Sevgili GünLük =)

günlük ,

agresifleşiyorum kendimi kafesime kilitleyip anahtarı parmak ucumla en son noktaya kadar itikliyorum sonra ufak bi fiske atıyorum iyice ulaşamayayım diye..... ve agresifliğim gittiğinde biri geliyo anahtarı veriyo...

bkz. dost.az.ama geleceği gideceği zamanı biliyo.

bugünde bitti günlük yorucuydu ama yinede yasadıklarımın karsılığını aldım...

sevgili günlük şimdi savaş alanındayız karşımızda ben diyim 70000 sen de 700000 kişilik bir kuvvet var, dün bizim komutan 300 spartalı filmini izlemiş aldı getirdi bizi buraya bugün büyük bir gün olacak aslanlarım diye bağırıyor, neyse anlamışsındır sanırım ne olacağını, heralde bu benim sana son yazışım kendine çok iyi bak

qünLük Sen 4.cü Sayfalara Gidermiydin Ya Özledim Valla Seni Nasılsın ßakım ? :p

bugün bılgısayarıma shanexp yi kurdum super bişiymiş gerçekten

her günün güzelliği vardır yha bugünde benim için özeldi...
sessiz sakindim birazcık munzur hani birazda şımarık ama kendime yaptım bütün oyunları kendime yaptım birazcık hani ben buyum dedim kendime bugün bi kere daha büyüdüm seni çok seviyorum yalnızlığım seni çok seviyorum.....

seni şiirle süsliyim hemen minnoşum:aşk:aşk:aşk

duygular vardır içini ısıtır
aşklar vardır sni şımartır
tutku vardır seni bırakmaz
rüyalar vardır görülmeye değer
ben senin olduğun rüyada şımarık bir aşka tutulmuşum uyanamıyorum....

Sevgili günLük buqun G.Osman Pasa ve Rami ye gittim hadi hayırLısı =)) Bi türLü i$ buLamadım :D

bugün lanet olasıca yerin ilk günüydü aileme bazen cok kızıyorum

Günlükcügüm aksama kadar boş boş oturdum aksam oldu saat 8 civarlarında boş oturmakdan terfi ettim ama sımdı gene boş boş oturuom:D

qünLükkkkkkk

Sefiom La Seny:aşk:

Gunluk boyle arkalara saklanma senı arıyoruz sonra :)
Gunluk Artık aklımda cekıp gıtmeler yok... Ist e demır attım...
Bu arada Pazar gunu Ist dakı HH cılerle Iftar var visi0n u kırmayacagım gıdecegım

qünLük Naber La qünaydın =)

Geri