Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UEFA Resmi internet sitesi www.uefa.com Sevilla-Fenerbahçe karşılaşmasına geniş yer verdi. Takımımızın çeyrek finale yükselmesini "Muhteşem Zafer" başlığıyla veren UEFA, şu ifadeleri kullandı: "Sevilla ilk dakikalarda rakibinin bireysel hatalarıyla 2 farkı yakaladı. İspanyollar ilk 10 dakika içinde Daniel Alves ve Seydou Keita`yla 2-0`ı yakaladı. Gelecek maçta cezalı olacak Gökhan Gönül`ün de aralarında bulunduğu Fenerbahçeli oyuncuların gördükleri kartların artması Türk ekibinde endişe yarattı.
Fenerbahçe`nin Deivid de Souza`yla bulduğu gol konuk ekibin umutlarını yeşertirken devre sona ermeden farkı yeniden ikiye çıkaran Malili Fredi Kanouté İspanyol ekibini rahatlattı.
İkinci yarıda Deivid de Souza`nın kendisi ve takımı adına attığı ikinci gol Türk takımını ateşledi. 90 dakika ilk maçta olduğu gibi ev sahibi lehine 3-2 bitince 30 dakikalık uzatma bölümüne geçildi.
Uzatmada gol gelmedi ve çeyrek finale kalacak takımı belirlemek üzere seri penaltı atışlarına geçildi. Takımının yediği ilk 2 golde bireysel hataları olan Volkan Demirel penaltılarda rakibinin 3 atışında gole izin vermeyince Fenerbahçe Estadio Ramón Sánchez Pizjuán`da tur vizesi alan taraf oldu."
Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalmasında yaptığı 3 penaltı kurtarışının büyük etkisi olan kalecimiz Volkan Demirel, açıklamalarda bulundu. Kalecimiz şunları söyledi: "Kaleciler için maça nasıl başlarsan öyle götürürsün diye bir tabir olur. Yediğim goller bana yakışmadı. İnancımı hiç kaybetmedim, dua ettim penaltılara kalsın diye maç. Penaltılara kalınca Volkan'ın çıkıp penaltıları kurtarmasına sıra geldi. Arkadaşlarıma bana destek oldukları için teşekkür ediyorum."
Sevilla maçının kahramanlarından Uğur Boral, maç sonrasında yaptığı açıklamada galibiyeti öncelikle Anne ve Babasına hediye ettiğini söyledi. Maç için " Şu anda konuşmak istiyorum ama çok büyük bir duygu yoğunluğu yaşıyorum. Buraya takım olarak ve camia olarak inanarak geldik. Buraya gelmeden önce Sevilla bize atıflarda bulundu. Ama gülen taraf biz olduk. Bizler iyi oyunculardan kurulu iyi bir takımız. Fenerbahçe iyi bir kulüp olma yolunda ilerliyor. Hepimiz birbirimize inanarak güvenerek oynadık. Başkanımız ve Zico maç öncesinde bizimle görüştüler bizi motive ettiler. Ama biz takım olarak baş başa kaldığımızda kaptanımız Alex bize bir konuşma yaptı. Bize `Herkesin hayatında çok güzel günler olur biz bunu bugün başarmalıyız` dedi. Biz maç boyunca hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık. Başarı da bu sayede geldi" dedi.
antu.com
Vedat Olcay "Final gibi maç oldu"
Genel Sekreterimiz Vedat Olcay, son derece sevinçli olduğunu, maçın final havasında geçtiğini ve UEFA Başkanı Platini`nin de maçı çok beğendiğini söyledi. Maç sonrası FB TV`ye açıklamalar yapan Vedat Olcay, "Son derece sevinçliyim. Maçın devre arasında Volkan`ın hatalı goller yediği konuşuluyordu. Penaltılara kalınca, ben `Volkan en az 2 tane penaltı kurtaracak` dedim. Volkan 3 tane penaltı kurtardı ve tur atladık. Final gibi maç oldu. Maçı tribünde izleyen Platini de çok beğendi. İnşallah bundan sonraki turlarda da iyi maçlar çıkaracağız" diye konuştu.
nen ne oldu nennerde o konuşanlar bakiim.Hele biri 21:45 de görüşeli diyip duruyodu nerdesin bakıyım.Ne oldu arkadaşım ötsene şimdide görelim.sizi susturabilmek için daha kaç tur atlamamız gerek acaba merak ediyorum.Artık bizle eğlenmeyi dalga geçmeyi bıraksanız diyorum iyi olacak.gerçekten çok komik durumlara düşüyorsunuz.Bu tur hepinize kapak olsun
Söylenebilecek pek bişey yok...
Penaltılara bile gidecek maç değildi ama birazda şansımız yoktu..olsun buna da şükür diyelim =)
Avrupa Arenasında Bile Hala Rakip Takımların Taraftarlığını Yapan Tüm Fenerbahçe Düşmanlarına Geçmiş Olsun....
Takımımızı ve Destekleyen Herkesi Tebrik Ederim...
Bence maç boyunca sahanın en iyisi Uğur Boral'dı..
Top çaldı, Adam eksilltti =) zaten Sevilla'nın sağ defansını allak bullak etti =)
Penaltılarda ise Volkan çok iyiydi..
Kezman,Alex,Vederson bayağı bir etkisiz kaldı.. Selçuk sağolsun yine herzamanki görevini yaptı ve atağa çıkarken çok güzel toplar kaybetti =)
Fener ilk kez bi maçta bu kadar şansız gördüm
ilk yarı bile öne geçebilirdiniz
2.yarıda savunmanın sık sık hata yapıcaını dusunmustum ama fire vermeden oynadı edu nerdeyse ilk kez
v0lkan hayatının macını cıkardı
bazı arkadasların zoruna gitmis olacakki bir iki mac oncesini vermisler yenildigimiz macları... ama kendilerine bakmıyorlarki hem avrupaya veda ettiler hem liderlik koltugundan indirildiler hala buraya gelip yok 0-2 gibi skorlar yazıyolar ayıp kardeşim ayıp utanın biraz....
oynadıgı futbolla soz zamnların en iyi takımı olan sevillaya top oynattırmadık...sanssız goller yedik..ama inanmıştık.. helal olsun size bu gururu bize yasattıgınız icin ...
avrupanın yani prensiFenerBahçe
:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap