Sevgili GünLük =)

selam günlükçümm.. gecelerin yıldızlı olsun*=))

kırmızının hayatına özendim şimdi:p atraksiyon, aksiyon,korku,eğlence:saskin

çOk renkliymişş gerçektenn...

aslında..şu son zamanlarda b€nde böle bi hayatla karşı karşıyayımm:D:D

çOOOk renkli yaww:biggrin

________:melek

günlük efendi akşam akşam kaburgaları zedelik doğru acile acilde de bugun bir sürü kurşunlama olayı olmuş her yer ambulans dolu polisler hastane basılmasın diye kapanın onlerine barikat kurmuş neyse rontgen cektirdik bi de igne yedik yine ilk kez erkek hemşireden iğne yedim daha doğrusu yaka kartında hemşir yazıyormuş :) sonra alperen ve sevgilisni konser çıkışı bostancıdan aldık sonra evlerine bıraktık yeni geldim eve en az 150 km yol gitmişizdir kusmak üzereyim artık ve hala kaburgalarımın cigerime batıyor bıçak yemişiz gibi .. ha alperen artık adem abine de bir teşekkür edersin ;)

sevgili günlük 1 haftadır yapayalnızım.dışarı falanda çıkamadım,sanırım kafayı yiyoyum dört duvar arasında.dellenmeden kimseyi kırmadan atlatsam şu günleri.

sevgisiz günlük aman szvgisiz ol

bugun hastayım artı millet; konuşmaya ehli olmayan insanlar canımı sıkıor..
gerçekten gitme kararı verdim.. arkadaşlarım gitmemi istemıor .. hasta hasta başka şeyler düşünmek istemıorum sevgisiz günlük öğrencilerimin başarı seviyesi yükseliyor. sadece egitim alanında değil sosyal alanda da birlikte oluyoruz bu da ufak bir güzel gelişme

sewgili günlük bugün şafak 298e düştü, 2yle başlayan rakamlara ulaşabildik çok şükür ki, istediğim tek şey arta kalan zamanında bir an ewwel geçmesi, çok zormuş ayrı kalmak asker yolu beklemek, her geçen dakikada bunu daha iyi anlıyorum =(
aralıkta izne gelicek kısmet olursa kasımın bitmesini bekliyorum, of off çok dertliyim :sigara:

Günlükcüm: Bazı İnsan Geçinen Yanımda Sırtımı Sıvazlayıp Arkamdan İş Cevirenleri Bugun Daha Yakından Tanıdım...Bundan Sonra Alayına Gider Yani...Ayrıca Beşiktaşımız Çok İyi Gidiyor Kısmet Olursa Sezon Sonu Erdemle Beraber Omuz Omuza Şampiyonluk Şarkıları Söylicez =)...

günlük bu aralar çok agresifim hayırdır inş. =(

ßĻάςЌ ξάģĻę;3670443' Alıntı:
Ayrıca Beşiktaşımız Çok İyi Gidiyor Kısmet Olursa Sezon Sonu Erdemle Beraber Omuz Omuza Şampiyonluk Şarkıları Söylicez =)...

Ins... Gunluk Ins... Sampıyon olalım mahalleyı Sıyah Beyaz yapacagım

Besıktasım bu gece mest ettı benı mutlu ve rahat bı uyku cekecegım bu gece

sevgili günlük motogp08 in son paketini bitirmek üzereyim ama daha uyumuycam deniycem daha cok heycanlıyım :p

günlük.. bugün yuvaya getirilen o 2 günlük bebişi sevip,kokladıktan sonra ellerimle bebek evine bırakmak çok üzdü beni =(( arada gidip sevebilirim inşallah =((

dier yandan da kuruluşa getirilen 2 afgan uyruklu kızlarla anlaşamamız bayaa bi komik durum oluşturdu :saskin dediklerini anlamıyorum onlar da beni tabi :vur

yorucu bir cuma günüydü ama eğlenceliydi. seviyorum işimi =)

veee 2 gün tatiilll :biggrin

Sevgili günlük bugünkü Anayasa hukuku dersinden ayrı bir keyif aldım.
En sevdiğim ders artık tescillendi=)

sevgili günlük
foruma uzun zamandır üyeyim ama fazla msjım yok
üzülerek ve utanarak sööliorum ki sadece okumakla yetiniodum
ama artık ben çok deiştim konu bilem açiorum:D:D:D
görüşürüz;)

buqn sp 3 yuKledım qunluqum benm

yemeğimi bitirdim .. cs 'mi oynadım .. yarında ders çaLışcam ..

Geri