Sevilla 3 - 2 F.Bahçe Penaltılarda 2 - 3 [Tek Başlık]

çirkefligin Sonu Adam Gıbı Top Oynamayı Ogrensınler

Ya o değilde o maçtan önce herşeye atlayıp zıplayıp mesaj yazanların hiç biri konuşumuyo.Yüz hallerini merak ediyorum onların.65evillalılar heralde içmeye gitti gene.:D:D

Burdan selçuk a İsmail yk. dan allah belanı wersin adlı şarkıyı gönderiyorum.. yaw bi adam hiçmi top oynamayı bilmez sen ben çıksak ancabu kadar rezilll oynarız

Sonsuza Kadar Kardeşimizsin Paşa

Sevilla ile oynadığımız her iki maç öncesi, resmi internet siteleri www.kasimpasaspor.org.tr de yaptıkları açıklamalarla büyük destek veren, kardeşimiz Kasımpaşaspor, dünkü zaferimizden sonra sitelerine koydukları açılış sayfasında dünkü tarihi geceye atıfta bulunarak, "Önünde eğilmeyen bizden değildir" ve "Teşekkürler Fenerbahçe" yazarak gerçek ve gönülden dostluğunu tekrar gösterdi. Asıl teşekkür bizden size Paşa, dünya yıkılına kadar KARDEŞİMİZSİNİZ...

34oogeg.jpg

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=9314

by.dagg3r
valla sevilla bu belli olmaz

ayrıca

'Yine tarih yazabiliriz' derken burdaki yineden kasıt ne sanki daha önce şampiyonlar ligi kazanıldı da

Valla maşallah sizde kazanmadınız ama kazananadan çok konuşuyonuz.Bu size bi ders olsun bidaha ileri geri konuşmazsınız.ben öle tahmin ediyorum bi sonraki maç içinde aynı şeyler konuşulacak.5 yiyeceğiniz 10 yiyeceğiniz.Şu gün görürüz.Şu saatte görüşürüz.Görüşürüz görüşürüz:biggrin:biggrin

Sevilla ile oynadığımız her iki maç öncesi, resmi internet siteleri www.kasimpasaspor.org.tr de yaptıkları açıklamalarla büyük destek veren, kardeşimiz Kasımpaşaspor, dünkü zaferimizden sonra sitelerine koydukları açılış sayfasında dünkü tarihi geceye atıfta bulunarak, "Önünde eğilmeyen bizden değildir" ve "Teşekkürler Fenerbahçe" yazarak gerçek ve gönülden dostluğunu tekrar gösterdi. Asıl teşekkür bizden size Paşa, dünya yıkılına kadar KARDEŞİMİZSİNİZ...

34oogeg.jpg

Bizden olmayıp İspanyol olan çok insan var emin olun:goz:

Bende volkana kızdım ilk dakkalarda o neydi yaw geleni alıyo gideni alıyo bende farkla yenilecez sandım bi an ama allah dualarımızı kabul etti fbli kardeşlerim sonumuz hayırlı bitsin...

galatasaraylıyım dün gurur duydum..gs atkısıyle fbli ler arasında fb bayrağı salladım.. Ülke adına büyük bir zafer fenerbahçeyi ve fener taraftarlarını kutluyorum..

emegıne saglık ıı yendık ama sevıllayı

Konular birleştirildi !
----
---
--
-

F.Bahçe tarih yazdı(Ahmet Çakar)

Maçtan önce "Fenerbahçe tur atlarsa bu, futbolda yılın sürprizi olur" diyordum. Ve Fenerbahçe dünyada yılın sürprizini gerçekleştirdi ve turu geçti. Hem de çok zoru başararak. İlk 10 dakikada 2-0 mağlup duruma düşeceksiniz hem de kaleciniz Volkan iki çok hatalı gol yiyecek. Ama maçı önce uzatmaya sonra da penaltılara kadar götürebilecek ve inanılmaz büyük bir direnç göstereceksiniz. İşte Fenerbahçe bunu başardı.
Böylesine bir maçta dünyada pek az takım Sevilla'da ve Sevilla gibi bir takım karşısında bu başarıyı gösterebilir. Aslında Sevilla'nın attığı sadece 3 gol var. Gerisi hikaye. Uzatmanın son 10 dakikası hariç maçın tüm inisiyatifi Fenerbahçe'deydi. Özellikle Uğur Boral muhteşem oynadı; Edu da öyle.
Sevilla'nın Capel diye bir oyuncusu var. Fırıldak gibi. Ama Gökhan Gönül onu öyle bir konrol etti ki sonra ne Capel kaldı ne de Sevilla. Aslında Sevilla penaltılarla tur atlasaydı bile futbol adına bütyük haksızlık olurdu.

