Sevgili GünLük =)

cünlükçüm :sigara:

iş çıkışı peluşum jewel e kocaman bi havhav aldım.. ordan eve geçtim. bebiştom olan infatuateye ye aldığım bebeğide evde alıp yola düştüm :sigara:

peluşuma gittim. bebiştom filan hep birlikte konuştuk güldük.. ama bebiştom ve peluşum şuan aynı evdeler. ama benim ailem kalmaya izin vermiceği için ben evdeyim :(

batsın bu dünya cünlük :(

selam günlük. bugün evde canım sıkıldı. bir dışarıya çıkıp dolaşayım dedim. çıktım dışarıya yarım saat dolaştım. sonra cappy cart curt almak için bizim evin ordaki markete geldim. içeriye bi baktım 4 ay önce çıkma teklif ettiğim ancak kabul etmeyen kız. o zamanki bahaneside öss den dolayı kafasını kaldırmaya vakit bulamadığı olmuştu. neyse o öderken ben girdim döndü baktı bende baktım. ama ikimizin suratındada hiç bi tepki yok.. sonra çıktı, bende hesabı ödedim çıktım arkasından yürüyorum (arka sokakta oturuyor) Yürürken arkasını döndü baktı bende baktım. sonra yürümeye devam etti bende döndüm artık eve geçtim.

şimdi söyle bakalım günlük, 2 gündür evden çıkmayan şu tipin aklına nerden geldi bu dışarı çıkma fikri ? onuda geçtim normalde dolaşmak için dışarı çıkarken saçıma bişey sürmezken niye bugün dax ve jole sürdüm, en sevdiğim kotu ve gömleği giyidim ? neden aynı sokakta oturmamıza rağmen 3 aydır görmediğim kızı bugün gördüm ? :)

ki$iseL bir$eydi . .

gerizekalı günlük ;

ne kadar gunlukten cok baska seylere benzesende nese..herkesın gordugu bıyerde bunları yazıo olmam ne derece dogru olcak bılmıyorum ama benı yazmaya ıten bıseyler var..
hayatımda ılk defa korkuyorum..kalbımde beynımde hıc bı zaman yer etmeyen korku hıssı nerden cıktıda beynımın ıcıne sınsı bı vırus gıbı yerlestı.
hıc bı zaman ayagımı gercekten kaydıracak hatalar yapmadım..cok komık ama bazen oturup dusunuyorum sadece yasamak ıcın yasıomusum hıssıne kapılıyorum..yaptıklarımda cogu zaman mantık ararım bu aralar hıc mantık aramıyorum ne kendımde nede yaptıklarımda..ıste bu yuzden hataya dusermıyım..bazı durumlara karsı bakıs acım degısmeye baslıo..kendımden tavız vermemem konusunda her gun kendımı uyarsamda bu aralar kendıme soz gecıremıyorum..ya kendımı kendıme dınletemıyorum yada dedıklerım damarlarımdan kalbıme ulasmıo..
bunun sebebını arastırmaya kalksam ustume bı bosvermıslık bı vurduymazlık bınıo..hayatımda yapmadıgım seyler bunlar..
bı kac gundur gercekten uyuyamıorm ama sebepsız yere..
asıkmıyım dıorm sonra donup aynaya bakıorm aşk ve ben? cok zıt kutuplar oldugumuzu farkedıorm..
durmadan bıseylere kılıf aramam veya sebep aramamdan bıktım ve gercekten yoruldum..
bazı seylerı sebepsız yasamayı tercıh etmek ıstıyorum..ama onumdekı en buyuk engelı kendımı bı turlu asamayorum kendımle bı savastayım fakat kendıme yenılıyorum..eger sebepsız yasasam benım hayatımda en cok onem verdıgım seyı kendımden tavız vermeme kuralını yerle bır edıyorum...rahatsızım mutsuzum ve kendımden gercekten umutsuzum..
bı ucurumun kenarında olup yasamla mucadele edecek gucu kendımde bulmayı gectım aramaya bıle dermanımın olmadıgını hıssedıyorum..acaba düşsemmi diyorum kendımı asagıya bakmaksızın yercekımının kollarına bıraksammı?peki sımdı ne degıscek kendımle verdıgım uzun soluklu mucadele ne olacak?dusunmek dusunmek dusunmek...yolun ne gozukuyor nede ......

bugun bunları yazmaya karar verdıgımde bı sebep buldum..kendı ıcımde bıle kendımle paylasmadıgım bısey cıktı ortaya nedendır bılınmez hayatımda ılk defa salak bı gulumseme yuzumde mola verdı..gozlerımın ıcınde ılk defa bı el fenerı gordum..hep bı aptal mutluluk oyunu ılk defa yerı doldurulabılecek bı sebep buldu..bunuda anlatmam ne kadar dogruydu bılmıorm ama asagıdakılerı bugun gece yazdım onun bunu bılmeyecegını bıle bıle....

Unutmadım seni ilk gördüğüm günü.unutabilirmi insan kaderini yazacağı kalemini.Uzak bi masada düşlere gebe bi hayaldin ozamanlar.Seçilmişmiydin?seçilmişmiydim?seçilmişmiydik?Kabuk bağlayan yaralarımı kanattın bi bakışınla.Karanlığımın içinden gördün beni.bakabilirmiydim sinsice beni süzen gözlerine.ateş olup yanabilirmiydim sende?Rakı soframa getirilen alevli bi meyve gibi.önce bi heycan uyandı bende.sonra yavaşça daldım gittim alevin ahenkli dansına.Gittiğim her yerde seni aradım.Tanıyan tanımayan herkese seni anlattım.seni sordum anlamsızca bakan herkese.Önce nedenini sordular sonra kapattılar seni.muhabbetini.Anlatamadımki derdimi.Ateşi,alevi o bendeki,içimde dans eden hüzün çiçeklerini.Gözyaşlarım suladı susuz bıraktığın gönlümü.Hıçkırıklarım bozdu kulaklarımdaki sessizliğini.Beni benden aldın gittin umarsızca.dönüpte bakmadın arkana.şimdi o sinsi bakışlarınla süzdüğün kişi yıkılmış,bitkin bi şekilde koymuş ellerini başına sana ağlıyor.Annesini emen bi bebek gibi sömürdüğün duygularım sana kanıyor.Her soluk alışımda seni çekiyorum içime.Hiç bırakmamacasına ta derinlerime.Önce bi umut doluyorum.Isıtıyor üşümüş bedenimi sıcacık bakışların.Gökyüzünden bi yıldız kayıyor o an elveda bile demeden bırakıp gidiyor tüm alemi.O sımsıcak nefes bi anda tıkanıp kalıyor içimde.Gözlerim yaşarıyor,bedenim seni bi anda salıveriyor geldiğin yere..Şimdi yumuşacık yatağında rüyalarındasın biliyorum.Benim olmadığım hiç gelmediğim ruyalarında.İşte o an soruyorum neden diye.Neden kanattın kabuk bağlayan yaralarımı?Neden ıslattın daha yeni kurumuş gözlerimi?
Dön bi bak arkana mert diyorum dön bi bak.Yaşlı gözlerle,kırık kalplerle bıraktığın biçokları şimdi hırsını hıncını alıyor senden.Küçük bi çocuğun oyuncağı gibi oynadığın hayatlar şimdi senin hayatın oldu...

cok kalp kırmanın acısını belkı sımdı cekıyorum bukadarı cok ağır oldu ama bana bı ders oldu..
sımdı hüznüm bile yorgun..zamanın ınsanların ciddi boyutlarda anlamını yıtırdıgı gunlerımı yasıyorum..bazen gozyaslarımın bıle agırlıgını hıssetmemın sebebını sımdı daha ıyı anlıyorum..

ama sunuda bılıyorumkı gün gelirde mert öldü derlerse üzülmeyin..gün gelırde duyarsanız kapandıgını bu kısık gozlerın aglamayın..alırım kalbımı yanıma avucumdada bana agır gelen gozyaslarımı..yazın mezar tasımada aglarken guler severken yazar yazarkende guldurur gıderkende ıstemedı aglatmayı dıye.......

25.7.2008
Mert D.

sefgili günlük dışarıda güneş yok ama çok fena terliyorum :saskin

günlük sonsuzluğa ablam istanbula gelio ama çok ters zamana denk geldi inşallah görüşebiliriz :(

cünlük bugün patladım evde sıkıntıdan :(

kaçacam cünlük :sigara:

qünLük Sefiom Senyyyy :):)

ßen Kaçıyom qRş qünLük :goz:

Geri