iSpiK
Kadim Dost
bı arkadasın sana bu sümsüklemi cıkıkosun dese senın beyaz atlı prensın ıcın ayrılma surecın baslamıstır 
inana yada inanma o senin sorunun beni taniyanalara sor.onlara sormusmuyum sevgilimin tipi nasil falan diye sor ogrenirsin.iSpiYonCu' Alıntı:![]()
senı tanımıorum ama ben pek inanmiorum buna hanı bı kızın bole dusunmesıne![]()
yok ben senin gibi dusunmuyorum.yakisikli olsa ne olucak ya 20 yil sonra nasil olsa cirkinlesicek.en iyisi biras tipsiz olsun hem baska kizlarin gozude olmas o zaman sevgilide dimi.aSLihaN' Alıntı:yanıLıOsun gerçekçi oL benJe huyu suyu kadar tipide önemLi.
dogruyu soyleyen kızları cok sewıorumaSLihaN' Alıntı:yanıLıOsun gerçekçi oL benJe huyu suyu kadar tipide önemLi.
herzaman hersey icin azla yetinmeyi ogrenmek gerek hayatin ne getirecegi belli olmuyoaSLihaN' Alıntı:aza kanaat getiriOsun yani![]()
iSpiYonCu' Alıntı:hımmm kızlar cok mu farklı sizce
bu eksisözluk yazısı gıbı ama o olsada hıc farketmez ya neyse...
nası karizmatik cocuk dimi ? kızların geyigide böle dönüodur heralde
eweett ya cok coolll![]()
peki guzel kadin ve huyu kotu kadin mi?iSpiYonCu' Alıntı:dogruyu soyleyen kızları cok sewıorummecazi anlamda burda tabi...
nese walla bence bi insanın huyu ne kadar mukemmel olursa olsun pek ılgı cekmıo once dıs gorunus sonra huy onemlı zaten huyunu ogrenmek ıstedıgınız kısının bı albenısı olmalıkı ondan sonra ona bakmalısınız![]()
yaw ya kotuyse sadece secenek bu kizim sen erkeklerden yanamisinaSLihaN' Alıntı:güzeL die huyu kötü oLmak zorunda deiLki![]()
iSpiYonCu' Alıntı:aslihan faworımsın![]()
pasaklı saydıklarının 2 sıde guzel dımı ? ee o zaman huyu az ıyı olan olsun huyu kotu olmasın tabı canım ama guzelde olsun be![]()
saNa yoq sen Aza kanaat getirP@S@KLI_KIZ' Alıntı:bulusan bitanede bana yolla![]()
ahahhaha olur sen iste yeter ki.benim yerime sana yollasin o zamanaSLihaN' Alıntı:saNa yoq sen Aza kanaat getir![]()
yoq aLmiim çünkü ben buldumP@S@KLI_KIZ' Alıntı:ahahhaha olur sen iste yeter ki.benim yerime sana yollasin o zaman![]()
israr yok bizde sen bilirsin ne diyimaSLihaN' Alıntı:yoq aLmiim çünkü ben buldumpas geçiOm hakkımı
![]()