SEVİLLA PANTERİ VOLKAN!
Gelelim Volkan'a. Maçın en dramatik adamı. Turu Fenerbahçe kaybetseydi tüm fatura ona çıkacaktı. Ama bugün belki de kendisi ölünceye dek "Sevilla panteri" diye anılacak. Dünyanın en teknik futbolcularının penaltılarını müthiş kurtardı. Fenerbahçe'nin yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiği çeyrek finali onun pençeleri getirdi. İşte futbol. Gecenin en kötüsüyken bir anda kahramanı oluyorsunuz.
Şimdi F.Bahçe'yi zorlu rakipler bekliyor. Kim çıkarsa çıksın mutlaka bir dünya devi olacak. Dün gece Fenerbahçe elenseydi Türkiye'ye yine de kahraman olarak dönecekti. Ama Fenerbahçe şimdi gerçek kahraman.
Bundan sonra aslında rakip "Şu olsun, bu olsun" demeye de gerek yok. Böylesine maçlarda hakem çok önemlidir. İsviçreli hakem Massimo Bsusacca da son derece iyi niyetliydi. Hata yaptı mı? Tabii ki yaptı. Ama maçtan sonra her iki takımın da hakemden dert yanacak fazla bir kararı yok.

24kxkbo.jpg

http://www.sabah.com.tr/cakar.html

Maçtan önce "Fenerbahçe tur atlarsa bu, futbolda yılın sürprizi olur" diyordum. Ve Fenerbahçe dünyada yılın sürprizini gerçekleştirdi ve turu geçti. Hem de çok zoru başararak. İlk 10 dakikada 2-0 mağlup duruma düşeceksiniz hem de kaleciniz Volkan iki çok hatalı gol yiyecek. Ama maçı önce uzatmaya sonra da penaltılara kadar götürebilecek ve inanılmaz büyük bir direnç göstereceksiniz. İşte Fenerbahçe bunu başardı.
Böylesine bir maçta dünyada pek az takım Sevilla'da ve Sevilla gibi bir takım karşısında bu başarıyı gösterebilir. Aslında Sevilla'nın attığı sadece 3 gol var. Gerisi hikaye. Uzatmanın son 10 dakikası hariç maçın tüm inisiyatifi Fenerbahçe'deydi. Özellikle Uğur Boral muhteşem oynadı; Edu da öyle.
Sevilla'nın Capel diye bir oyuncusu var. Fırıldak gibi. Ama Gökhan Gönül onu öyle bir konrol etti ki sonra ne Capel kaldı ne de Sevilla. Aslında Sevilla penaltılarla tur atlasaydı bile futbol adına bütyük haksızlık olurdu.

SEVİLLA PANTERİ VOLKAN!
Gelelim Volkan'a. Maçın en dramatik adamı. Turu Fenerbahçe kaybetseydi tüm fatura ona çıkacaktı. Ama bugün belki de kendisi ölünceye dek "Sevilla panteri" diye anılacak. Dünyanın en teknik futbolcularının penaltılarını müthiş kurtardı. Fenerbahçe'nin yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiği çeyrek finali onun pençeleri getirdi. İşte futbol. Gecenin en kötüsüyken bir anda kahramanı oluyorsunuz.
Şimdi F.Bahçe'yi zorlu rakipler bekliyor. Kim çıkarsa çıksın mutlaka bir dünya devi olacak. Dün gece Fenerbahçe elenseydi Türkiye'ye yine de kahraman olarak dönecekti. Ama Fenerbahçe şimdi gerçek kahraman.
Bundan sonra aslında rakip "Şu olsun, bu olsun" demeye de gerek yok. Böylesine maçlarda hakem çok önemlidir. İsviçreli hakem Massimo Bsusacca da son derece iyi niyetliydi. Hata yaptı mı? Tabii ki yaptı. Ama maçtan sonra her iki takımın da hakemden dert yanacak fazla bir kararı yok.

24kxkbo.jpg

http://www.sabah.com.tr/cakar.html

Nen kıvırma şimdi.Hani bikini giyinecektin sen:D.360 derece dönmüşsün hemen.MAçtan önce konuşması kolay.Erkeksen giyinsene hadi.yürek ister onu yapmak.Lafla olmaz bu işler..

