Sevgili GünLük =)

sevgili günlük ,

sevgilim vodka bira vesaire içmiş... evde imiş... sarhoş muş... sapık sapık mesajlar yazıp duruyo.... burdan küfür edebilirmiyim.....

bkz. admin amçe : küfür vizesini nasıl alabilirim...

selam günlükçümm günün ayD:ın olsunn..

Bugün çOk enteresan bi durum oldu :saskin Rahmetlinin tekiyle karşılaştımm
arkamdan bi ton baardıı umursamadım :D
yanıma geldi sinirliydi aMa bana göre çOk kOmikti..:p

iÇimde şu s€s *=] "geÇti bor un paZarı, sür eŞŞeğini istediĞin yere " *=)))

Akılda kalmak güSellmiş be günlükk :p

____vede bi durum daha __ çOk yoğun bi döneme girdimm:biggrin
hadi hakkımızda hayırlısı inşallah..
korkarımm baŞımı bilemm kaŞıyamıcamm:durdurun

______:melek

-

sevgili günlük,
sen nasıl kadınlardan hoşlanırsın?

bkz. uçmuş.

Sevgılı Gunluk senı ıhmal ettık bu aralar :)
Gunluk Hayat ömürden yerken bızde hayatın akışı içinde ayakta kalmaya calısıyoruz

sevgili günlük ,

allah cznı versin nalet şey nerelerdesin 690.sayfada buldum seni... uykum geldi masal anlat salla beni.... sev beni ulan günlük... bi gün okşamadın başımı..... O.O

----------------------- günnük.

elinle saçlarımı okşa ..... beni sevdiğini söyle.... sarıl bana.... ben uyuduğumda da git.... ışıkları söndürmeden git... tüm aydınlığı ile kalsın herşey yerinde.... ama sen git....

bkz. yakşamlar.... uyumak üzere gidilir......

sevgili günlük ,

günlük seni karamalak istiyorum... bide ağzına zçabilirmiyim cnm..... birilerinin eline geçtiğin vakin insanlar benden soğuyolar o_O ..

bkz. günnük.

SevqiLi qünLük buqün kuaföre qittim ve saçLarımı yapan çocuktan eLektrik aLdım..Ama sevqiLim var..

sevgilii günlükkk :(:(

SevqiLi qünLük buqün kuaföre qittim ve saçLarımı yapan çocuktan eLektrik aLdım..Ama sevqiLim var..

sevgili günlük ,

şu alıntı yaptığım kıza yazmak istediğim çok şey olabilir mümkün mertebe uygun ise pm atsında şurada yazdığı yazıya karşı bir cevap vereyim... bilsin yalnış bişe düşündüğünü. =)

bkz. hayat tecrübeler ile dolu dür.

Geri