkıyo ortamı geriyo işte bişey derdim sanada dua et banlanmak istemiyorm kolpa taraftar

HeLaL oLsun!

Sahadaki fb'LiLeri tek tek tebrik ediyorum,iLk goLde %100 hataya sahip SeLçuk'u biLe.. =)

kimse kusura bakmasın 9. dakikada fb değiL de BjK veya Gs oLsaydı farka giderdi maç..

Tebrik ederim,bi gsLi oLarak fb iLe gurur duydum..
YoLunuz açık oLsun..

Mac bitti Fenerbahce turu gecen taraf oldu Helal olsun.Fakat konu içinde görüyorumki hala sacma mesajlar konuu ile alakasız mesajlar var...

evet bir beşiktaşlı olarak dün fenerbahçeyi çok takdir ettim ve de bu zafere çok sevindim. işallah daha sürer bu başarı.. uğur boral'ı acayip tuttum harika oynadı.

Asist kralı

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İspanya'nın güçlü temsilcisi Sevilla'yı eleyerek çeyrek finale çıkan Fenerbahçe'de, kaptan Alex De Souza, asist krallığında zirveyi bırakmıyor. Sarı-lacivertli futbolcu, ''Devler Ligi''nde 2. tur rövanş maçlarının ardından yaptığı toplam 6 asistle en üst sırada yer aldı.

Sevilla karşısında, Fenerbahçe'nin Deivid'in ayağından bulduğu 2. golde, kullandığı serbest vuruşla golcü futbolcuyu kale önünde topla buluşturan Alex, asist sayısını 6'ya yükseltti. Zirveyi kaptırmayan Brezilyalı futbolcunun en yakın takipçilerinin bazılarının takımları ise ''Devler Ligi''nden elendi.

Zirvedeki 6 asistli Alex'e en yakın oyuncular arasında 4'er asistle ligden elenen Olympiacos'tan Djordjevic, Real Madrid'ten Robinho, Milan'dan Pirlo ve 3 asistle Olympic Lyon'dan Govou yer alıyor.

Asistleriyle takımına büyük katkı sağlayan Brezilyalı futbolcunun, bu sezon (G) Grubu'ndaki maçlarda (2) ve 3. Ön Eleme Turu'nda Anderlecht ile yapılan iki maçta olmak üzere Şampiyonlar Ligi mücadelesinde toplam 4 golü bulunuyor.

35dapvs.jpg

http://www.sporx.com/futbol/sligi/101838/

işte maçtan önce bu abuk sabuk konuşanlara kapak olsun :) diyorum objektif yorum yapıp tebrik edenleri de ben de kutluyorum

Geri