sevgilisinin güzelliğini soruşturan erkek modeli

macro72' Alıntı:
nicin genelleme ihtiyaci duyuyorsunuz arkadaslar her erkek yada her kiz aynimi sizce??
erkeklerin %80 oyle oldugu icin genelleme yapiyorum ben:)

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
uahuahau tamam olur beni
tanırlar zaten forumda
kady ben bide ozy
tek yüreğiz :D uahauha:D

dark Hackhell Girls e
modluk istiyorum:D

senın ıcın ozel bır bolum dusunuyorum des acıcam yakında :eek:

alırsın modluğu :D merak etme muhaha

pasaklıcığım benim bildiğim: bir hanımefendi erkeklere bu kadar öfke duyuyorsa mutlaka ya erkekler bunu beğenmiyordur ya da hanımefendinin aşık olduğu biri vardır açıkça söyleyemiyordur. "Çalıkuşu" romanındaki ferideye ne kadar çok benziyosun sen....

ayhanriza' Alıntı:
pasaklıcığım benim bildiğim: bir hanımefendi erkeklere bu kadar öfke duyuyorsa mutlaka ya erkekler bunu beğenmiyordur ya da hanımefendinin aşık olduğu biri vardır açıkça söyleyemiyordur. "Çalıkuşu" romanındaki ferideye ne kadar çok benziyosun sen....
beni ferideye benzetti yaw. :eek: :eek:

bide ben cok cirkinim yaw :)

pasaklı olman roman ya da masal kahramanı olmana engel olmaz merak etme!... tarih senin gibi nadide pasaklıları her zaman karşımıza çıkarmıştır.
külkedisi, rapunzel, pamuk prenses, vb akranları...

ayhanriza' Alıntı:
pasaklı olman roman ya da masal kahramanı olmana engel olmaz merak etme!... tarih senin gibi nadide pasaklıları her zaman karşımıza çıkarmıştır.
külkedisi, rapunzel, pamuk prenses, vb akranları...
iyi diyosun hos diyosunda roman kahramani olmak isteyen kim ben memnunum hayatimdan:)

hakkaten pasaklı çıktın ama senin de küçük, zalim, umursamaz bir kalbine gün gelir de benim gibi :) biri giriverirse ben o zaman görürüm senin pasaklılığını...iyi geceler

pasaklı sen aşıksın...

ayhanriza' Alıntı:
hakkaten pasaklı çıktın ama senin de küçük, zalim, umursamaz bir kalbine gün gelir de benim gibi :) biri giriverirse ben o zaman görürüm senin pasaklılığını...iyi geceler
puahahha pasaklıya aşık oldun heralde,ama baya uzamış reactor abimin sööledii gibi :D

piken' Alıntı:
puahahha pasaklıya aşık oldun heralde,ama baya uzamış reactor abimin sööledii gibi :D
piken yuh daha neler yaw 2 yazisti benle asik olucak kadar ap.. digildir sanirim:):)

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
piken yuh daha neler yaw 2 yazisti benle asik olucak kadar ap.. digildir sanirim:):)
wala belli olmas baksan bnm gibi biri girer yüreğine cart curt amman bu erkek milletinin çabuk aşık olan versiyonu,severim seni pasaklı o ysdn sööledim:D

Geri