Sevgili GünLük =)

qünLük Herkes senLe Küsmüş qibi Ne İş ¿ ßiraz Akıllı oL oLm Çok İspiyoncuymuşun..

Kendine qeL ßak Sonra Herkes Sana Yazacak Tamam Mı Len =)

Hade ßakalım öp eLimi ߀n qidi0m :)

Sevgili günlük,
Yakın bir arkadaşımın babasını ebedi istirahatgâhına uğurladık. 10 yıl aradan sonra ilk defa cenaze merasimine katılıyorum. Allak bullak oldum. Oradaki kalabalığın yerine tanıdıklarımı koydum, aşağı indirilenin de kendim olduğunu farzettim. Tüm tadım tuzum kaçtı, iyi geldi aslında. Bazı gerçekler tokat gibi çarpıldı suratıma. İki metrekare karanlık oda, üç metre bez, birkaç tahta parçası. Beni biraz kendime getirdi. Çok fazla boş işle uğraştığımı, dünyayı çok sevdiğimi farkettim. Halbuki bugün, ömrümden geri kalan günlerin ilki.

cünlük günler geçmek bilmiyor :vur

sevgili günlük şuan dinlediğim şarkıyı milyon kez dinleyebilirim sanırım.çok güzel.

SewGilLi GüNLüK MoRaLiM CoK BoZuK

ÇüNKü FeNeR YeNİLDi

:(:(:(:(:(:(

selam günlük naber...:)
ya günlük sorma bugün başıma ne geldi bi kız arkadaş vardı onunla tanışmak için uygun zamanı kolladım neyse bi evin önünde durdum bekliyorum ev kzın oturduğu evmiş yok böyle bi şans...ama gelişmeler ii günlük oldu gibi.

sevgili günlük
AddEmoticons09326.gif

günlük sevgilim gitti yine :( en kısa zamanda yine gelebilir inşallah :(
askerede gidicek zati off off :(

ulan sevgili günnük ,

gaziler günün mübarek olsun... çanakkale gazilerinin hepsi ölmüş ooff üzüldüm yahu....

diğer gaziler kıbrıs ve kore hayatta bi kısmı onlar ile konuşmak çok çok isterim yahu....

günlük aramızda haa sus... hadi kapatıyorum....

bkz. günük oçakal...

Gunluk yalnızlıga alıstım sanırım... Huzura kavustum sonunda Kendıme geldım Eskı gunlerıme donmeye basladım.... ve Bjk dan bu sene umıtlıyım gunluk :melek

sevgili günlük bügünlük boş kal diğer günleride taksite bağlıyalım

Günlük ßugün son günüm ist. da yarın gidiyorum ßursaya:melek

selam günlükçüm
buGün bikez daha anladımki "kalbim m€l€kl€r kadar temizz":melek:melek

Rabbim yanımda _ oyun oynamaya çalışanların _:eek:ha:eek:ha_ oyunlarını bozmamda bana çOOk yaRdımcı..

:p:p:p:D:D:D

Başını bi y€rL€r€mi çarptınN ..:eek:ut:.. Düşünnn :eek: bUgün kime ne yaptınn!!! :D

Rabbim sana şükürler olSun!!! ((AMİN))

___________:melek

Geri