Ben ne zaman bol sıfırlı rakamlarla maç tahmini yapsam fb yeniyor .
:hhmanD

Ama ben bazı taraftarlar gibi sadece bol şans dilemiyorum .
Riskleri göze alarak yorumlar yapıyorum .
:durdurun

Maçtan sonraki yorumlar yine maçtan sonraki fb taraftarlılığına yakışan türde yorumlar .
Yorumlarda fanatizm kokuyor .
:D

Maç yine kimsenin tahmin etmediği gibi bitti .
Bakalım önümzdeki rakibi kim olacak fb'nin vede neler yapacak .
İzleyip görelim derim ben .

EdiT :

leke keşke sende bikini giyeceğim diye acıklama yapsaydın :)

BenDe onu diyorum işte . Fb'liler hariç herkes fb hakkında konuşabiliyor .
Yürek lazım bunun için FanatiZm değil .

Bir fenerlide çıkıp deseydi Ya ben Fb'nin turu geçeceğinden eminim Bikini Giyerim Geçemezse diye .

O yürek fb'lilerde yok . Maçtan önceki yorumları okuyabilirsiniz .

2 . Edit :

tabi tüm anti-fb liler maçtan önce konusuyor.bunda yürek isteyecek bir durum yok..sevillanın karşısında oynamak kolay değil.son 2 yılın en formda kupa takımı bu takım.fb den kimse kesin eleyeceğiz diye bir laf söyleyemez.çünkü yerimizi biliyoruz ve karşımızdakine saygı duyuyoruz..ama şov yapmak isteyenler gelir burda sevilla şöyle atar böyle atar diye konusabilir kendi takımları değil nasıl olsa..

Bende onu diyorum işte fb'liler ( SayGılı Değil ) Olsa olsa KAYGILI oldukları için yorum yapmıyorlar .
Ona yerini bilmek değil , Takımından Şüphe Etmek Denir .

3. Edit :

Kazanacağımızı bildiğimiz maça ne demeye bikini giyelim diyelimki.Böyle bi açıklamaada Ahmet çakar gibi bi adamdan başka kimseye düşmezdi.Oda Kendine yakışanı yapmış zaten:DBu arada konu rekora gidio.2100 görüntülenme 261 cevap olnuş:D:D:

Fener Rekorların Efendisi değil mi ? Neden şaşırdın ?

BirDe yukarda bir userdan daha alıntı yaptım oda bi fenerli vede yerimizi biliyoruz diyor .
Acaba bu bir çelişki midir Fb'liler arasında YokSa Maçı kazanılabileceğinden şüphemi duyulmuştur ?

Arkama yaslanıp rahat bir maç izlemek istiyorum;
sağdan soldan bindirmeler,uzaktan vuruşlar,direkten dönen toplar, müthiş kurtarışlar ve harika goller...Sonucu ben söylemek istemiyorum Alves söyler:)

Alvasede sanada çok güzel şeyler söyledik dün:DAnladın sen onu...

Ben ne zaman bol sıfırlı rakamlarla maç tahmini yapsam fb yeniyor .

Ama ben bazı taraftarlar gibi sadece bol şans dilemiyorum .
Riskleri göze alarak yorumlar yapıyorum .

Maçtan sonraki yorumlar yine maçtan sonraki fb taraftarlılığına yakışan türde yorumlar .
Yorumlarda fanatizm kokuyor .
:D

Maç yine kimsenin tahmin etmediği gibi bitti .
Bakalım önümzdeki rakibi kim olacak fb'nin vede neler yapacak .
İzleyip görelim derim ben .

EdiT :

Bir fenerlide çıkıp deseydi Ya ben Fb'nin turu geçeceğinden eminim Bikini Giyerim Geçemezse diye .

Kazanacağımızı bildiğimiz maça ne demeye bikini giyelim diyelimki.Böyle bi açıklamaada Ahmet çakar gibi bi adamdan başka kimseye düşmezdi.Oda Kendine yakışanı yapmış zaten:DBu arada konu rekora gidio.2100 görüntülenme 261 cevap olnuş:D:D:

tabi tüm anti-fb liler maçtan önce konusuyor.bunda yürek isteyecek bir durum yok..sevillanın karşısında oynamak kolay değil.son 2 yılın en formda kupa takımı bu takım.fb den kimse kesin eleyeceğiz diye bir laf söyleyemez.çünkü yerimizi biliyoruz ve karşımızdakine saygı duyuyoruz..ama şov yapmak isteyenler gelir burda sevilla şöyle atar böyle atar diye konusabilir kendi takımları değil nasıl olsa..

34oogeg.jpg

Kasımpaşaspor Bizim leverkusen hezimetinden sonrada herşeyleriyle bize destek olmuşlardı.
Bu ligde kalıp herkese örnek olmayı hakediyolar.

Geri