pasaklı
New member
- Reaction score
- 0
erkeklerin %80 oyle oldugu icin genelleme yapiyorum benmacro72' Alıntı:nicin genelleme ihtiyaci duyuyorsunuz arkadaslar her erkek yada her kiz aynimi sizce??
erkeklerin %80 oyle oldugu icin genelleme yapiyorum benmacro72' Alıntı:nicin genelleme ihtiyaci duyuyorsunuz arkadaslar her erkek yada her kiz aynimi sizce??
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:senide alalim aramiza ne dersin![]()
DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:uahuahau tamam olur beni
tanırlar zaten forumda
kady ben bide ozy
tek yüreğizuahauha
dark Hackhell Girls e
modluk istiyorum![]()
Dark_Angel' Alıntı:senın ıcın ozel bır bolum dusunuyorum des acıcam yakında![]()
Sevencloves' Alıntı:Bende istiyorum orda modluk![]()
beni ferideye benzetti yaw.ayhanriza' Alıntı:pasaklıcığım benim bildiğim: bir hanımefendi erkeklere bu kadar öfke duyuyorsa mutlaka ya erkekler bunu beğenmiyordur ya da hanımefendinin aşık olduğu biri vardır açıkça söyleyemiyordur. "Çalıkuşu" romanındaki ferideye ne kadar çok benziyosun sen....
iyi diyosun hos diyosunda roman kahramani olmak isteyen kim ben memnunum hayatimdanayhanriza' Alıntı:pasaklı olman roman ya da masal kahramanı olmana engel olmaz merak etme!... tarih senin gibi nadide pasaklıları her zaman karşımıza çıkarmıştır.
külkedisi, rapunzel, pamuk prenses, vb akranları...
ayhanriza' Alıntı:pasaklı sen aşıksın...
yok abi ne aski ya benden uzak olsun yeter.ayhanriza' Alıntı:pasaklı sen aşıksın...
puahahha pasaklıya aşık oldun heralde,ama baya uzamış reactor abimin sööledii gibiayhanriza' Alıntı:hakkaten pasaklı çıktın ama senin de küçük, zalim, umursamaz bir kalbine gün gelir de benim gibibiri giriverirse ben o zaman görürüm senin pasaklılığını...iyi geceler
piken yuh daha neler yaw 2 yazisti benle asik olucak kadar ap.. digildir sanirimpiken' Alıntı:puahahha pasaklıya aşık oldun heralde,ama baya uzamış reactor abimin sööledii gibi![]()
wala belli olmas baksan bnm gibi biri girer yüreğine cart curt amman bu erkek milletinin çabuk aşık olan versiyonu,severim seni pasaklı o ysdn sööledimP@S@KLI_KIZ' Alıntı:piken yuh daha neler yaw 2 yazisti benle asik olucak kadar ap.. digildir sanirim![]()